MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Hotel w Liverpool

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anioleczek26

Post #1 Ocena: 0

2011-08-25 13:54:40 (14 lat temu)

anioleczek26

Kobieta

Z nami od: 14-07-2009

Spalismy w Albert dock w premier inn:-] Oczywiscie nie obylo sie bez niespodzianek:-] Gdzies kolo 1 bylo, dzieci juz w lozkach, my sobie drinkujemy:-] moja kapiel juz gotowa:-]:-]:-] Wchodze do wanny a tu alarm :-Y Qzwa ewakulacja hotelu, kilka wozow strazackich na zewnatrz i tlum ludzi, Rafal wyrzuca dzieciaki z lozka, a ja mysle czy to olac i sie wykapac po ciezkim dniu, czy ubierac sie i spadac:-] Przetrzymali nas kolo godziny na dworzu, ale mam fajne fotki chociaz:-]:-]:-] A moj maly synek wladowal sie do wozu strazy pozarnej, dali mu kask, zawyli syrenami i chociaz on byl najszczesliwszy na swiecie:-]:-]:-]

W safari tez nie bylismy, bo powiedzieli nam , ze bez samochodu sie tam nie dostaniemy:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-08-25 14:02:25 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-08-25 13:54:40, anioleczek26 napisał(a):
Spalismy w Albert dock w premier inn:-] Oczywiscie nie obylo sie bez niespodzianek:-] Gdzies kolo 1 bylo, dzieci juz w lozkach, my sobie drinkujemy:-] moja kapiel juz gotowa:-]:-]:-] Wchodze do wanny a tu alarm :-Y Qzwa ewakulacja hotelu, kilka wozow strazackich na zewnatrz i tlum ludzi, Rafal wyrzuca dzieciaki z lozka, a ja mysle czy to olac i sie wykapac po ciezkim dniu, czy ubierac sie i spadac:-] Przetrzymali nas kolo godziny na dworzu, ale mam fajne fotki chociaz:-]:-]:-] A moj maly synek wladowal sie do wozu strazy pozarnej, dali mu kask, zawyli syrenami i chociaz on byl najszczesliwszy na swiecie:-]:-]:-]

W safari tez nie bylismy, bo powiedzieli nam , ze bez samochodu sie tam nie dostaniemy:-]:-]:-]

No ale chyba nie dopłacałaś za dodatkowe atrakcje?
;-)

No mogłaś napisać wcześniej że wybierasz się bez auta...
Osobiście myślałem że dlatego płyniecie promem .
Następnym razem mogę was po parku powozić jak mi fundniecie wejściówkę:)

PS, hotel też znajdziemy jakiś tańszy, tylko daj wcześniej znać.

Do góry stronyOffline

anioleczek26

Post #3 Ocena: 0

2011-08-25 14:09:39 (14 lat temu)

anioleczek26

Kobieta

Z nami od: 14-07-2009

No teraz mi mowisz:-]:-]:-]
To jestesmy umowieni na nastepny raz heh:-]:-]:-]

A atrakcje w hotelu byly calkowicie gratis:-] Nie ukrywam, ze mialam focha, wielkiego focha, ale jak zaczelam robic fotki i widzialam szczesliwe dzieciaki, to mi przeszlo:-]

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2011-08-25 14:16:52 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

No nie pomyślałem o tym iż ktoś może chcieć wśród lwów , nosorożców itp. chodzić na pieszo:P))

Przeczytałem iż taksówkarz chciał 50-60 dych? To tez jakiś lewus bo normalny kurs z centrum do safari parku to 20-25 funtów. No ale chyba spytałaś takiego co w dokach turystów kosi:PP

A tak na poważnie to jak będziecie się wybierać następnym razem to daj znać.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,