![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
W safari tez nie bylismy, bo powiedzieli nam , ze bez samochodu sie tam nie dostaniemy
Str 3 z 3 |
|
---|---|
anioleczek26 | Post #1 Ocena: 0 2011-08-25 13:54:40 (14 lat temu) |
Z nami od: 14-07-2009 Skąd: Wyspa Man |
Spalismy w Albert dock w premier inn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W safari tez nie bylismy, bo powiedzieli nam , ze bez samochodu sie tam nie dostaniemy ![]() ![]() ![]() |
Dwunasty | Post #2 Ocena: 0 2011-08-25 14:02:25 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-08-25 13:54:40, anioleczek26 napisał(a): Spalismy w Albert dock w premier inn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W safari tez nie bylismy, bo powiedzieli nam , ze bez samochodu sie tam nie dostaniemy ![]() ![]() ![]() No ale chyba nie dopłacałaś za dodatkowe atrakcje? ![]() No mogłaś napisać wcześniej że wybierasz się bez auta... Osobiście myślałem że dlatego płyniecie promem . Następnym razem mogę was po parku powozić jak mi fundniecie wejściówkę ![]() PS, hotel też znajdziemy jakiś tańszy, tylko daj wcześniej znać. |
anioleczek26 | Post #3 Ocena: 0 2011-08-25 14:09:39 (14 lat temu) |
Z nami od: 14-07-2009 Skąd: Wyspa Man |
No teraz mi mowisz
![]() ![]() ![]() To jestesmy umowieni na nastepny raz heh ![]() ![]() ![]() A atrakcje w hotelu byly calkowicie gratis ![]() ![]() |
Dwunasty | Post #4 Ocena: 0 2011-08-25 14:16:52 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
No nie pomyślałem o tym iż ktoś może chcieć wśród lwów , nosorożców itp. chodzić na pieszo
![]() Przeczytałem iż taksówkarz chciał 50-60 dych? To tez jakiś lewus bo normalny kurs z centrum do safari parku to 20-25 funtów. No ale chyba spytałaś takiego co w dokach turystów kosi ![]() A tak na poważnie to jak będziecie się wybierać następnym razem to daj znać. |