2010-04-08 15:49:21, midian25 napisał(a):
Do Sprawy dla reportera
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Obawiam sie ze nie dalaby rady.
Tu to trzeba komisje sledcza powolac i to nie w polskim sejmie ale w europarlamencie
Str 2 z 6 |
|
---|---|
anielka | Post #1 Ocena: 0 2010-04-08 16:03:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
Cytat: 2010-04-08 15:49:21, midian25 napisał(a): Do Sprawy dla reportera ![]() ![]() Obawiam sie ze nie dalaby rady. Tu to trzeba komisje sledcza powolac i to nie w polskim sejmie ale w europarlamencie ![]() ![]() ![]() ![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2010-04-08 16:05:48 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-04-08 15:04:07, franklyn napisał(a): Czuje się oszukany przez firmę VIFON!! I Pytam DLACZEGO!!! CHOLERA DLACZEGO my Polacy zawsze jesteśmy waleni w nasze tyłki!!! Frank ... Jak dobrze ,ze jestes i wkoncu,po dlugim milczeniu ,ktos sie nie bal i glosno i otwarcie poruszyl te kwestie ![]() Ja tez sie czuje oszukana :-W ![]() choc wiem ,ze to niezdrowy i naszpikowany chemia wynalazek to jednak ,nie boje sie do tego przyznac ...lubie...az ta chwila slabosci i szczerosci bedzie mnie wiele kosztowac.. Cytat: W środku, były równiez dwie torebki, jedna ze sproszkowanym kurczakiem, to ta duża, oraz kolejna DUŻA z tłuszczem kurczakowym.!!
Nie chce cie martwic i donosze o tym z wielkim bolem serca ,az mi ten bol gardlo sciska i wydusic z tego nie moge ale musze to powiedziec Frank ...badz teraz dzielny...ostatnio znalazlam w takiej zupce 3:-W torebki ![]() jedna z proszkiem druga z tluszczykiem a trzecia ... nie wiem czy moge o tym mowic na forum ![]() trzecia byla z pocietymi ,suszonymi warzywkami ![]() Wiem ,ze teraz dopiero mozesz sie poczuc zawiedziony i rozczarowany i pewnie teraz dopiero wbito ci noz w serce Uwazam jednak ,ze moim moralnym obowiazkiem uczciwego obywatela jest doniesc ci te przykre fakty ZYCZLIWY ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 08-04-2010 16:09 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #3 Ocena: 0 2010-04-08 16:15:10 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
franklyn | Post #4 Ocena: 0 2010-04-08 16:20:14 (15 lat temu) |
Z nami od: 27-05-2007 |
Cytat: 2010-04-08 16:15:10, BasienkaG napisał(a): Cytat: 2010-04-08 16:05:48, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Cytat: 2010-04-08 15:04:07, franklyn napisał(a): Czuje się oszukany przez firmę VIFON!! I Pytam DLACZEGO!!! CHOLERA DLACZEGO my Polacy zawsze jesteśmy waleni w nasze tyłki!!! Frank ... Jak dobrze ,ze jestes i wkoncu,po dlugim milczeniu ,ktos sie nie bal i glosno i otwarcie poruszyl te kwestie ![]() Ja tez sie czuje oszukana :-W ![]() choc wiem ,ze to niezdrowy i naszpikowany chemia wynalazek to jednak ,nie boje sie do tego przyznac ...lubie...az ta chwila slabosci i szczerosci bedzie mnie wiele kosztowac.. Cytat: W środku, były równiez dwie torebki, jedna ze sproszkowanym kurczakiem, to ta duża, oraz kolejna DUŻA z tłuszczem kurczakowym.!!
Nie chce cie martwic i donosze o tym z wielkim bolem serca ,az mi ten bol gardlo sciska i wydusic z tego nie moge ale musze to powiedziec Frank ...badz teraz dzielny...ostatnio znalazlam w takiej zupce 3:-W torebki ![]() jedna z proszkiem druga z tluszczykiem a trzecia ... nie wiem czy moge o tym mowic na forum ![]() trzecia byla z pocietymi ,suszonymi warzywkami ![]() Wiem ,ze teraz dopiero mozesz sie poczuc zawiedziony i rozczarowany i pewnie teraz dopiero wbito ci noz w serce Uwazam jednak ,ze moim moralnym obowiazkiem uczciwego obywatela jest doniesc ci te przykre fakty ZYCZLIWY ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>EFKAKONEFKA33</i> 08-04-2010 16:09 ] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ba, myślę , że powinniśmy zrobic jakieś pospolite ruszenie i wszcząć jakiś bunt. Protest lub cokolwiek!! Aby nas...Polaków, wspaniałych obywateli Europy, nasze POLSKIE firmy nie robiły w balona!!! p.s. Trzeci woreczek w zupce chińskiej z Vifona, jest chyba standardowy w zupce wegetariańskiej i faktycznie sa tam warzywa. ![]() |
krunschwitz | Post #5 Ocena: 0 2010-04-08 16:22:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
Cytat: 2010-04-08 16:05:48, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Cytat: 2010-04-08 15:04:07, franklyn napisał(a): Czuje się oszukany przez firmę VIFON!! I Pytam DLACZEGO!!! CHOLERA DLACZEGO my Polacy zawsze jesteśmy waleni w nasze tyłki!!! Frank ... Jak dobrze ,ze jestes i wkoncu,po dlugim milczeniu ,ktos sie nie bal i glosno i otwarcie poruszyl te kwestie ![]() Ja tez sie czuje oszukana :-W ![]() choc wiem ,ze to niezdrowy i naszpikowany chemia wynalazek to jednak ,nie boje sie do tego przyznac ...lubie...az ta chwila slabosci i szczerosci bedzie mnie wiele kosztowac.. Cytat: W środku, były równiez dwie torebki, jedna ze sproszkowanym kurczakiem, to ta duża, oraz kolejna DUŻA z tłuszczem kurczakowym.!!
Nie chce cie martwic i donosze o tym z wielkim bolem serca ,az mi ten bol gardlo sciska i wydusic z tego nie moge ale musze to powiedziec Frank ...badz teraz dzielny...ostatnio znalazlam w takiej zupce 3:-W torebki ![]() jedna z proszkiem druga z tluszczykiem a trzecia ... nie wiem czy moge o tym mowic na forum ![]() trzecia byla z pocietymi ,suszonymi warzywkami ![]() Wiem ,ze teraz dopiero mozesz sie poczuc zawiedziony i rozczarowany i pewnie teraz dopiero wbito ci noz w serce Uwazam jednak ,ze moim moralnym obowiazkiem uczciwego obywatela jest doniesc ci te przykre fakty ZYCZLIWY ![]() ![]() I w tym momencie z pokoju za ścianą dobiegł huk.To Franklyn wpakował sobie kulkę w głowę przy pomocy pistoletu P 64 CZAK. Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2010-04-08 16:30:39 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-04-08 16:20:14, franklyn napisał(a): p.s. Trzeci woreczek w zupce chińskiej z Vifona, jest chyba standardowy w zupce wegetariańskiej i faktycznie sa tam warzywa. ![]() pssstt..powiem ci tak na ucho(nerwowe rozgladanie sie na boki) tak miedzy nami i mam nadzieje ,ze nkomu ale to nikomu tego nie powtorzysz bo to jest scisle tajne ... nie dalej jak dni temu jadlam zupke ...kurczakowa i tam wlasnie odkrylam tego przerazajacego odkrycia odnosnie suszonych warzywek,jeszcze do tej pory jak o tym mowie to na calym ciele pojawia mi sie gesia skorka ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2010-04-08 16:34:31 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-04-08 16:20:14, franklyn napisał(a): No ba, myślę , że powinniśmy zrobic jakieś pospolite ruszenie i wszcząć jakiś bunt. Protest lub cokolwiek!! Aby nas...Polaków, wspaniałych obywateli Europy, nasze POLSKIE firmy nie robiły w balona!!! Wiesz ...ja jestem za a nawet przeciw ,jakas petycja ,podpisy te sprawy ![]() Ale najwazniejsze ,ze sprawa zostala naglosniona ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2010-04-08 16:35:27 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: No ba, myślę , że powinniśmy zrobic jakieś pospolite ruszenie i wszcząć jakiś bunt. Protest lub cokolwiek!!
no i zwabil mnie slodki dzwiek slow: protest,bunt,pospolite ruszenie... ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2010-04-08 16:36:45 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-04-08 16:35:27, galadriel napisał(a): no i zwabil mnie slodki dzwiek slow: protest,bunt,pospolite ruszenie... ![]() Czekalam na Ciebie ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 08-04-2010 16:39 ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
anielka | Post #10 Ocena: 0 2010-04-08 16:40:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2007 Skąd: Londyn/Hanwell |
Cytat: 2010-04-08 16:22:22, krunschwitz napisał(a): I w tym momencie z pokoju za ścianą dobiegł huk.To Franklyn wpakował sobie kulkę w głowę przy pomocy pistoletu P 64 CZAK. ![]() ![]() ![]() Franklyn odpisz czy wszystko z Toba ok. |