MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Liverpool naszym miastem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

Str 4 z 30

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kedamian

Post #1 Ocena: 0

2010-07-09 14:03:36 (15 lat temu)

kedamian

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2010

Cytat:

2010-07-09 13:58:10, avon02 napisał(a):
Zgadza się jestem Liderem Avon i pracuje opiekując się moją grupą,ta praca pochłania mi cały mój wolny czas:)

No to faktycznie bardzo zapracowana jestes. Znajdujesz czas dla dzieci w takim natloku obowiazkow? Teraz kolejne jeszcze dojdzie za jakis czas.... Chyba masz odpowiedzialne zajecie wkoncu zalezy od Ciebie los Twojej grupy. Ale pomimo wszystko czas na MW znajdujesz :)
Czy Wasza oferta handlowa skierowana jest glownie do Polakow tutaj?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

avon02

Post #2 Ocena: 0

2010-07-09 14:11:50 (15 lat temu)

avon02

Kobieta

Z nami od: 28-04-2010

Wiesz co powiem tak;
wiele ludzi nie traktuje poważnie pracy w Avon twierdząc,że jest to dodatkowe zajęcie i niskie dochody.Ja mam zupełnie inne zdanie na ten temat,a mianowicie jeśli przykładasz się do pracy i traktujesz ja poważnie to naprawdę idzie zarobić.Praca ta wymaga poświęcenia,ciągłe odbieranie telefonów wiele czasu spędzam na pisaniu i wysyłaniu e-maili itd.....
Oferta skierowana jest do wszystkich nie tylko do polaków ale powiem Ci,że najwięcej polaków zgłasza się do współpracy,dlatego że łatwiej jest w kontaktach no i polski Lider zawsze ma polskie materiały i informacje,a nie wszyscy potrafią porozumieć się w języku angielskim;)
Podsumowując,moja praca daje mi wiele satysfakcji mam wielu przyjaciół i znajomych i ogólnie jestem w domu z dziećmi.
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

kedamian

Post #3 Ocena: 0

2010-07-09 14:21:08 (15 lat temu)

kedamian

Mężczyzna

Fajnie tylko Ci pozazdroscic. Fajnie ze masz mozliwosc laczyc opieke nad dziecmi z praca, sama decydujesz co kiedy i w jakim czasie robisz. Ja nie mam pojecia jak pracuje sie w Avon i na czym ta praca dokladnie polega, czy to jest jakis rodzaj akwizycji? Faktycznie to jest Twoim atutem ze jestes Polka i mozesz przyjmowac do pracy ludzi ktorzy nie znaja angielskiego. Pewnie jeste sbardzo komunikatywna osoba, czyli zupelnym moim pzreciwienstwem. Moje umiejetnosci rozmowy i nawiazywania kontaktow z ludzmi sa tak mizerne, ze pozostaje mi tylko to forum tutaj. Oczywiscie mam przyjaciol znajomych itd ale czlowiek jak nie poznaje nowych ludzi chyba przestaje sie rozwijac w jakims sensie, jesli wiesz co mam na mysli. Mysle ze musisz byc swietna organizatorka i to nie tlyko zawodowo ale i prywatnie by wlasciwie dzielic czas miedzy rodzine i praca. Czy w Polsce tez zajmowalas sie Avonem?

Do góry stronyOffline

avon02

Post #4 Ocena: 0

2010-07-09 14:29:38 (15 lat temu)

avon02

Kobieta

Nie nazwałabym pracy w Avon akwizycją,tu nie chodzisz od domu do domu (chyba,że taki jest Twój plan działania)po prostu pokazujesz katalog z produktami swoim znajomym.
Możesz też zostać Liderem tak jak ja,a wtedy zaczyna się poważna praca polegająca na rekrutacji nowych reprezentantów.Potem opiekujesz się swoją grupą za co Avon wypłaca Ci wynagrodzenie.
W pl.zajmowałam się Avon i byłam na wyższym stanowisku niż tu,ale pracuję nad tym mam swoje cele i zamierzam je osiągnąć:)

Do góry stronyOffline

kedamian

Post #5 Ocena: 0

2010-07-09 14:38:20 (15 lat temu)

kedamian

Mężczyzna

To wszystko calkime fajnie brzmi. Cele ich realizacja. Dlaczego zdecydowalas sie wyjechac tutaj, i pracowac na nizszym stanowisku? Czy tu wiecej sie zarabia na nizszym stanowisku nie z Polsce na wyzszym? I jakie sa Twoje cele ktore chcesz osiagnac? Mam tylko nadzieje ze nie zabieram Ci zbyt wiele czasu, wkoncu musisz pracowac. W jaki sposob rekrutujesz ludzi? i na czym dokladniej polega to co robisz? podalabys mi jakies ptrzykladowe zadania prace z ktorymi sie borykasz?

Do góry stronyOffline

kedamian

Post #6 Ocena: 0

2010-07-09 14:42:51 (15 lat temu)

kedamian

Mężczyzna

a jak wogole dzieci sie tu aklimatyzuja Wasze? bo moje wydaje sie ze calkime dobrze, ale jakos nie jest latwo nawiazac kontaktow z innymi rodzicami angielskimi. Nie wime jakie sa wasze doswaidczenia an tym polu?

Do góry stronyOffline

avon02

Post #7 Ocena: 0

2010-07-09 14:48:54 (15 lat temu)

avon02

Kobieta

Wiesz z wyjazdem to było tak,że mąż przyjechał tu jako pierwszy,a ja zostałam w pl z dziećmi dojechałam to męża po 3 latach jego pobytu tutaj.
Jeśli chodzi o pracę to tutaj są zdecydowanie większe możliwości,w pl zjadał mnie ZUS,a tutaj raz na 3 miesiące pacę naprawdę grosze.
Rekrutuję nowych reprezentantów poprzez umieszczanie ogłoszeń w necie.Jeśli chodzi o moje obowiązki to tak jak wcześniej Ci już pisałam,umieszczanie ogłoszeń,odpisywanie na nie,stały kontakt z grupą.
Nie zabierasz mi czasu właśnie lepię pierogi i miło się pisze.

Do góry stronyOffline

avon02

Post #8 Ocena: 0

2010-07-09 14:51:26 (15 lat temu)

avon02

Kobieta

Cytat:

2010-07-09 14:42:51, kedamian napisał(a):
a jak wogole dzieci sie tu aklimatyzuja Wasze? bo moje wydaje sie ze calkime dobrze, ale jakos nie jest latwo nawiazac kontaktow z innymi rodzicami angielskimi. Nie wime jakie sa wasze doswaidczenia an tym polu?

Moje dzieciaki się za klimatyzowały chodzą do szkoły (te starsze)mają przyjaciół.A jeśli chodzi o kontakty z angielskimi rodzicami to u mnie nie ma najmniejszego problemu.

Do góry stronyOffline

kedamian

Post #9 Ocena: 0

2010-07-09 14:58:23 (15 lat temu)

kedamian

Mężczyzna

No i mi sie bardzo milo pisze. Pierogi lepisz, moze kiedys i ja dojde do takiego poziomu umiejetnosci kulinarnych ze bede w stanie ugotowac nawet pierogi :) 3 lata bylas sama w Polsce... dlugo bardzo, mialas jakas pomoc w tym czasie? bardzo dluga ta rozlaka, pewnie teraz jestes niesamowicie szczesliwa ze mozesz wkoncu byc cala rodzina razem w komplecie. no z tym ZUSem to wiem jak to jest w Polsce czllwiek pracuej ciezko i czesto wiekszosc musi oddawac w roznych formach podatku.
Od jak dawna jestes w UK?

Do góry stronyOffline

avon02

Post #10 Ocena: 0

2010-07-09 15:04:45 (15 lat temu)

avon02

Kobieta

Tak 3 lata sama z dziećmi bez żadnej pomocy:)
Tak teraz jesteśmy szczęśliwą rodziną,a w UK jestem od lat 2:)
Trzeba sobie radzić jakoś w życiu tak musiało być,że my w pl a mąż tu.Ale wszystko skończyło sie dobrze.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 30 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 28 | 29 | 30 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,