The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Liverpool » Znalezienie pracy w sezonie letnim

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Liverpool" opiekują się: frelcia, Redakcja

Strona główna » Liverpool » Znalezienie pracy w sezonie letnim

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 4)
bart-rudeboy

Post #1

2007-11-11 10:47 (10 miesięcy temu)

bart-rudeboy

Z nami od: 04-11-2007

Witam,
Chcialbym sie zapytac jak jest w sezonie letnim ze znalezieniem pracy, przyjechalbym pod koniec czerwca 2008. Druga ewentualnosc, ktora biore pod uwage to marzec/kwiecien. Z jezykiem nie mam wiekszych problemow, a na poczatek pracy bym szukal w hotelarstwie/gastronomii. Ponadto jak dlugo szuka sie mieszkania po przyjezdzie.
Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Bart

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wonka21

Post #2

2007-11-11 10:57 (10 miesięcy temu)

wonka21

Z nami od: 14-05-2007

Czesc. Ja na twoim miejscu przyjechalabym jednak w maju. Czerwiec to ukochany miesiac studentow. Co do mieszkania to zalezy gdzie sie wybierasz, ale raczej jakis pokoj powinienes znalesc szybko. Wgazetach jest mnostwo ogloszen. Powodzenia

Do góry stronyOffline

czytelnik1

Post #3

2007-11-11 11:38 (10 miesięcy temu)

czytelnik1

Z nami od: 12-06-2007

marzec / kwiecien to lepszy termin a z mieszkaniami czy raczej pokojami to zalezy od rejonu. Szukaj tez pracy w magazynach sa lepiej platne i na caly etat.

Do góry stronyOffline

iwonaaa

Post #4

2007-12-01 15:44 (9 miesięcy temu)

iwonaaa

Z nami od: 01-12-2007

witajcie:) prosze o podanie mi nazw dzielnic gdzie jest najwiecej magazynow..to w nich sprobuje sie zatrudnic.chcialabym wynajc pokoj jak najblizej ..nie miec zbytnich problemowz dojazdem do ewentualnego miejsca pracy, dziekuje , pozdrawiam:)

Do góry stronyOffline

stokesay

Post #5

2007-12-01 16:58 (9 miesięcy temu)

stokesay

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 30-05-2007

jesli chodzi o mieszkania to najprostsza metoda to sprawdzanie w polskich sklepach ogloszen na szybie lub... dzial OGŁOSZENIA :)
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu