Str 1429 z 1684 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2019-11-20 10:24:11 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
jolantina | Post #2 Ocena: 0 2019-11-20 10:32:14 (6 lat temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
Diabla oszukac nie grzech
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2019-11-20 10:35:36 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Jolka, Jolka
![]() Don't you dare to point your finger at me Look at yourself Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2019-11-20 10:39:51 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Jolantina jeszcze jedno skojarzeniowo
I will never be what you want And that's alright I play my own damn tune I shine like the moon And very soon I'll soon fly over you And whatchu gonna do When I fly over you Tell me who made you the center of the universe? Who made you the center of the universe? Who made you the centre of the universe? Who made you the centre of the universe? Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
darraj | Post #5 Ocena: 0 2019-11-20 10:55:49 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
"We're all mad here" Mad Hatter
|
|
|
niebieskieucho | Post #6 Ocena: 0 2019-11-20 17:03:22 (6 lat temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2019-11-20 17:26:32 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Lubię ten zespół.
Najbardziej chyba kawałek Motylki. Potem ten co wkleiłes. A ja wrzucam ich inny kawałek. Fajny tekst Wieje na wieczór wiatr Śmieje się skrycie Na rozwidleniu dróg czekają na nas Strzygi i topielice Mam głowy zawroty daj mi jakiś znak Mam głowy zawroty daj mi jakiś znak Dygoty dygo dygoty Dygoty dygo dygoty Dygoty dygo dygoty Dygoty dygo dygoty Mam srebrny pierścień i nóż Cień pada na twoją szyję Już migotają mi ślepia Dziś twoją krew wypije Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę Co do sekundy o księżyca wschodzie Ja będę gotów ja będę godzien A wtedy cuda staną się w mig A wtedy cuda staną się w mig Mam głowy zawroty daj mi jakiś znak... Dygoty dygo dygoty... Kalinowy sad Dziad i czarodziej Ranem rosa z drzew kropla po kropli Kapie mu po brodzie Mam głowy zawroty daj mi jakiś znak... Dygoty dygo dygoty... Usta mam czerwone jak krew Rozbiegam się po polach Maki spod sukienki Masa cała napalona Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę Chodzę po wodzie zawracam łodzie Ja jestem Cygan ja jestem złodziej Usta pól są pełne krwi Usta pól są pełne krwi Mam głowy zawroty daj mi jakiś znak... Dygoty dygo dygoty... Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
darraj | Post #8 Ocena: 0 2019-11-21 09:24:59 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
"We're all mad here" Mad Hatter
|
darraj | Post #9 Ocena: 0 2019-11-21 10:12:52 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Wracam do siebie Zabieram cię Ale długo idę, długo Kusi mnie diabeł W chłopięcej skórze Chce mnie podrzucić Ale w odwrotną stronę O drogę nie pytam Nie pytam nikogo Bo ja drogę lubię Długą długą Bo ja wolę ufać Własnym nogom Tak kręcę się w kółko Wracam i zawracam się Mam klucze schowane Gdzieś po lewej stronie Ale boję się, że zobaczę się od wewnątrz I wystraszę się i zatrzasnę się Boję się "We're all mad here" Mad Hatter
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2019-11-21 11:25:31 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|