wedrew, dzwon tam i upieraj się, ze nie zostałeś poinformowany o opłacie, oni maja nagrywane rozmowy, myśmy mieli tez z nimi przejścia podobne, najpierw miało być za free potem przyszedł rachunek na 240 funtów, po dłuuuuugim tłumaczeniu ze MIAŁO BYC ZA FREE w kocy nam anulowali rachunek, ale ponieważ przy zakładaniu wcisnęli nam rozmowy, a chcieliśmy tylko linie, to miało być tak że jak nie wykonamy ani jednej rozmowy to nam zwrócą za abonament do tyłu za 3 miesiące i rachunek będzie tylko za linie
gdy przyszło co do czego znowu twierdzili ze nie oddadza, bo tamto jest nie zapłacone i znowu była pyskówka, szczęście ze mamy koleżankę co jest tak upierdliwa jak oni bezczelni i nam pomogła.
Unikam TPSA i BT jak ognia tak samo jak France telecom

))
----------------+
A mnie też....
dziś w nocy gdy ładowalismy sprzet po pracy grilowaniec przejechał po torbie z węzami i przypieprzył w kosz na smieci, mało brakowało by mnie zabił, wyskoczyli z samochodu i zaczeli fikać, wszyscy naćpani tacy ze ledwo się trzymali na nogach, a grilowane suki darły się jedna przed druga dlaczego moja torba była na ulicy, soory była oparta o krawędź samochód odstając o 20cm.
Korzystając z chwilowego zamieszania zwinąłem się, bo nie miałem za wiele argumentów na 6tke naćpanych ... , tak mi ciśnienie podnieśli ze do 6tej nie spałem
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.