MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co Cie dzisiaj wkur...lo**??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 77 z 615 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 76 | 77 | 78 ... 613 | 614 | 615 ] - Skocz do strony

Str 77 z 615

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Alter_Ego

Post #1 Ocena: 0

2010-11-06 10:11:27 (15 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

może potrzebny jest topic: "patologie są w każdej narodowości" odcinek 1 "wymieńmy skrajne przypadki tu i teraz"

jestem pod wrazeniem jak roznorodnosc narodowosciowa w uk wplywa na znieczulice społeczną w uk. to sie w głowie nie miesci jaki ogrom ludzi ma poszanowanie innych w głębokim poważaniu, śmiem stwierdzić że ten proceder jest problemem dużo wiekszym niz w pl gdzie jeszcze do niedawna nie ustąpienie choćby kobiecie w ciązy miejsca w komunikacji miejskiej wiązało sie ze zwróceniem uwagi przez któegoś z pasażerów. tutaj nic, znieczulica jest przeogromna.
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

midian25

Post #2 Ocena: 0

2010-11-06 10:57:27 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

poprostu tutaj trudniej jest odróżnić kobietę w ciąży od kobiety nie w ciąży..
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

mala24

Post #3 Ocena: 0

2010-11-06 11:15:39 (15 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

to tak jak babcia mowi do malolata w autobusie,ktory nie ustapil jej miejsca:siedz,siedz,ja bedziesz stary to postoisz:) ja np bedac w ciazy spotkalam sie z wielka uprzejmoscia ze strony anglikow.zawsze mialam pierwszenstwo wszedzie.choc nie nalegalam.

Do góry stronyOffline

Hieena

Post #4 Ocena: 0

2010-11-08 16:36:26 (15 lat temu)

Hieena

Z nami od: 27-08-2010

300F kary za brak Waste Licence :-Y:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y
Zebym to ja qrwa wiedziala, ze trzeba to miec!
Nikt nigdy o tym nie wspominal, a to przeciez tylko 30F na rok!!!!!
I na dodatek to byl moze 3-4 raz w tym roku kiedy klient poprosil zeby mu smieci przewiezc :-Y:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y
Niech szlag trafi ten poniedzialek:-W:-W:-W:-W:-W:-W:-W:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y
Zemsta jest jak pożar... Im więcej pochłonie, tym bardziej robi się zachłanna.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-11-08 20:29:36 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-11-10 09:24:17 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2010-11-10 09:43:43 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

wedrew, dzwon tam i upieraj się, ze nie zostałeś poinformowany o opłacie, oni maja nagrywane rozmowy, myśmy mieli tez z nimi przejścia podobne, najpierw miało być za free potem przyszedł rachunek na 240 funtów, po dłuuuuugim tłumaczeniu ze MIAŁO BYC ZA FREE w kocy nam anulowali rachunek, ale ponieważ przy zakładaniu wcisnęli nam rozmowy, a chcieliśmy tylko linie, to miało być tak że jak nie wykonamy ani jednej rozmowy to nam zwrócą za abonament do tyłu za 3 miesiące i rachunek będzie tylko za linie
gdy przyszło co do czego znowu twierdzili ze nie oddadza, bo tamto jest nie zapłacone i znowu była pyskówka, szczęście ze mamy koleżankę co jest tak upierdliwa jak oni bezczelni i nam pomogła.
Unikam TPSA i BT jak ognia tak samo jak France telecom :)))
----------------+

A mnie też....
dziś w nocy gdy ładowalismy sprzet po pracy grilowaniec przejechał po torbie z węzami i przypieprzył w kosz na smieci, mało brakowało by mnie zabił, wyskoczyli z samochodu i zaczeli fikać, wszyscy naćpani tacy ze ledwo się trzymali na nogach, a grilowane suki darły się jedna przed druga dlaczego moja torba była na ulicy, soory była oparta o krawędź samochód odstając o 20cm.
Korzystając z chwilowego zamieszania zwinąłem się, bo nie miałem za wiele argumentów na 6tke naćpanych ... , tak mi ciśnienie podnieśli ze do 6tej nie spałem
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #8 Ocena: 0

2010-11-10 14:19:03 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

BlackKashmir

Post #9 Ocena: 0

2010-11-10 14:51:06 (15 lat temu)

BlackKashmir

Kobieta

Z nami od: 05-11-2010

Nie mogę czytać tego forum bo mi się ciśnienie podnosi, adrenalina wylewa uszami i mam podwyższony poziom testosteronu.
Idę zażyć kropelki, wziąć tabletę na obniżenie ciśnienia oraz zaparzyć sobie meliski ,a potem pójdę grzecznie do pracy i pokażę im wszystkim kto tu rządzi!
Już wrażliwa taka jestem ;D
Persona non grata

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-11-10 15:10:43 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 77 z 615 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 76 | 77 | 78 ... 613 | 614 | 615 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,