MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co Cie dzisiaj wkur...lo**??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 76 z 615 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 75 | 76 | 77 ... 613 | 614 | 615 ] - Skocz do strony

Str 76 z 615

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2010-11-05 22:55:14 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2010-11-05 22:44:30, slonecz napisał(a):
jak chcesz pogadac wiesz gdzie mnie znalesc :*

tylko pamietajcie ze jedna gada druga słucha bo zazwyczaj to różnie z tym jest :-P:-]:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Kiliana

Post #2 Ocena: 0

2010-11-05 23:26:45 (15 lat temu)

Kiliana

Kobieta

Z nami od: 05-07-2009

Cytat:

2010-11-05 22:55:14, krakn napisał(a):
Cytat:

2010-11-05 22:44:30, slonecz napisał(a):
jak chcesz pogadac wiesz gdzie mnie znalesc :*

tylko pamietajcie ze jedna gada druga słucha bo zazwyczaj to różnie z tym jest :-P:-]:-]

Oj Krakn - szowinizm przez Ciebie przemiawia :-]:-]:-]
Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać. ~ Peter Rosegger

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

BlackKashmir

Post #3 Ocena: 0

2010-11-05 23:33:13 (15 lat temu)

BlackKashmir

Kobieta

Z nami od: 05-11-2010

Tych gadajacych jest zawsze znacznie,znacznie wiecej od słuchających.....niestety ,i nie mam tu na myśli tylko kobiet ;)
Persona non grata

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-11-06 01:17:12 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-11-06 01:23:26 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-11-06 01:33:26 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2010-11-06 01:35:25 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
Ile znasz Angielek które potrafią SAMODZIELNIE ugotować coś ZJADLIWEGO i POSPRZĄTAĆ mieszkanie, tak aby potencjalny gość nie czuł się jak podczas wizyty z akademiku w pokoju mającym funkcję meliny i wytrzeźwiałki zarazem. Ja się wnerwiam no to wszystko o tyle, że to my żyjąc na marginesie Europy stworzyliśmy kulturę - widelec i toaleta to nasz wynalazek, musimy udowadniać, że nie jesteśmy stadem debili a tu przyjeżdża ci jakaś brudasica i ona jest dama. I tu dochodzę do sedna - ona w tym swoim fawelowym syfie jak się musiała przeprowadzić, to robiła to w kilka minut bo nic nie miała, tutaj chce zrobić tak samo bo taki ma nawyk. Tak jak my mamy nawyk, że jak gdzieś mieszkamy to mieszkamy normalnie, nie z grzybem, myszami czy tym podobnymi atrakcjami. Anglikom czy czarnym ludziom to w ogóle nie przeszkadza i wnerwia mnie, że oni potem mówią, że to my jesteśmy posrani bo z mieszkania robimy meczet. I tym się właśnie od nich różnimy, dla nas mieszkanie to świątynia, dla nich chlew, co widać w pracy w kuchni czy w kantynie - zawsze poznasz po tym kto jak ma w chacie po tym jak się zachowuje w kuchni w pracy. Robi chlew to znaczy, że ma chlew w mieszkaniu.

Co do czarnych ludzi, nazwijmy ich tak aby się różne zbolałe dusze łaskawie od........ły to też widziałem niejedno i polecam zawsze się pytać to wcześniej wynajmował mieszkanie zanim się je weźmie. Można być niemile zaskoczonym jak obskoczą pluskwy, wszy albo inne paskudy.

Jakie ty masz poniekad szczescie Marciniak, ze sie jedynie z marginesem spotkales w UK, i mozesz swoja relatywna wyzszoscia i elokwencja sie obnosic, co szczegolnie widac nawet nie czytajac poniedzy linijkami powyzszego tekstu.

Hmmm, niektorzy to maja w zyciu szczescie.....;-)
Ada

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-11-06 01:50:44 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2010-11-06 08:11:21 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Ada, wiesz, ja bywam codziennie 3-5 różnych domach ...
Owszem są dom angielek gdzie wszytko jest pięknie opisane, poukładane tak czysto i pięknie że zastanawiam się po co mnie zamawiają, i tak jest np u Francesci, ale i u Kate, gdzie spotkamy panią Basie :)))

Niestety większości wypadków gdy jedziemy czyścić dywany u angielek to najpierw trzeba z godzinę spędzić by dokopać się do dywanu pod stertą ubrań czystych wymieszanych z brudnymi i nie powiem co więcej :>

hm, no tak od polski po niemcy i francje nie mamy kaloryferów to i nie mamy pluskiew :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

precel

Post #10 Ocena: 0

2010-11-06 09:27:14 (15 lat temu)

precel

Kobieta

Z nami od: 12-10-2010

marciniak i krakn 200 procent racji. spotkalam sie juz z takimi ewenementami ze szok!!!!!!!!!!
im naprwade nie przeszkadzaja karaluchy czy myszy
. juz nie wspomne o tym jak jestem na zakupach powiedzmy w tesco i widze taka cudowna rodzine ktora uczy dziecko ze jak jest glodne to wystarczy otworzyc jedzenie i najesc sie w sklepie a potem wyrzucic reszte na podloge i bron boszee nie placic. masakra!!!!!!!!!!

Do góry stronyOffline

Strona 76 z 615 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 75 | 76 | 77 ... 613 | 614 | 615 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,