2010-10-31 07:39:46, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
W sumie nie wiem gdzie to co chce napisac umiescic ...tutaj czy w dziale Kubusia Puchatka bo nie ogarniam pewnych rzeczy swoim malym rozumkiem
Wybralam sie wczoaj na impreze halloweenowa ,po 30 minutach pobytu w lokalu mialam juz serdecznie dosc ...tych pijanych ,belkocacych ludzi ,prawie nagich lasek z desperacja rzucajacych sie na kazdego faceta ,na zasadzie "bierz mnie bedzie wspoaniale" ,mialam dosc tych mezczyzn sliniacych sie na widok kobiecych cial ,ocierajacych sie i usmiechajacych zapraszajaco ,od samego ogladania tej orgii zrobilo mi sie niedobrze i zdegustowana wyszlam bardzo szybko zmeczylo mnie to co sie dzieje wokol
I zastanawiam sie coraz czesciej czy to ze mna jest cos nie tak czy swiat po prostu zwariowal i stanal do gory nogami ,bo ja tego co sie dzieje ,nie ogarniam
Niech ktos zatrzyma wreszcie swiat ja wysiadam ..jak spiewala Anna Maria Jopek,wiec ja sie czuje podobnie ...pasuje
Nie podoba mi sie ta rzeczywistosc ,swiat bez zasad,w ktorym kroluja sex,alkohol ,narkotyki
Ten swiat nie jest dla mnie albo ja nie jestem dla tego swiata
Powyzalalam sie a teraz moge spokojnie isc napic sie kawy na przekor wszystkiemu i wszystkim

chyba już jestem zastaryznajomy

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )