MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co Cie dzisiaj wkur...lo**??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 69 z 615 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 68 | 69 | 70 ... 613 | 614 | 615 ] - Skocz do strony

Str 69 z 615

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

midian25

Post #1 Ocena: 0

2010-10-26 09:32:40 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Dziś jeszcze nic mnie nie wkur...,ale niedługo wychodzę na zajęcia do college'u to i pewnie się wkur...
Co do forum to już przywykłam,że gdzie nie spojrzeć to benefity, ale, zaskoczenie...siedzę sobie wczoraj na zajęciach z kryminologii i angielki z grupy zamiast podać jakiś poważny przykład kontroli socjalnej podają-benefity.. i przez najblizszą godzinę temat "income support a jobseekers allowance-podobieństwa i różnice oraz jak
aplikować aby jak najlepiej na tym wyjść"
Normalnie porazka.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2010-10-27 13:13:12 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

12 pazdziernika zamowilam ksiazki z Merlin.pl. Mialy wyjsc od nich kilka dni pozniej. Nie dostalam zadnego maila, ze paczka wyszla, ze np jest kompletowana itp. Na ich stronie zamowienie caly czas wisialo jako "w przygotowaniu". Zadzwonilam wiec wczoraj, a pani ( tym razem taka siedzca tam za kare ;-) ) mowi, ze 21go (!) wyslali do mnie maila z informacja, ze maja opoznienia i zamowienie bedzie pozniej. Nie potrafila powiedziec kiedy. Po pierwsze zaden mail do mnie nie dotarl, ale pani upierala sie, ze zostal wyslany ( nie mialam go tez w spamie ), po drugie powiedziala, ze sprawe wyjasni ( no przeciez wyslali maila, to co tu wyjasniac :-]). Jakies pol godziny po zakonczeniu tej "przyjemnej" rozmowy odbieram poczte - "zamowienie z Merlin.pl zostalo skompletowane i zostanie wyslane dzisiaj" ( czyli wczoraj ).
Ostatni raz zamawialam cokolwiek z tej strony. Wole ksiazka.co.uk... I przynajmniej przesylka jest 2,95 Ł, a nie jak w przypadku Merlina 56 pln plus 6 pln za kazda sztuke :-?.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

osinka17

Post #3 Ocena: 0

2010-10-27 17:06:13 (15 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

a mnie dzis wkur.. instruktorka jazdy - jezdze z ta krowa od konca kwietnia, mam zrobione wszystkie manewry, cofanie po luku normalnie, pod gorke, parkowanie za samochodem, na parkingu robie bezblednie, co tydzien jezdze 2-3godziny, czyli bule 50-75 funtow tygodniowo...

dzis mowie, ze mam nadzieje, ze w kwietniu przewioze swoja siostre wlasnym samochodem jako kierowca, a ta krowa mi mowi, ze nie wiadomo :-o:-o:-o:-o

nie wiem czy taka beznadziejna jestem czy kur mac chce wyciagnac ode mnie jak najwiecej kasy!!!!

(kilka osob mi mowilo, ze ona przeciaga w nieskonczonosc lekcje, by wyciagnac jak najwiecej pieniedzy)

chyba zmienie instruktora albo zaczne jezdzic z mezem :-Y:-Y
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2010-10-27 18:31:14 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-10-28 14:55:21 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

chris32

Post #6 Ocena: 0

2010-10-28 14:59:09 (15 lat temu)

chris32

Mężczyzna

Z nami od: 02-04-2009

:-]
Trzeba się najpierw zgubić by dotrzeć do tego, czego nie można znaleźć, w przeciwnym razie każdy by wiedział gdzie tego szukać

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #7 Ocena: 0

2010-10-28 15:05:57 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2010-10-28 14:55:21, andzia1303 napisał(a):
Z samochodem wszystko ok nic mu nie dolega zdrow jak rydz:-]
zagrzanie to byl efekt godzinnej jazdy na jedynce:-]

ale jak nic gasnica w samochodzie juz jest;-)

gasnica zeby gasic pare wodna?

Prawdopodobnie slabo dziala czujnik temperatury wlaczajacy wentylator na chlodnicy. Gdy silnik tak sie przegrzeje trzeba wlaczyc klimatyzacje, wtedy kreca sie wszystkie wiatraki.

Do góry stronyOffline

piekar10

Post #8 Ocena: 0

2010-10-28 15:28:25 (15 lat temu)

piekar10

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-06-2006

stado ptaków obsrało mi w perfidny sposób auto , swinie jedne .Naraziły mnie na wydatek , stata czasu i mnie wku...!!!!!!!!
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #9 Ocena: 0

2010-10-28 15:40:46 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Praca mnie wkur....ia od co najmniej 2 tygodni...
Organizacja jest po byku...Ciule jedne zamiast od rana szykowac te dostawy ktore mamy akurat wywozic to szykuja na oslep.Efekt taki ze czekamy za tym co potrzebne i potykamy sie o to co bedzie jeszcze stalo kilka godzin.Dodatkowo zamiast we czterech rozwozimy we dwoch bo jeden na urlopie a drugi sciemnil ze chory.
A stary nic innego nie robi tylko 15 minut po tynm jak wyjade z bazy wydzwania za ile wroce.Chyba mu sie cos poje...lo i mysli ze zamiast zamulonych transitow ma flote odrzutowcow pionowego startu...
Najgorsze jest to ze mysli ze za 6.5 na godzine zycie nam ratuje i bedziemy mu przewdzieczni:-Y
W mysl zasady -jak cie cos wqrwia to trzeba to zmienic- szukam nowej pracy....
Pewnie wyladuje gdzies na kuchni w domu starcow i bede dziadkom obiadki gotowal:-]:-]

Do góry stronyOffline

waszkaa

Post #10 Ocena: 0

2010-10-28 18:05:20 (15 lat temu)

waszkaa

Kobieta

Z nami od: 25-09-2010

Praca mnie wkur...ia, ale bardziej ludzie w pracy. Ktos cos uslyszy, nie doslyszy i juz leci i gada i pyta, pyta i pyta. A czy wiesz, czy zapytasz, czy wiesz.... i tak 8 godz. Jezeli bylyby dostepne tabletki zapewniajace cierpliwosc przy kolejnym opowiadaniu na to samo pytanie to ja bardzo chetnie kupie. Bo boje sie ze tej cierpliwosci mi zabraknie i dopiero sie wku...ie

Do góry stronyOffline

Strona 69 z 615 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 68 | 69 | 70 ... 613 | 614 | 615 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,