MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co Cie dzisiaj wkur...lo**??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 610 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 608 | 609 | 610 ] - Skocz do strony

Str 7 z 610

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2007-12-07 22:34 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ciesza

Post #2 Ocena: 0

2007-12-07 22:57 (17 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

3 tygodnie nie pracowalam (czasami sie zdarza), po 2 tygodniach w nowej pracy w dziadowskim Royal mail nie zaplacili mi nawet pikacza:-Y:-Y:-Y

Do góry stronyOffline

nikada

Post #3 Ocena: 0

2007-12-07 23:14 (17 lat temu)

nikada

Kobieta

Z nami od: 28-10-2007

CO MNIE dzisiaj wkur....lo
1post od rozrzalonej ze niemoze nikogo znalezc za 5.52 do pracy

2 polacy w sklepie jedli slonecznik i pluli na podloge
3jakis polski szczyl wylal mim piwo pod nogi
a wszystko w drodze do sklepu .........................

Do góry stronyOffline

ewelaa

Post #4 Ocena: 0

2007-12-07 23:33 (17 lat temu)

ewelaa

Z nami od: 29-11-2007

witam!
Dzis wkurzylam sie 2 razy.
Najpierw w pracy na kolezanke angielke(pracujemy razem 2 lata),otoz tydzien temu zbila moj piekny porcelanowy kubek,zawadzila torebka(i zeby bylo smieszniej to juz drugi w ciagu miesiaca!)i odrazu powiedziala ze odkupi ten drugi oczywiscie.DZIS spytalam ja delikatnie o kubeczek,a ona poinformowala mnie ze go nie odkupi bo to z mojej winny on sie ROZBIL i nie powinien stac na STOLIKU!!!I JESZCZE SIE POGNIEWALA NA MNIE,ACH!!!
Druga sprawa to u jubilera.Pojechalam odebrac zlota branzoletke 3 tyg temu oddalam do naprawy przerwala sie,to ze nawet nie raczyli zadzwonic ze gotowa do odbioru to jeszcze przejdzie,ale to co zobaczylam,bardzo brzydko zlaczona,koszmar!Dodam ze w tym samym sklepie ja kupilam,a najbardziej sie wkurzylam i usmialam jak pani przed wyjeciem jej z torebeczki mowi:WYGLADA JAK NOWA!!!!
Jasne...,i dalej czekam na poprawke,moze do SWIAT sie doczekam na odbior i bedzie wygladac jak nowa,(bo o kubeczku to juz moge zapomniec).pozdrawiam

Do góry stronyOffline

SZEIK

Post #5 Ocena: 0

2007-12-11 22:19 (17 lat temu)

SZEIK

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-08-2007

Mnie nic nie wkur... tylko Tepota ludzka hmm, ktos zapyta jaka??? wiec jest odp.
Czytam ze chca zalegalizowac miekkie narkotyki i malo jeszcze to wiek jaki jest opisywany to od 16 do 65 roku, zastanawiam sie a co z mlodszymi jaraczami??? dziwne ze wieksza czesc palacych mowi ze to nie uzaleznia a jednak siegaja po to g..o ciekawe co ich pcha do ponownego jarania, wiem jedno czlowiek uzalezniony zawsze bedzie
niedopuszczal do siebie mysli ze jest uzalezniony, ze jara bo chce sie wyluzowac a w istocie to jakas tam czesc muzgu ktora bardziej czeka na zastrzyk odlotu jak na powietrze podpowie jemu ze to tylko skrecik niewinny

Do góry stronyOffline

Numer ICQNumer AIMNumer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Post #6 Ocena: 0

2007-12-11 22:24 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

lady2912

Post #7 Ocena: 0

2007-12-12 00:03 (17 lat temu)

lady2912

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

a mnie wkurzyla( na szczescie byla wlascicielka) mieszkania. Otoz mialam u niej 2 tygodniowe wypowiedzenie, znalazlam super pokoj(dodam ze na "wyspie":))i pytam sie francy czy moge sie wyprowadzic i jak bedzie z depozytem. na to ona, ze jak znajde chetnego ktory wprowadzi sie w ciagu tygodnia to ja bede mogla wyprowadzic sie po tygodniu a ona odda mi te 2tygodnie depozytu. Znalazlam jej nowego lokatora, wyprowadzilam sie. teraz dowiaduje sie ze nowemu powiedziala ze nie moze wprowadzic sie teraz bo do niej przyjezdza rodzina( nie przyjezdza-na 100%!!!)a mnie mowi ze nie odda kasy bo lokator wprowadzi sie dopiero za 2 tygodnie!!!!:-Y:-Y:-Y:-Y
szmacisko jedne:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y

uffff nie wiem czy ktos sie rozezna w mojej wypowiedzi. sprawa jest skomplikowana. ale mnie i tak lepiej ze sie wyzalilam;-)
Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....

Do góry stronyOffline

nikada

Post #8 Ocena: 0

2007-12-12 00:33 (17 lat temu)

nikada

Kobieta

Z nami od: 28-10-2007

ojj mnie to dziala na nerwy to babsko zuzanna z forum co twierdzi ze kazdy powinienien byc biedakiem i jej poblazac coby podtrzymac ja w swiadomosci,ze jest nienormalana.Nikt jej zdaniem niemoze miec dobrej pracy noi najlepiej zeby jej dom kupic i dac w prezencie noi oczywiscie sprzataczka w serwisie.

Do góry stronyOffline

ARIANA

Post #9 Ocena: 0

2007-12-12 00:38 (17 lat temu)

ARIANA

Kobieta

Z nami od: 08-12-2007

Co mnie dzis wkurzylo -sasiadka ,,zaparkowala,,w/ na moim aucie- tlumaczyla sie tym ze ,,w pore nie zauwazyla,,

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

sylwia_25

Post #10 Ocena: 0

2007-12-13 20:38 (17 lat temu)

sylwia_25

Kobieta

Z nami od: 17-08-2007

a mnie wkurzylo, ze kiedy my pomoglismy tylu ludziom, w momencie jak potrzebowalismy pomoy od niech, nikt sie nie zrewanzowal, ech...i tez sie wkurzylam ze szef awasnowal rodaczke, ktora nie beka po angielsku, ale za to dobrze mu robi, kiedy mezczyzni zaczna myslec mozgiem;)
Take a walk in my shoes before you judge me :))

Do góry stronyOffline

E-mailNumer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 7 z 610 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 608 | 609 | 610 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,