MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co Cie dzisiaj wkur...lo**??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 579 z 614 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 578 | 579 | 580 ... 612 | 613 | 614 ] - Skocz do strony

Str 579 z 614

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla2

Post #1 Ocena: 0

2022-09-23 09:48:05 (3 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

Cytat:

2022-09-23 08:34:50, kik1976 napisał(a):
w nocy mialam najazd robali.. smierciarka pogubila.. byly wszedzie..*CRAZY*

:-o

A mnie wk… mięsień, wziął się i zerwał.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Maat17

Post #2 Ocena: 0

2023-07-05 18:43:06 (2 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Uszkodzone auto. Winnego brak. 😱
Gdyby to bylo starsze, odpuscilabym naprawe.
Auto ma tylko dwa lata. Used parts brak. Na ubezpieczenie nie dam, bo mi poleci na lata.
Niiespodziewany wydatek ….. na kredytowke trzeba rzucic i zrezygnowac z wakacji.

Obrazek

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #3 Ocena: 0

2023-07-06 10:21:19 (2 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

No to coś jak u nas.
Byliśmy gotowi do jazdy na wycieczkę.
Rano odkryliśmy że chyba ten koleżka się zapędził.
Obrazek
A były takie śliczne drzwi :-8:-(:-[

Teraz potrzebujemy naklejki :-]

Obrazek

(zdjęcie przykładowe, z netu)

[ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 06-07-2023 10:29 ]

- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

rafald

Post #4 Ocena: 0

2023-07-06 12:23:59 (2 lata temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

Kiedyś pod sklepem kobieta wjechała mi wózkiem z zakupami w drzwi. Powiedziała "sorry" i poszła dalej. Zanim ochłonąłem z szoku zdążyła się ulotnić :)

Na szczęście cały samochód był wart coś koło tego rachunku za naprawę Maat a drzwi w kolorze kupiłem na ebayu za £25 i wymieniłem pod blokiem.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #5 Ocena: 0

2023-07-06 18:24:39 (2 lata temu)

Maat17

Kobieta

No wlasnie e bay….
Ja tez zagladalam na czesci “ni ma”. Sa starsze modele …. nie bedzie.
Niby jeden znalazlam, ale tez pocharatany..... hmm.

[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 06-07-2023 18:50 ]

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla2

Post #6 Ocena: 0

2023-07-06 19:14:51 (2 lata temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

Coraz mniej części jest na ebay bo coraz więcej modeli odmian bla bla, my zawsze kupowaliśmy prawie nowe rozbitki i reperowaliśmy na ebay, teraz to bez sensu.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #7 Ocena: 0

2023-07-06 20:50:17 (2 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Ja tez szukam drzwi, jak juz sa to chore piniendze chcom.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #8 Ocena: 0

2023-07-06 23:58:46 (2 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Mam nowa przelozona w pracy przy ktorej codziennie jestem zirytowana.
Kobieta mowi np Jeff, moj kierownik finansowy ociaga sie z przygotowaniem danych do sprawozdan bo ja mu nie przypominam I to bardzo niepokojace ze zapominam ustawiac mu terminow. Albo kazala mi kopiowac do niej moje emaile. Zaproponowalam jedna procedure, kobieta wyslala email zeby skasowac moja propozycje, po czym pisze mi prywatna wiadomosc zebym kontynuowala. Ja na to przeciez jako moj zwierzchnik kazalas ludziom odstapic od mojej propozycji to jak mam kontynuowac. Ona odpisuje ze w zlym czasie napisalam, bez wszystkich danych, dezorientujac odbiorcow. Po czym mnie odblokowala. Kaze mi rugac niektore osoby i sprawdza mi emaile zeby czasem cos dopisac przed wyslaniem. No po prostu porazka.
Kumpela byla sie poskarzyc w kadrach, ja dalam wypowiedzenie bo co wieczor wracam do domu nabuzowana, rozezlona, a to na pewno zdrowe nie jest.
Jutro ma mi pokazac jak dorabiac dodatkowe sprawozdania dla niej, do moich raportow, bo wedlug niej robienie tych sprawozdan usprawni moja prace I bede szybciej pracowac *ROFL*

Po zlozeniu przeze mnie wypowiedzenia uznano ze malo ogolnie robilam i ze zamiast szukac kogos na moje miejsce rozdziela moje obowiazki pomiedzy innymi czlonkami zespolu. Zapytalam na stronie kolezanki czy przynajmniej zaproponowali podwyzki ale nie planuja na razie podwyzek. No to im powodzenia zycze.
"Curiosity killed the cat", they say.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #9 Ocena: 0

2023-07-07 00:11:06 (2 lata temu)

Maat17

Kobieta

Cytat:

2023-07-06 23:58:46, CuriousCatAlive napisał(a):
Kobieta mowi np Jeff, moj kierownik finansowy ociaga sie z przygotowaniem danych do sprawozdan bo ja mu nie przypominam I to bardzo niepokojace ze zapominam ustawiac mu terminow. Albo kazala mi kopiowac do niej moje emaile. Zaproponowalam jedna procedure, kobieta wyslala email zeby skasowac moja propozycje, po czym pisze mi prywatna wiadomosc zebym kontynuowala. Ja na to przeciez jako moj zwierzchnik kazalas ludziom odstapic od mojej propozycji to jak mam kontynuowac. Ona odpisuje ze w zlym czasie napisalam, bez wszystkich danych, dezorientujac odbiorcow. Po czym mnie odblokowala. Kaze mi rugac niektore osoby i sprawdza mi emaile zeby czasem cos dopisac przed wyslaniem. No po prostu porazka.
Kumpela byla sie poskarzyc w kadrach, ja dalam wypowiedzenie bo co wieczor wracam do domu nabuzowana, rozezlona, a to na pewno zdrowe nie jest.
Jutro ma mi pokazac jak dorabiac dodatkowe sprawozdania dla niej, do moich raportow, bo wedlug niej robienie tych sprawozdan usprawni moja prace I bede szybciej pracowac *ROFL*

Po zlozeniu przeze mnie wypowiedzenia uznano ze malo ogolnie robilam i ze zamiast szukac kogos na moje miejsce rozdziela moje obowiazki pomiedzy innymi czlonkami zespolu. Zapytalam na stronie kolezanki czy przynajmniej zaproponowali podwyzki ale nie planuja na razie podwyzek. No to im powodzenia zycze.

To ta Nowa praca?

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #10 Ocena: 0

2023-07-07 05:57:14 (2 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Cytat:

2023-07-07 00:11:06, Maat17 napisał(a):
Cytat:

2023-07-06 23:58:46, CuriousCatAlive napisał(a):

To ta Nowa praca?

Na szczescie jeszcze w starej pracy.

"Curiosity killed the cat", they say.

Do góry stronyOffline

Strona 579 z 614 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 578 | 579 | 580 ... 612 | 613 | 614 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,