Str 571 z 614 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
tesstickle |
Post #1 Ocena: 0 2021-06-27 19:06:46 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Cytat:
2021-06-27 19:00:53, niebieskieucho napisał(a):
Wyslalem do Sidcup kartke swiateczna znajomym. Adres byl prawidlowy, czytelny, a mimo to wrócil do mnie w przezroczystej folii, z informacja, ze list byl uszkodzony! Obejrzalem dokladnie ze wszystkich stron i nie moglem dopatrzyc sie uszkodzenia. Rozerwalem list, przepakowalem kartke i wyslalem ponowne.
Jeśli za drugim razem została dostarczona tzn. że za pierwszym razem była uszkodzona.
Pamiętaj że to nie ludzie a maszyny decydują.
I jeszcze jedno, to maszyny będą (jeśli nie już) decydować o twoim życiu ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #2 Ocena: 0 2021-06-27 20:26:05 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
jest na to jedno rozwiązanie, jeżeli ja jestem z czyiś usług nie zadowolony to z nich nie korzystam, możesz wysłać kurierem , uberem wysłać cyfrowy odpowiednik emailem albo zawieść sam a nie pisać ze to idioci moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
niebieskieucho |
Post #3 Ocena: 0 2021-06-28 12:31:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
Cytat:
2021-06-27 18:49:57, tesstickle napisał(a):
Cytat:
2021-06-27 18:18:26, niebieskieucho napisał(a):
.. Jest tytul watku "Co cie dzisiaj wkur...lo***??" No. I to mi sie przytrafilo..
2021-06-27 18:49:57, tesstickle napisał(a):
Cytat:
Co cię wkurwiło to jedno, a wyzywanie od idiotów pracowników poczty to drugie.
Nie wszystkich, tylko tych, którzy sobie na taki epitet zasluzyli.
Cytat:
I brak zrozumienia skrótu RTS to .... no niewiem
Brak zrozumienia ((?)) Masz inna interpretacje niz:
"Return to sender", a phrase used when undeliverable mail is processed to be sent back to the indicated return address.
Zródlo:
https://encyclopedia.thefreedictionary.com/Return+to+Sender
Cytat:
Może brak języka?
Jakiego? Od butów?
Cytat:
ps. I tak mi się jeszcze przypomniało.
Nie fqrfiaj kelnera który podaje twoje jedzenie.
To tak na przyszłość.
Nie widze zwiazku. Czemu mialbym to robic? Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|

|

|
|
niebieskieucho |
Post #4 Ocena: 0 2021-06-28 12:39:53 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-27 19:06:46, tesstickle napisał(a):
Cytat:
2021-06-27 19:00:53, niebieskieucho napisał(a):
Wyslalem do Sidcup kartke swiateczna znajomym. Adres byl prawidlowy, czytelny, a mimo to wrócil do mnie w przezroczystej folii, z informacja, ze list byl uszkodzony! Obejrzalem dokladnie ze wszystkich stron i nie moglem dopatrzyc sie uszkodzenia. Rozerwalem list, przepakowalem kartke i wyslalem ponowne.
Cytat:
Jeśli za drugim razem została dostarczona tzn. że za pierwszym razem była uszkodzona.
Pamiętaj że to nie ludzie a maszyny decydują.
W cywilizowanych krajach doreczaja uszkodzona przesylke adresatowi z odpowiednimi uwagami, tudziez zafoliowaniem, ale nie zwracaja do nadawcy(!)
Cytat:
I jeszcze jedno, to maszyny będą (jeśli nie już) decydować o twoim życiu
Moze o twoim i wadliwe. Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|

|

|
|
niebieskieucho |
Post #5 Ocena: 0 2021-06-28 12:57:00 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-27 20:26:05, sqlserver napisał(a):
jest na to jedno rozwiązanie, jeżeli ja jestem z czyiś usług nie zadowolony to z nich nie korzystam,
Najpierw musisz tego doswiadczyc.
Cytat:
możesz wysłać kurierem , uberem wysłać cyfrowy odpowiednik emailem albo zawieść sam a nie pisać ze to idioci
A dlaczego nie moge pisac ze idioci? Mozesz ich znalezc w róznych zawodach. Czy ktos, kto ma glowe miedzy ramionami zrobi adnotacje zwrotu do nadawacy i to bez wskazania powodu?
Pod wplywem wzburzenia, az kipialem z tego powodu, rzucilem do pani z okienka "What idiots work at Royal Mail to return the letter to the sender?" Myslisz, ze zrobila mi uwage? Zadnej, i jeszcze przeprosila.
Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|

|

|
|
|
tesstickle |
Post #6 Ocena: 0 2021-06-28 13:26:56 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-28 12:57:00, niebieskieucho napisał(a):
.. Czy ktos, kto ma glowe miedzy ramionami zrobi adnotacje zwrotu do nadawacy i to bez wskazania powodu?
Pod wplywem wzburzenia, az kipialem z tego powodu, rzucilem do pani z okienka "What idiots work at Royal Mail to return the letter to the sender?" Myslisz, ze zrobila mi uwage? Zadnej, i jeszcze przeprosila.
To ty jednak kompletnie nic nie zrozumiałeś.
Nie wiem, może to wina zaniedbań w twojej edukacji?
To napisze to prostymi słowami.
Twój list odrzuciła maszyna, bo ma w dupie twoje nizadowolenie.
Pani w okienku przyjeła list do wysyłki bo z idiotami użerać się nie będzie a twoje niezadowolenie ma w dupie. Uwaga moderatora: Na czerwono zostawiłan podpis pod postem Niebieskieucho z prośbą o zaprzestanie wyzwisk od idiotów-listonszy. Rozumiem, że w rewanzu doczekał się takiej riposty, niemniej proszę zakonczyć już uzywania tego słowa w odniesieniu do kogokolwiek. Kazdy następny wpis z uzyciem tego obraźliwego określenia, będzie edytowany. Konefka - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|

|
 |
|
niebieskieucho |
Post #7 Ocena: 0 2021-06-30 02:23:18 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-28 13:26:56, tesstickle napisał(a):
Cytat:
2021-06-28 12:57:00, niebieskieucho napisał(a):
.. Czy ktos, kto ma glowe miedzy ramionami zrobi adnotacje zwrotu do nadawacy i to bez wskazania powodu?
To ty jednak kompletnie nic nie zrozumiałeś.
Nie wiem, może to wina zaniedbań w twojej edukacji?
To napisze to prostymi słowami.
Twój list odrzuciła maszyna, bo ma w dupie twoje nizadowolenie.
Widac nie pojmujesz prostych rzeczy i daremnie chcesz usprawiedliwic niedbalstwo urzedasa pocztowego. To nie maszyna odrzucila. Zrobil to czlowiek, bo na kopercie bylo ogromnymi literami recznie napisane RTS. Nie bylo najmniejszych powodów do zwrotu.
Cytat:
Pani w okienku przyjeła list do wysyłki bo z idiotami użerać się nie będzie a twoje niezadowolenie ma w dupie.
Tam nie bylo kwestii uzerania sie. Bylem gotów przyjac kazde usprawiedliwienie. Nie bylo, wiec przeprosila.
Mysle, ze wystarczy tej dyskusji "co mnie itd."
--
Cornflakes! Beware of me! I am a cereal killer!
[ Ostatnio edytowany przez: niebieskieucho 30-06-2021 02:26 ] Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|

|

|
|
andyopole |
Post #8 Ocena: 0 2021-06-30 03:16:11 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Nie narzekajcie na Królewską Pocztę! Zobaczcie jak działa poczta USA. Oto dzieje wedrowki mojej paczki do Polski.
ayment-confirmation&utm_medium=email&utm_content=tracking-number-label-details&utm_campaign=cns-all-emails&tLabels=HJ152054948US" target="_blank">kliknij tu [ Ostatnio edytowany przez: andyopole 30-06-2021 03:33 ]
|

|

|
|
tesstickle |
Post #9 Ocena: 0 2021-06-30 08:15:15 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-30 02:23:18, niebieskieucho napisał(a):
To nie maszyna odrzucila. Zrobil to czlowiek, bo na kopercie bylo ogromnymi literami recznie napisane RTS. Nie bylo najmniejszych powodów do zwrotu.
..
Tam nie bylo kwestii uzerania sie. Bylem gotów przyjac kazde usprawiedliwienie. Nie bylo, wiec przeprosila.
A jak kelner w restauracji cię przeprasza bo zupa jest nie taka jak się spodziewasz tzn. że on się tym bardzo przejmuje
 - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|

|
 |
|
niebieskieucho |
Post #10 Ocena: 0 2021-06-30 11:40:41 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-30 08:15:15, tesstickle napisał(a):
Cytat:
2021-06-30 02:23:18, niebieskieucho napisał(a):
To nie maszyna odrzucila. Zrobil to czlowiek, bo na kopercie bylo ogromnymi literami recznie napisane RTS. Nie bylo najmniejszych powodów do zwrotu.
..
A jak kelner w restauracji cię przeprasza bo zupa jest nie taka jak się spodziewasz tzn. że on się tym bardzo przejmuje
Nie mam negatywnych doswiadczen w zupach jadanych w restauracjach. Najwyzej prosze o sól.
Przeprosiny sa przeprosinami i zawsze je przyjmuje.
--
Sex analny jest do dupy
wolę talerz dobrej zupy
Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|

|

|
|