MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co Cie dzisiaj wkur...lo**??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 569 z 614 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 568 | 569 | 570 ... 612 | 613 | 614 ] - Skocz do strony

Str 569 z 614

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

wit_oldo

Post #1 Ocena: 0

2021-06-17 14:04:43 (4 lata temu)

wit_oldo

Konto usunięte

Dwadzieścia kubików wody poszło w pi**du. Karczownik(chyba)zrobił dziurę w basenie i mam teraz problem. Nowy w sezonie bardzo drogi. Łatać? Czym? Wrrrrrr.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-06-17 15:44:47 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-06-17 14:04:43, wit_oldo napisał(a):
Dwadzieścia kubików wody poszło w pi**du. Karczownik(chyba)zrobił dziurę w basenie i mam teraz problem. Nowy w sezonie bardzo drogi. Łatać? Czym? Wrrrrrr.

nie bardzo wiem kto to karczownik, ale domyślam się ze to gość z kosiarka, jeśli tak to dobrze ich obciążyć
Basen, nie wiedząc jaki ciężko powiedzieć ale zasada jest taka ze im droższy tym pewniejsze metody latania, możesz poszukać na stronie producenta na pewno wspiera podobne sytuacje

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #3 Ocena: 0

2021-06-17 17:08:00 (4 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2021-06-17 15:44:47, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2021-06-17 14:04:43, wit_oldo napisał(a):

nie bardzo wiem kto to karczownik, ale domyślam się ze to gość z kosiarka, jeśli tak to dobrze ich obciążyć
Basen, nie wiedząc jaki ciężko powiedzieć ale zasada jest taka ze im droższy tym pewniejsze metody latania, możesz poszukać na stronie producenta na pewno wspiera podobne sytuacje

Karczownik to gryzon, ktory mieszka sobie w ziemi, lubi wilgoc i podgryza korzenie kwiatom a nawet malym drzewkom. Mialem taka czeresnie, ktora zaczynala ladnie owocowac i nagle w dwa tygodnie stracila liscie i uschla. Gdy pociagnalem za glowny pien wyjalem cale drzewo bez wysilku. Korzenie byly ogryzione niemal w calosci.
Jak nie ma nic dobrego do zjedzenia w poblizu a w przypadku gryzonia trzeba gryzc zeby scierac siekacze to akurat padlo na basen. Moze plastik emitowal jakis smaczny zapach?

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #4 Ocena: 0

2021-06-17 17:17:42 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-06-17 17:08:00, andyopole napisał(a):

Karczownik to gryzon, ktory mieszka sobie w ziemi, lubi wilgoc i podgryza korzenie kwiatom a nawet malym drzewkom. Mialem taka czeresnie, ktora zaczynala ladnie owocowac i nagle w dwa tygodnie stracila liscie i uschla. Gdy pociagnalem za glowny pien wyjalem cale drzewo bez wysilku. Korzenie byly ogryzione niemal w calosci.
Jak nie ma nic dobrego do zjedzenia w poblizu a w przypadku gryzonia trzeba gryzc zeby scierac siekacze to akurat padlo na basen. Moze plastik emitowal jakis smaczny zapach?

everyday school day
Dzięki

To tym bardziej dziura nie powinna być duża, w sieci znajdziesz instruktarze jak latać nawet pełne wody
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

wit_oldo

Post #5 Ocena: 0

2021-06-17 21:36:22 (4 lata temu)

wit_oldo

Konto usunięte

Tylko jutro miał być gril połączony z "basenowaniem" i nawet jak znajdę dobre łatki to i tak wody nie nagrzeję. A tak dobre się zapowiadało. -:(

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #6 Ocena: 0

2021-06-17 22:49:57 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Jutro to ma być basen z grillem prosto z chmury - enjoy for free!

Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

niebieskieucho

Post #7 Ocena: 0

2021-06-26 21:20:55 (4 lata temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2008

Dzis, 26 bm. dostalem trzeciej fazy po zwrocie mojego listu wyslanego w dniu 16 bm. pierwsza klasa do TalkTalk w Londynie. Adnotacja na kobercie brzmiala RTS (nietrudno sie domyslic - zwrot do adresata). W te pedy polecialem na poczte z listem i pytaniem co to za idioci pracuja na poczcie skoro odsylaja list do nadawcy? Pani okienkowa przeprosila mnie i przyjela list do ponownej wysylki. Takie i podobne przypadki zdarzaly sie równiez i innym moim znajomym.
Pocztowi idioci jak widza na odwrocie koperty adres nadawcy, sa przekonani, ze onze jest odbiorca wysylanego listu.

Kiedys wyslalem ksiazke do kolegi na adres "poste restante". Po paru dniach otrzymalem zwrot przesylki z adnotacja:
"Return to sender.
Not known at this address"
To sie w glowie nie miesci jakich idiotów zatrudnia brytyjska poczta ((!)) znana kiedys z solidnosci i punktualnosci.

Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer Skype

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-06-26 21:36:35 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

jeżeli jest adnotacja RTS to list powinien wrócić do NADAWCY, co w tym dziwnego. Może źle zaadresowałeś kopertę i nie mogli jej dostarczyć. Co do post restante to po pierwsze nie każda poczta ma taka usługę a po drugie to trzeba o nią wystąpić, oni musza wiedzieć na poczcie ze korzystasz z takiej usługi

w kilu linijkach 3 razy nazwałeś pracowników poczty idiotami, trochę szacunku do ich ciężkiej pracy

Do góry stronyOffline

niebieskieucho

Post #9 Ocena: 0

2021-06-27 09:20:39 (4 lata temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2008

Cytat:

2021-06-26 21:36:35, sqlserver napisał(a):
jeżeli jest adnotacja RTS to list powinien wrócić do NADAWCY, co w tym dziwnego.

Dziwne jest to, ze nie bylo powodu zwrotu listu do nadawcy.
Cytat:

Może źle zaadresowałeś kopertę i nie mogli jej dostarczyć.

Dobrze zaadresowalem. Adres z faktury, ponadto sprawdzony przez pania przyjmujaca na poczcie przesylki (po mojej reklamacji i swietym oburzeniu).
Cytat:

Co do post restante to po pierwsze nie każda poczta ma taka usługę a po drugie to trzeba o nią wystąpić, oni musza wiedzieć na poczcie ze korzystasz z takiej usługi

Drugi raz wyslalem i doszlo, bo kolega pouczyl pracowników poczty - becwalów, co znaczy "poste restante".
Cytat:

w kilu linijkach 3 razy nazwałeś pracowników poczty idiotami, trochę szacunku do ich ciężkiej pracy

Nie ma szacunku - powtórze jeszcze raz - dla idiotów, którzy kieruja listy do nadawcy wedlug swojego widzimisie, nie wspominajac o takiej "drobnostce", ze na zwrócenie listu pierwszej klasy potrzebowali az dziesieciu dni ((!))

Uwaga moderatora: Prosiłabym bez obraźliwych określen nastepnym razem. Konefka

Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer Skype

ZlotaPerla1

Post #10 Ocena: 0

2021-06-27 09:41:18 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Te klasy to tylko różnią się ceną :-8 przecież wszystko tym samym transportem jedzie.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Strona 569 z 614 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 568 | 569 | 570 ... 612 | 613 | 614 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,