2021-05-20 18:37:21, ZlotaPerla1 napisał(a): Tess, zupa za słona? 😎😂
Napisałem i skasowałem. Wolałem sam.
Bo mode i tak by wykasował a dodatkowo dostałbym bana.
Skoro w telewizji srelbryci, urzędasy, dziennikarze itp mówią
włAnczam i wziąŚĆ to podem nie dziwne że młodzi to powtarzają.
Takie wzorce.
Powtarzaja po takich starych jak ja,i potem inni mają skfasnialą mine 😜Kłania sie uposledzony ortograficznie 😁
Co Cie dzisiaj wkur...lo**??
Nie do konca ,ze wku..ale gdybym zaliczył glebe na motocyklu to by mnie wku... WIATR DZIŚ RZĄDZIŁ NA DRODZE ! Od samego wyjazdu z pracy :deszcz , ślisko i wiatr Ale wiatyr , ze Ho ! Wiatr wiejący z mojej prawej strony sprawiał, że jechałem prosto ,cały czas skręcając w lewo. miałem ciągle napięte mięśnie od przeciwskrętu i byłem przechylony na prawo...W końcu dogoniłem busa i on mnie osłonił. Przewidywałem ,ze jak wyskoczę przed niego to nie będzie łatwo , tylko,ze siła wiatru mnie zaskoczyła i prawie mnie odepchnęła na drugi pas, gdzie miejsca nie było,bo auta zasuwały ... Super przelot! A na filmiku...sami zobaczcie,ze warto sie za kierownica wprawiać , na przyszłośc
Nie ma to jak sobie coś upatrzyć. Potem wyczekiwać, bo okazało się że za długo człowiek patrzył i zabrakło. No ale w końcu przyszły piękne, czarne i....zonk. Nie są wygodne ehhh trzeba odesłać
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
2021-05-22 20:16:09, gosian napisał(a): Nie ma to jak sobie coś upatrzyć. Potem wyczekiwać, bo okazało się że za długo człowiek patrzył i zabrakło. No ale w końcu przyszły piękne, czarne i....zonk. Nie są wygodne ehhh trzeba odesłać
Ja tak kupiłem buty online w zimie. Ponieważ to były buty wiosenno letnie, rozpakowalem i wrzuciłem do szafki. Gdy pocieplalo przypomniałem sobie o nich i wybrałem się w nich do kościoła. Niestety, cisnely więc wkurzyłem sie bo miesieczny okres na zwrot minal, summa summarum, wrocily do szafki. Chociaz nie byly drogie to po jakimś czasie z urodzonego skapstwa postanowiłem dać im ostatnia szanse stosując stary sposób z denaturatem. Gdy już się zabrałem do roboty okazało się że w noskach mają włożone spore zwitki papieru. Tak więc, sprawdź.
2021-05-22 21:29:43, gosian napisał(a): Haha dobre. U mnie nie ma nosków. To sandały. Ja mam często problem z butami, bo mam wąską stopę. Eeeh przeżyje, ale się wkurzyłam trochę no..
Też mam problem z waskoscia stopy. A amerykański standard jest trochę inny.
Unfortunately the mast in your post code is damaged, but the good news is that our team is working on it and this will be fixed by 29th May end of day. After which you'll experience much better and improved coverage😊
Ale najlepsze
Trust me there is nothing intentionally done here.
No to mam pozamiatane. Ten tydzień wybitnie miał obfitować w połączenia telefoniczne.
W tym dotyczące pracy
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
Ja tak kupiłem buty online w zimie. Ponieważ to były buty wiosenno letnie, rozpakowalem i wrzuciłem do szafki. Gdy pocieplalo przypomniałem sobie o nich i wybrałem się w nich do kościoła. Niestety, cisnely więc wkurzyłem sie bo miesieczny okres na zwrot minal, summa summarum, wrocily do szafki. Chociaz nie byly drogie to po jakimś czasie z urodzonego skapstwa postanowiłem dać im ostatnia szanse stosując stary sposób z denaturatem. Gdy już się zabrałem do roboty okazało się że w noskach mają włożone spore zwitki papieru. Tak więc, sprawdź.