![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Na koniec mojej, nieco przydlugiej wypowiedzi,dobra rada z ktorej sam czasem korzystam
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Str 547 z 615 |
|
---|---|
darraj | Post #1 Ocena: 0 2018-07-09 21:00:39 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Staram sie byc niespotykanie spokojnym czlowiekiem
![]() ![]() Na koniec mojej, nieco przydlugiej wypowiedzi,dobra rada z ktorej sam czasem korzystam ![]() ![]() "We're all mad here" Mad Hatter
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2018-07-09 21:37:45 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Biedny Darraj.
![]() Nie zostałeś upomniany a poproszony na priva. Po drugie nie wiesz, czy osoba z poprzedniej strony też na priv nie została poproszona o to samo. ![]() A teraz już się nie wku…j i oddychaj ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
zosiasamosia | Post #3 Ocena: 0 2018-10-02 20:18:22 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Fragment książki, "Życie na maksa, poradnik uczuciowo-seksualny", rozdawany w jednej ze szkół na Żoliborzu...
![]() [ Ostatnio edytowany przez: zosiasamosia 02-10-2018 20:19 ] |
shogun72xp | Post #4 Ocena: 0 2018-10-03 11:53:48 (7 lat temu) |
Z nami od: 03-01-2009 Skąd: Manchester |
dzis mnie wk...a duza firma kurierska na litere P. wzcoraj probowali dostarczyc paczke ale nie bylo mnie w domu. Zadnej kartki ani nic. sprawdzam online - jest mozliwosc redelivery do depotu, OK. zrobilem wczoraj, dostalem potwierdzenie - paczka do odbioru w depot dzisiaj. Patrze online a tu firma z uporem maniaka dzisiaj znowu probowala ja doreczyc do domu.... rece opadaja, teraz pewnie jej dzis w depocie nie bedzie... duzy moze wiecej... spieprzyc
|
zosiasamosia | Post #5 Ocena: 0 2018-10-19 13:48:34 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Bezgraniczna głupota oraz brak wyobraźni w wątku "Mój pierwszy raz"
Cytat: 2018-10-19 12:41:36, zosiasamosia napisał(a): Cytat: 2018-10-19 11:00:23, andypolo napisał(a): ... Przepytali, wysłali na jazdę próbną, zrobili kopię prawa jazdy, zapytali czy mam białą koszulę, czarne spodnie i czy mogę zacząć od jutra. ... Następnego dnia wysłali mnie jako kierowcę autokaru w Alpy francuskie z grupą młodzieży... Naprawdę?! 😲 Nie wiem tylko kto głupszy, Ty czy pracodawca... Chcę również ustosunkować się do poniższej wypowiedzi, nie zaśmiecając tamtego wątku. Cytat: 2018-10-19 13:41:22, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2018-10-19 13:35:17, zosiasamosia napisał(a): Cytat: 2018-10-19 13:25:50, andypolo napisał(a): Zosiusamosiu, proszę napisz swoj pierwszy raz w UK. Nie czuję takiej potrzeby, ale OK, poproszę o przeniesienie moich komentarzy do wątku o wk..ieniu, z podaniem z jakiego wątku pochodzą. Z góry dziękuję ![]() Dlaczego ktoś ma po tobie sprzątać? Nieczęsto się tu udzielasz za to nader często zaśmiecasz. Następnym razem sama zacytuj fragment, który cię zdenerwował i wklej swój komentarz do niego tam gdzie jego miejsce Grzecznie poprosiłam, ponieważ sama nie mam takiej możliwości. Specjalnie dla ciebie wyedytowałam co mogłam, pozostałe (minęła godzina), zostają bez zmian ![]() ![]() [edit][ Ostatnio edytowany przez: <i>zosiasamosia</i> 19-10-2018 13:56 ] |
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: 0 2018-10-20 10:20:11 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Rachunek z O2 komorki za wrzesien/pazdziernik- z im chyba tylko wiadomego powodu za jedna rozmowe do Polski policzyli 81 funtow. Ciekawe dlaczego za ta rozmowe wlasnie a nie za inne do Polski, do Irlandii, ani za te wykonane z Polski na komorki podczas urlopu... niech tylko sniadanie skoncze, to sie z nimi rozmowie.
![]()
Ada
|
Wielim | Post #7 Ocena: 0 2018-10-20 10:48:08 (7 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Nie to że jakoś mnie wku..ia ale co najmniej drażni. Czemu tyłu kierowców skręcając w lewo bierze z drogi dwupasmowej w jednym kierunku biorą taki zamach że wjeżdżają na połowę drugiego pasa i człowiek musi uważać by taki debil nie walnął w Ciebie . Czy tak ciężko jest skręcić w lewo ?
Często też a nawet codziennie mam sytuację gdy piesi stoją przy przejściu dla pieszych gdy mają zielone światło . Stoją tacy zamyśleni, niektórzy patrzą się w ziemię , niektórzy w niebo i niektórzy w telefon . Stoją i stoją , światło się zmienia na czerwone dla nich a zielone dla samochodów. Samochody ruszają a piesi ... przebiegają przez ulicę 🤣🤣🤣 Opinia moderatora: Post edytowany z wulgaryzmu.Konefka |
gosian | Post #8 Ocena: 0 2018-10-20 11:12:24 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Mnie bardziej denerwuje jak pieszy nacisnie guzik, poczym przechodzi na czerwonym. Potem kierowca czeka sobie na czerwonym żeby piesi mogli przejść a tam nikogo nie ma.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Emeryt56 | Post #9 Ocena: 0 2018-10-20 12:18:19 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-01-2018 Skąd: Montreal (Bristol) |
Ja się wkurzam (dziwię) że po tylu latach na tej ziemi jeszcze mnie cokolwiek może wkurzyć ( zdziwić ).
|
Adacymru | Post #10 Ocena: 0 2018-10-20 12:50:03 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Poprzedni dylemat O2 (znikajacy z predkoscia swiatla internet na komorce ktory byla w pakiecie, w odroznieniu do minimalnej predkosci zuzycia dokupionego internetu - 2 Gb znikalo w 10 dni, z zakupionego dodatkowo 1Gb przez 20 pozostalych dni schodxzilo 0.1 Gb przy tym samym czasie na necie) - nie pomogly telefony do O2 i wizyty w sklepie, nikt nie wiedzial dlaczego tak sie dzieje, tylko ze tak musi byc i nie moga nic zrobic. Zlozona skarga na O2- odpowiedz w 30 dni pozytywne dla mnie rozwiazanie. Zwrocone pieniadze za wszystkie doladowania netu, dodatkowy pakiet netu za darmo i £30 rekompensaty za slaby poziom obslugi w O2 sklepie.
Teraz wyglada na to, ze historia sie powtarza. Problem inny (astonomiczna cena na jeden tel do Polski, przy innych polaczeniach bez dodatkowych oplat), i znowu juz dwie instancje w O2 mi mowia, ze tak musi byc i niec nie moga zrobic. Juz wiem co bede robic w ten weekend- pisac skarge na uslugi O2. Ciekawe jak bedzie im sie podobalo jak skasuje 3 kontrakty jakie mam w O2, mi to w miesiac wyrowna koszt tego telefonu, ktorego nie chca usunac z rachunku. Na jednym kontrakcie to mi w sumie juz nawet nie zalezy, a dwa pozostale zamienie napewno na tansze z wiekszym pakietem w innej firmie. Niepotrzebnie draznili mnie dzisiaj z rana...
Ada
|