Tak, na ich stonie ja i kilka osób w tym moich klientów robi rozpierduchę, to samo na twiterze i streetlive
Już trochę zmiękli, że jak kupię w sony te brakujące części za 500 to oni mi oddadzą...
Taaa ale jak ten złom nie odpali wcale? Bo przecież ktoś go po coś wstawił do tego pudła, znaczy podmienił?
Nie wierzę że firma sony gdzie kufa każda część jest komputerowo rozliczana, etykiety są drukowane automatycznie wg chipa w TV i pakowanie jest automatycznie doszło do takiego zbiegu okoliczności... brak cześci i zły nr.
Napisałem do sony, bo ja wszystkie swoje urządzenia, nawet karty pamięci rejestruję u producenta, co już mi kilka razy uratowało tyłek, bo unikałem podróbek.
Zobaczymy co mi napiszą, bo ja już sądzę że kupiłem chińską podróbkę bardzo możliwe ze to nawet nie działa, o ile ma cokolwiek z bebechów wewnątrz. po prostu nie wiem nic na razie bo nawet nie mam zasilacza. Bo ten TV ma zasilacz na kablu jak laptop.
Jestem po rozmowie z Amex, ale miły pan powiedział żebym się nie martwił, ale musze poczekać do poniedziałku bo ten dział działa tylko w ciągu tygodnia.
To samo jeżeli chodzi i trading standard, w sumie już mam wszytsko by złożyć skargę chyba nawet onlane. Dziś też mieli zamknięte, przynajmniej jak dzwoniłem już po pracy.
Z wypowiedzi bardzo wielu osób, wynika że kradzieże sprzętu elektronicznego i wkładanie w to miejsce jakiś badziewi lub złom.
Najbardziej narażone są konsole do gier, płyty, i zwłaszcza duże telewizory. Bo jest je bardzo łatwo wyjąć i zamknąć bez śladu.
Ale też ludzie mają problemy z częściami od kuchenek, generalnie AGD
Większość ma tylko jedną drogę, właśnie przez trading standard.
Szczęśliwi ci co używają kredytówek,
Problem w tym że te s... w ten sposób chronią złodziei jakich mają w firmie. I na kogo wypadnie...
Od dziś, płacę rozbebeszam przy kasie wszytsko, nawet jak bym kufa czołg kupił.
Ile człowiek traci czasu cennego życia, na takie pierdoły.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.