W sumie.. co mi szkodzi.
Jak napisałem wcześniej, miałem wizytę w szpitalu u specjalisty.
Która komplenie nic nie wniosła.
Moje tłumaczenia i sugestie
( ból gardła,ból głowy, podwyższona temperatura, osłabienie, problemy z oddychaniem..)
znosił ze stoickim spokojem.
No, w końcu to on jest specem.
Nawet mnie nie osłuchał czy cokolwiek.
I tak jak już napisałem, zalecił inny inhalator bo tam ten miałem podobno inny.
Od kilku dni bolało mnie tak jakby kto się bawił moją laleczką voodoo i przeszył mnie strzałą na wylot
Z przodu na wysokości lewego cycka od strony mostka, a na plecach na dole łopatki.
Najlepsze jest to że ból na plecach był jtak sugestywny że aż się oglądałem w lustrze czy mi jakaś kość nie wystaje i zaczepia o koszulkę
Do tematu, z przodu bół stał się na tyle nieznośny że jazda samochodem stała się prawie niemożliwa.
Pasy przechodzący przez klatkępiersiową tak podrażniał bolące miejsce (jak oparzenie) że czwartek jeździłem trzymając pas w ręku lub pod prawym ramieniem.
Wczoraj (piątek) nie poszedłem do pracy.
Moja LP zawiozła mnie do
walk in centre, bo już byłem zdesperowany.
Po drodze jeszcze zapytała w naszej lokalnej GPowni o emergency wizytę ale ..
Piątek godzina około 13.
Walk in centre, pusto.
Weszliśmy z marszu.
Lekarza wzruszyła moja historia
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
zrobił pełny wywiad, pytał nawet o zdawałoby się nieistotne sprawy. (dla mnie laika)
Jak tu jestem parę lat, pierwszy raz ktoś staromodnie zajrzał mi w otwór gębowy i trochę głębiej
Aż kazał LP popaczać
Widziałem jak się jej oczy robią BRADZIEJ
Okazało się że mam ostra infekcję gardła, plus do tego wszelkie objawy (urwał tfu nać) półpaśca

Ból na przestrzał to klasyczny objaw zapalanie nerwu.
Często pierwsze symptomy półpaśca są bardzo niecharakterystyczne: ból gardła, podwyższona temperatura, osłabienie mogą wskazywać na zwykłe przeziębienie. Dopiero później, w miejscu uaktywnienia się wirusa, dochodzi do stanu zapalnego nerwu czuciowego i unerwionej przez niego skóry. Najczęściej zwiastuje to ból występujący wzdłuż zaatakowanego nerwu. Ból jest ostry, piekący i często bardzo silny.
Dał antybiotyk na infekcję gardłą i
specjalny lek na półpaśca.
Dawka 800 pięć razy na dobę.
Gdyby ten w d.. ...ny pajac specjalista, chociaż zajrzał w gardło to może bym dostał leki wcześniej
Oby tylko bąble nie wyskoczyły

[ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 16-07-2016 15:20 ]