MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co Cie dzisiaj wkur...lo**??

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 21 z 613 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 611 | 612 | 613 ] - Skocz do strony

Str 21 z 613

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kiliana

Post #1 Ocena: 0

2010-06-04 17:52:25 (15 lat temu)

Kiliana

Kobieta

Z nami od: 05-07-2009

Temat w sam raz na dzisiaj...
W zwiazku z pomoca dla powodzian, chcialam prosic taka jedna firme transportowa o przewiezienie paczek dla powodzian i po rozmowie z pracownikiem dostalam odpowiedz szefa, ze: "W ich firmie skonczyl sie limit na dzialalnosc charytatywna" No zesz k...a!!! Ja naprawde wszystko rozumiem, ale takiego zdania sie nie spodziewalam!!! To naprawde trzeba nie miec serca, zeby w ten sposob odpowiadac!!! Zycze temu Panu, zeby nigdy nie musial prosic obcych ludzi o pomoc :-Y:-Y:-Y
Dziecko jest księgą, którą powinniśmy czytać i w której powinniśmy pisać. ~ Peter Rosegger

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-06-04 18:09:20 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

a mnie dzis tak wnerwiła nie kto inny jak ciapata że jej powiedziałem że maszyna mi się zepsuła, nie dość że dom 2 razy taki niż był zgłaszany do wyceny to jeszcze zaczęła dokładać, mało tego co chwile latała i przeszkadzała bo miała pytania, ja juz jestem na dole a ona co chwile na górę albo do innego pokoju czy aby na pewno tam zrobiłem Qr mac jak nie kląłem z miesiąc to dziś zużyłem limit na następne 3 miesiące.
Miałem od niej robić jeszcze jeden dom ale prze te jej fanaberie straciłem 3 godziny!!! więcej niż normalnie zajmuje wykonanie takiej usługi, wymyśliłem ze maszyna się zepsuła i więcej dokładek nie dam rady zrobić i całe szczęście bo straciłem kolejne 20 minut na dochodzeniu wypłaty tego co było dołożone ponad, w sumie i tak około 40 funtów w plecy.

Mam gdzieś ich następny dom, nie mam czasu ani tym bardziej ochoty na dochodzenie swojego.
Jak nie chcą płacić za usługę to niech spadają, ja nie robię tego charytatywnie.

wracając wnerwili mnie ponownie, jadąc z hanzlow czyli ciapaciowa na maxa, droga 3, A4 pasmowa, wyłączone światła na skrzyżowaniu jadę 40M/h, a dwie ciapate jak barany jedna za drugą nie patryc ze samochody dopierniczają, wpakowały mi się prosto pod samochód, zaparłem się z całej siły i zatrzymał się samochód dosłownie 15cm od ich samochodu, wyskoczyłem i wydarłem się myślałem ze je wytargam z tych samochodów idiotki.
Kolo który hamował na drugim pasie też wyskoczył z samochodu i walił fuckami z tym ze on zatrzymał się o pół długości samochodu dalej tak ze gdyby nie odbił w lewo pierwsza z nich skasowała by,samochody.
cholera osłami jeździć a nie samochodami, ale co sie dziwić jak u nich potrafi ą na autostradzie pasem awaryjnym pod prąd jechać? to nie dziwi nic.
Całe szczęście że niedawno wymieniłem na nowe dobre klocki i mam nówki opony micheliny inaczej za chiny bym nie wyhamował byłem pewien że będzie dzwon

A już nie chce myśleć co by było ze mną gdybym jechał na motorze, na 100% już bym tego nie napisał
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #3 Ocena: 0

2010-06-04 18:43:55 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-06-04 18:45:04 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-06-04 19:28:25 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-06-04 19:42:43 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-06-04 19:47:48 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2010-06-04 19:53:14 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

poszukaj w moich tematach, przeszedłem to samo, juz powinnaś zablokować kartę dostaniesz nową, a pieniądze w ciagu kilku tygodni będą wracać na konto.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #9 Ocena: 0

2010-06-04 19:55:36 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

regenerate37

Post #10 Ocena: 0

2010-06-04 19:55:37 (15 lat temu)

regenerate37

Mężczyzna

Z nami od: 09-01-2010

mialem caly van zaladowany roznymi blatami,starymi meblami kuchennymi,takie odpady po remontach kuchni i lazienek,van byl praktycnie zaladowany na full,nialem nie otwierac lewych drzwi,ale po godzinie jazdy na firme w celu rozladowania zapomnialem o tym wieksza zawartosc poleciala na mnie i naz ziemie....zaczalem klac jak szefc(po polsku)

Do góry stronyOffline

Strona 21 z 613 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 20 | 21 | 22 ... 611 | 612 | 613 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,