MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

O2 zmienia taryfy: 20p do PL

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

madlen73

Post #1 Ocena: 0

2007-08-27 21:51 (18 lat temu)

madlen73

Z nami od: 27-08-2007

Trochę mnie to zasmuciło,telefon an abonament wzięłam pół roku temu,został mi jeszcze rok umowy,a w zasadzie nie jest mi to już bardzo potrzebne,chciałam zapytać czy jest możliwość zmiany abonamentu na mniejszy?Myślę też by jednak w końcu zdecydować się na telefon stacjonarny.
Z o2 od września już tylko za 20p za minutę...:-(

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stokesay

Post #2 Ocena: 0

2007-08-27 22:07 (18 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

chcesz powiedziec ze o2 zmienia umowy dla osob, ktore podpisaly kontrakty przed koncem kwietnia ? Bo jesli tak, to ja tez sie na to nie pisze, a wtedy mamy podstawy na po prostu zerwanie umowy badz bezplatne zejscie na nizszy abonament...:-o
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

MortPierwszy

Post #3 Ocena: 0

2007-08-27 22:11 (18 lat temu)

MortPierwszy

Z nami od: 21-06-2007

Z tego co pamietam mozliwe jest to po pul roku w przypadku
rocznego abonametu wiec podobnie powinno byc z 1.5rocznym
ale moze tez byc po 9mc najlepiej bedzie jesli pujdziesz i
zapytasz sie w jakim kolwiek punkcie o2 tam podadzá ci nr gdzie trzeba dzwonic odnosnie zmiany abonametu (ja zostalem tak poinformowany w dniu podpisania kontraktu)
pozdrawiam powodzenia
Come join the dark side - We have cookies!

Do góry stronyOffline

Damianb

Post #4 Ocena: 0

2007-08-27 22:22 (18 lat temu)

Damianb

Z nami od: 17-04-2007

Witam
Nie znam tej nowiny ale niewydaje mi sie zeby O2 mogla zmienic taryfy dla istniejacych abonentow, ja 2 tygodnie temu przedłużyłem kontrakt z O2 chociaz mialem go zerwac poniewarz moja poprzednia taryfa 35 (400min 100txt 12 mcy) wygasla a chcialem obciac koszty, chociaz kozystalem z darmowych minut na dzwonienie do polski ( na stacjaonarne)przez nr 844... w salonie powiedzieli ze musialbym zostac przy starej taryfie zeby zasady sie nie zmienily, natomiast po rozmowie z callcenter dostalem nowy telefon, 20% mniejszy abonament oraz 600min kilkaset txt oraz darmowe weekendy i co najwazniejsze mozliwosc kozystania z darmowych min dzwoniac przez nr 844... do domciu :-D

Do góry stronyOffline

madlen73

Post #5 Ocena: 0

2007-08-27 22:27 (18 lat temu)

madlen73

Dziękuję,tak też zamierzam zrobić,iść i po prostu zapytać o zmianę na mniejszy abonament.
Kontrakt mam od lutego,podobnie jak mój chłopak,który dostał informację o zmianie tych taryf.Na stronie o2 jest to podane,trzeba wpisać w wyszukiwarkę "special numbers" i tam są podane informacje o zmianie tych taryf.Ja podpisałam umowę jakby nie patrzeć pół roku temu,nie chciałabym jej zrywać,ale wzięłam abonament za 35 funtów i to jest jednak troszkę sporo,teraz gdy nie będę mogła dzwonić do Polski z darmowych minut to nie potrzebuję ich aż tyle.
Niestety zmiana ta jest moim zdaniem jak najbardziej legalna,to nie jest zabranie "long weekends" np więc nie można mieć do nich pretensji,że tak to wszystko zorganizowali.Byle tylko nie robili mi problemów ze zmianą abonamentu,gdy wezmę telefon stacjonarny to jakby nie patrzeć koszty mi się wtedy zrównają.

Do góry stronyOffline

madlen73

Post #6 Ocena: 0

2007-08-27 22:32 (18 lat temu)

madlen73

http://www.o2.co.uk/mobilestariffs/tariffs/specialnumbers

Proszę,tu jest wszystko podane,nie wiem jakim cudem Tobie takie coś zaproponowali,może dlatego,że miałeś telefon dłużej i byłeś jakby stałym klientem?
Jednak to dziwne,że skoro taka informacja znajduje się na ich stronie to chyba powinna obowiązywać wszystkich.Ja nie dostałam sms z tą informacją,dostał go mój chłopak,on wziął telefon w carephone werhause,czy to może mieć jakieś znaczenie?Skoro podano mu w wiadomości by sprawdził to na tej stronie to mimo wszystko wydaje mi się,że dotyczyć to będzie wszystkich abonentów...To mnie smuci.:-(

Do góry stronyOffline

Damianb

Post #7 Ocena: 0

2007-08-27 22:35 (18 lat temu)

Damianb

Z nami od: 17-04-2007

Witam
Ja dwoniac przez 844.. nie korzystm z longweekends ale tylko i wylacznie z minut oferowanych w abonamencie nawet w weekendy, a w salonie raczej nic nie wiedza beda sie kontaktowac z kwatera glowna dlatego powinnas odrazu tam zadzwonic

Do góry stronyOffline

Webmaster

Post #8 Ocena: 0

2007-08-27 22:37 (18 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

To nie pierwsza sieć komórkowa, która tak przekręca Polaków - czytałem już wątek o Orange na tym forum.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

MortPierwszy

Post #9 Ocena: 0

2007-08-27 22:37 (18 lat temu)

MortPierwszy

Z nami od: 21-06-2007

Pare nr dostepowych zostalo zablokowanych podobno! (wiem od znajomego który szukal nowych nr dostépowych) nie jestem w stanie tego potwierdzic ale pozostaje wiele innych numerów na które równiez mozna tanio dzwonic do polski:) i nie sádze ze
zablokujá wszystkie:) a zmina o której piszesz dotyczy nowych kilietów o2 i mozliwe ze obejmuje ona takze numerów pay&go
Come join the dark side - We have cookies!

Do góry stronyOffline

madlen73

Post #10 Ocena: 0

2007-08-27 22:40 (18 lat temu)

madlen73

korzystam z numeru zaczynającego się od 0845...
Może i tak,lepiej będzie zadzwonić do o2 i pogadać z konsultantem,ci w salonie o2 tutaj niezbytnio są poinformowani,to fakt,hehe,ale mimo to spróbuję,szkoda by było naprawdę,tym bardziej,że dziś zmienię abonament,wezmę telefon stacjonarny w Virgin gdzie są niby darmowe minuty nawet na international calls i za pół roku dostanę znów informację,że i Virgin poszło po rozum do głowy i postanowiło z tego zrezygnować:-|

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,