|
Strona główna » Wszystko o wszystkim » I co dalej.... |
| Autor | (Odpowiedzi: 6) |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-03-16 18:39 (4 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Moze podsuniecie mi jakies pomysly co dalej robic...a mianowice siedze juz w tym londku troche czasu,odlozylem troche kasy ,znam angielski i mam prawko...ale wciaz jestem lebrem i tym podobnymi.Jestem jeszcze wmiare mlody(24) i chcialbym sie czegos jeszcze nauczyc jakos wyksztalcic,bo czuje ze lebrem bede jeszcze dlugo jak nic nie zrobie.Znacie jakies szkoly ktore oferuja jakies kursy czy cos.?Czy moja polska matura tu wogole ma jakas wartosc?Nie mam zbyt duzych zdolnosci do budowlanki takze chcialbym cos innego robic w przyszlosc...wszystko do tej pory traktowalem jako przejsciowe ,ale to juz trwa pare lat wiec,szukam jakis kursow nawet dlugotrwalych tylko zeby dzieki nim moc sie kims stac...Z gory dziekujerobertszczota@wp.plnull
|
| Jezior | Post #2 2005-03-16 18:46 (4 lata temu) |
Z nami od: 08-03-2005 Skąd: N16 |
Najpierw sam muszisz odpowiedziec sobie na jedno za... ważne pytanie: Co ja w życiu chce robić. I zacznij to robić.
|
Post #3 2005-03-16 18:54 (4 lata temu) |
|
|
Jezior radzi ci dobrze nikt z forumowiczow nie podpowie ci co masz robic bo to zalezy od ciebie!!!! Nie chcesz na budowie moze zacznij jako menager w jakims sklepie -skoro znasz jezyk wszystko zalezy co jaki zawod uwazaz za dobry aby byc kims ??
|
| Anonim | Post #4 2005-03-16 21:30 (4 lata temu) |
|
Chodzilo mi bardziej o to jakie kursy sa dostepne dla polakow.Jak rozumiem nie moge isc na studia normalnie jak angole tylko z polska matura.Moze znacie jakies szkoly,placowki oferujace jakies kursy nawet na budowlanca...
|
Post #5 2005-03-16 21:42 (4 lata temu) |
|
|
a jaki cie interesuje full-time czy part-time??
|
Post #6 2005-03-16 21:44 (4 lata temu) |
|
|
http://www.ucas.ac.uk/ucc/ tu napewno cos znajdziesz dla siebie
|
Post #7 2005-03-16 23:10 (4 lata temu) |
|
|
Polska MATURA jest akceptowana przez znakomitą większość uniwersytetów, aczkolwiek część kursów wymaga zdania tego egzaminu z określonych przedmiotów i jak można oczekiwać ,na dobrym poziomie. Ponadto możemy spodziewać się rozmowy kwalifikacyjnej, a także rzadziej kilku dodatkowych egzaminów. Niektóre uniwersytety organizują tzw. ROK ZEROWY dla studentów, którym brakuje istotnych kwalifikacji.
wiecej na ten temat znajdziesz na tej stronie http://www.polska-anglia.co.uk/uniwersytety%20w%20wielkiej%20brytanii.htm powodzenia kolego!!! |