Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
Działem "Wszystko o wszystkim" opiekują się: Pluszowa, stokesay, Nenna1 |
|
Strona główna » Wszystko o wszystkim » DLA TYCH KTORZY JESZCZE NIE WIEDZA!! |
| Autor | Strona: 3 z 7 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-03-04 23:48 (4 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Jak bys miala chociaz podstawowe wyksztalcenie to bys wiedziala ile kilometrow jest do Polski !I przestan zarabiac dupa te twoje kokosy .Nie masz zielonego pojecia ile mozna zarobic uczciwa praca,a ludzie nie ciulaja tylko szanuja pieniadze bo znaja ich wartosc.Twoja wiedza Olenko konczy sie pewnie na rozkladaniu szeroko nog,wiec nie mieszaj sie do spraw naszych innej klasy spolecznej.
|
| Dark_Side_of_The_Moon | Post #2 2005-03-04 23:52 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-02-2005 |
no to jest niestety niegrzeczne
|
| Anonim | Post #3 2005-03-05 08:29 (4 lata temu) |
|
a co jest grzeczne??
|
Post #4 2005-03-05 12:02 (4 lata temu) |
|
|
Dark- mie sie znudzilo byc grzeczna dla takich osob jak Olenka mam nadzieje ze pan Janek nie bedzie mial mi tego za zle
|
| sasj | Post #5 2005-03-05 17:40 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2005 |
co tu sie dzieje?co za slownictwo nie moge wyjsc z podziwu....
praska aga.
|
| Anonim | Post #6 2005-03-05 17:46 (4 lata temu) |
|
|
Post #7 2005-03-05 18:24 (4 lata temu) |
|
|
Olenka-gdybys nie zauwazyla to nie ja pisalam o rozlozonych nogach i nie o ten sposob mi chodzilo -wiele sie slyszy o kobietach w Angli ktore zalatwiaja Polakom mieszkania i prace za kase a potem znikaja zostawiajac ich na lodzie!!!i o to mi chodzilo ze moze to ty wlasnie jestes kims takim .Nawet jak na warunki Angielskie to trudno zarobic tyle (na dzien dzisiejszy??)co niektorzy przez 5 lat .Moze nie wyolbrzymiajmy niektorych faktow.Masz dobra prace i jest OK tylko sie cieszyc ze udalo Ci sie wybic tylko nie zapominaj ze zawsze bedziesz Polka tak jak my wszyscy mimo tego ze uwazasz siebie za rowna Anglikom-a czy my nie jestesmy im rowni??Nie wszyscy Anglicy pracuja w biurach i sa po studiach-niektorzy tez pracuja przy smieciach,jako ekspedientki w sklepach lub przy robotach drogowych wiec czym sie roznia?? Tym ze mowia po Angielsku wiekszosc Polakow tez mowi znam wielu ktorzy wladaja kilkoma jezykami wiec nie uwazaj sie za taka najlepsza bo moze sa lepsi od ciebie tylko ich nie znasz!!
Troche samokrytycyzmu bo kiedys lustereczko ci powie < Pozdrawiam serdecznie |
Post #8 2005-03-05 18:27 (4 lata temu) |
|
|
lustereczko ci powie -ze nie jestes najmadrzejsza na swiecie-
|
| Anonim | Post #9 2005-03-05 20:23 (4 lata temu) |
|
Lustereczko nie jest miarka rozumu!!!!!!A urody,a tego Bozia tez mi nie poskapila,tak twierdza inni.Zebys tym razem nie zarzucila mi narcyzmu.Pewnie ty musisz byc zupelnie inna skoro tak ciezko uwierzyc ci(lub pogodzic sie) ,ze trafiaja sie kobiety sliczne,inteligentne i bogate.Kwestia sprostowania;ja powyzej nie zwracalam sie do ciebia i tylko do ciebie za bardzo wszystko bierzesz do siebie.I wlasnie dlatego smiem twierdzic ze musisz byc moim przeciwienstwem.Skoro tak ostro reagyjesz.Nie rozumiem dlaczego mieszasz kilka spraw jednoczesnie,a mianowicie co ma do tego polskosc?Ja nigdy nie powiedzialam,ze nie czuje sie Polka.Sprawdz moje wczesniejsze wypowiedzi.To,ze preferuje "obce"linie lotnicze,to jeszcze nie swiadczy o moim wrogim nastawieniu do kraju w ktorym sie urodzilam.Ja wyrazilam swoje zdanie na poruszany temat.To,ze lubie komfort i jestem do niego przyzwyczajona to chyba nic zlego,zreszta w duzej mierze to ze oplywa w to i owo to moja zasluga.Poza tym jestem bezposrednia,wiec napisalam co pomyslalam,ot wszystko.To,ze nie jestescie z mojej klasy spolecznej to oczywiste sadzac z waszych wypowiedzi,wiec tez nie sklamalam.Nie rozumiem tylko skad w was tyle agresji?Starajcie sie a bedzie wam dane.Uczcie sie,to do czegos dojdziecie.Nie sztuka jest kogos zwymyslac,tylko jakie macie uzasadnienie?Bo ja chyba tym razem jasno wytlumaczylam kazde napisane tu zdanie,choc nie musialam.Teraz wychodze z mezem na kolacje,wiec nie zdolam juz odpisac ...Elzo moze choc wnetrze masz piekne...co prawda nie widac,ale to juz zawsze cos.Ola
|
Post #10 2005-03-05 20:56 (4 lata temu) |
|
|
szkoda mi cie bardzo Olenka
|