Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
Działem "Wszystko o wszystkim" opiekują się: Pluszowa, stokesay, Nenna1 |
|
Strona główna » Wszystko o wszystkim » DLA TYCH KTORZY JESZCZE NIE WIEDZA!! |
| Autor | Strona: 2 z 7 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-03-03 20:47 (4 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Nie wielki Angol,a raczej Londynianka.My przyjechalismy tu pracowac i zyc na rowni z Anglikami i poki co to nam sie udaje.Wiec nie widze powodu,dla ktorego mialabym inwestowac w tansze bilety np.Lot-u,gdzie podloga zarzygana itd.Latamy przewaznie British Airways,inwestujemy ciekawie i z glowa.Przepraszam ,teraz rozumiem to byla informacja dla biedoty z Polandowa.Wysokich lotow.Olenka
|
Post #2 2005-03-03 21:06 (4 lata temu) |
|
|
Ja jezdze do Polski samochodem no i tez nie mam zazyganej podlogi!!Ale to nie znaczy ze mam obrazac tych ktorzy przyjechali tu zarobic i szukaja oszczednosci!!Twoje podroze to twoj wybor i jezeli jestes tak nastawiona to bardzo ci wspulczuje postawy
|
| Dark_Side_of_The_Moon | Post #3 2005-03-03 22:15 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-02-2005 |
a ja latałam tanimi liniami i ŻADNYCH RZYGÓW nie widziałam.
a w ogóle chamska jesteś dziewczynko... Oleńka takie delikatne imię a wypowiedzi jak z.... |
| sasj | Post #4 2005-03-04 09:45 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2005 |
z informacj ktore podaje eliz napewno niejeden forumowicz korzystal...
praska aga.
|
| Anonim | Post #5 2005-03-04 12:36 (4 lata temu) |
|
ludziska!zacznijcie myslec jak europejczcy,zacznijcie myslec jak ludzie a nie jak was nauczono.Angole proponuja nam tansze bilety i o wiele lepsze warunki przelotow,skonczcie z tym durnym patriotyzmem.Popieracie glupote to w sumie wasze sprawy ale nie przekazujcie jej nastepnym pokoleniom.Polska bedzie reprezetowc taki poziom kultury jaki w anglii jest juz od dawna za jakies dwa pokolenia.Na marginesie tez to mnie do nie dawna bolalo ale w koncu to nie my kradniemy, kombinujemy,oszukujemy,prywatyzujemy no i nie my ich wybieramy a jeszcze jedno dlaczego my mamy ciagle splacac dlugi zaciagane przez KOMUCHOW.-ten co lata i zyje jak i gdzie chce PA.
|
Post #6 2005-03-04 15:54 (4 lata temu) |
|
|
dyskutowac mozna by dlugo czyja kultura jest lepsza Polska czy Angielska??Poprostu kazda jest inna
|
| Anonim | Post #7 2005-03-04 20:55 (4 lata temu) |
|
Cytat: 03-03-2005, Anonim wrote: Nie wielki Angol,a raczej Londynianka.My przyjechalismy tu pracowac i zyc na rowni z Anglikami i poki co to nam sie udaje.Wiec nie widze powodu,dla ktorego mialabym inwestowac w tansze bilety np.Lot-u,gdzie podloga zarzygana itd.Latamy przewaznie British Airways,inwestujemy ciekawie i z glowa.Przepraszam ,teraz rozumiem to byla informacja dla biedoty z Polandowa.Wysokich lotow.Olenka |
| Anonim | Post #8 2005-03-04 21:28 (4 lata temu) |
|
Z takim wyksztalceniem napewno nie upadne.Wspolczuje wam,mnie moze byc stac nawet na chamstwo,ale zawsze tak bylo ze sa rowni i rowniejsi.trzeba bylo sie uczyc.Choc podobno na to nigdy za pozno...Ludzie tacy jak ja tu tez zyja nie wszyscy tak ciulaja grosz do grosza,my jestesmy dobrze sytuowani,wiec sorry wiecej nie bede sie mieszac do spraw was z innej klasy spolecznej,ale wezcie sie za nauke bo wstyd przed ludzmi ze jak z Polski to biedny.Olenka(wspolczuje jazdy autem do Polski to chyba ze 2000km!!!!!!!!!)
|
Post #9 2005-03-04 21:43 (4 lata temu) |
|
|
To znajdz sobie jakies forum na Angielskim portalu i nie znizaj sie do naszego poziomu.Trudno mi uwierzyc ze ktos Z TAKIM WYKSZTALCENIEM w ten sposob wyglasza swoje opinie. 2000km autem a przyszlo ci do glowy ze po drodze jest mnostwo ciekawych rzeczy do zwiedzenia i mnostwo hoteli w ktorych sie mozna zatrzymac.
To pochwal sie gdzie tak swietnie zarabiasz?? -moze lepiej na czym...zapytam?? |
| Dark_Side_of_The_Moon | Post #10 2005-03-04 22:11 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-02-2005 |
no elza mocne uderzenie
|