|
Strona główna » Wszystko o wszystkim » KOCHANI RODACY |
| Autor | Strona: 3 z 11 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-02-27 21:18 (4 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
daleko nie zajdziecie w tym kraju ale to juz Wasz problem.Czytam i umiem pisac czego o Was nie mozna powiedziec a kury domowe glosu nie maja skoro nie stac je na inne rozwiazanie tylko same musza borykac sie z takimi problemami.Agnes jakos nie wialo optymizmem z twojego listu....Z zadnej dziedziny twojego zycia ,bylas wrecz gotowa na podciecie zyl i wymiane krwi na blekitna.Siedz grzecznie ,dalej sie uwsteczniaj a podatki musisz placic czy ci sie podoba czy nie.OK wiecej nie bede zawracal gitary ...sobieBARTEK
|
| Anonim | Post #2 2005-02-27 23:55 (4 lata temu) |
|
Taki narcyz jak ty najszybciej splywa w kiblu,mam nadzieje ze skonczysz w rynsztoku.
Skad sie biora tacy kolesie? Jak ma byc dobrze w kraju jak mamy takie porypane pokolenie! Na czym ty koles jedziesz? |
Post #3 2005-02-28 13:03 (4 lata temu) |
|
|
Wiesz Bartek mam wiecej do powiedzenia w domu niz moj maz ktory pracuje i wcale nie uwaza mnie za kure domowa!!Chlopie czy ty masz jakas kobiete przy sobie -bo z takimi pogladami
|
| sasj | Post #4 2005-02-28 13:19 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2005 |
skad ktos taki jak ty moze wiedziec jak daleko zaszlam?skoro jestem teraz kura domowa to mnie na to stac nie sadzisz?teraz to ja sobie odpoczywam w zaciszu mojego domku i moja praca jest zadbac o meza i dziecko a ja sie z tego ciesze.no coz ale ktos taki jak ty nie ma pojecia o rodzinie i takich tam sprawach..
czy ty masz rodzine?bardzo w to watpie..............a jesli tak to bardzo jej wspolczuje.wychowac potomka na dobrego czlowieka to tez bardzo ciezka praca.......ale coz ty mozesz o tym wiedziec......nawet jesli masz rodzine to i tak nie wiele wiesz.(za jaki czas przestane byc kura domowa)ps.skad sie biora tacy jak ty?mam nadzieje ze pomyliles planety.........wracaj ,tam z kad przybyles.!agnes praska aga.
|
| Anonim | Post #5 2005-02-28 14:37 (4 lata temu) |
|
Bartek, pomyliłeś pojęcia.
kura domowa to osoba, która nie robi i nie potrafi zrobić nic poza przestawianiem krzeseł w kuchni i ścieraniem kurzy...całe jej życie, nie sądze żeby agnes należałą do takich osób, a poza tym ona wychowuje córeczkę i sadzę, że nie ma bardziej odpowiedzialnego zajęcia, wiem cos o tym, bo sama przez pięc lat byłam w domy z dzieckiem... daria |
| sasj | Post #6 2005-02-28 15:54 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2005 |
dziekuje za solidarnosc.moim kolezankom z forum.pozdrowienia.agnes
praska aga.
|
| Anonim | Post #7 2005-02-28 15:57 (4 lata temu) |
|
nie ma za co.
faceci i tak nigdy tego nie zrozumieją...., a szkoda bo wiele tracą.... daria |
Post #8 2005-02-28 16:13 (4 lata temu) |
|
|
Agnes my wiemy ze umiesz sie bronic --ale ten typ nie tylko obrazil ciebie ale nas wszystkie -kobiety ktore wychowuja dzieci-
|
| Anonim | Post #9 2005-02-28 16:17 (4 lata temu) |
|
i wszystkie trzy w stanie zaniku...
pozdrowionka daria |
| Anonim | Post #10 2005-02-28 16:24 (4 lata temu) |
|
chcialem sie tylko dowiedziec jak wam sie zyje w UK.nie interesuje mnie wasze prywatne zycie.dzieki za pomoc
|