Będę wdzięczna za podanie adresu,ewentualnie szersze informacje.
Kasia
|
Strona główna » Wszystko o wszystkim » Bezpłatna szkoła angielskiego na Seven Sisters? |
| Autor | (Odpowiedzi: 14) |
|---|---|
| Barbara_56 | Post #1 2005-02-16 15:03 (4 lata temu) |
Z nami od: 07-02-2005 |
Czy ktoś wie,czy na Seven Sisters jest bezpłatna szkoła angielskiego.
Będę wdzięczna za podanie adresu,ewentualnie szersze informacje. Kasia Basia
|
Post #2 2005-02-25 14:10 (4 lata temu) |
|
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
prosze posprawdzac te12 Q: Bezpłatne lekcje angielskiego dla obywateli UE
A: 1. Waltham Forest Commiunity Learning Skills Service, www.lbwf.gov.uk 2. City Lit, www.citylit.ac.uk 3. Westminster Adult Education Service www.waes.ac.uk 4. Putney School of Art and Design www.wandsworth.gov.uk/psad 5. Adult College of Barking and Dagenham, www.adult-college.bardaglea.org.uk 6. Adult Education College Bexley, www.adultedbexley.org 7. Hammersmith and Fulham Adult Education Service, www.courseinfo.co.uk 8. Brent Adult and Community Education Service, www.brent.gov.uk 9. Bromley Adult Education College, www.bromleyadulteducation.ac.uk 10. Community Education Lewisham, www.cel.lewisham.gov.uk 11. Croydon CETS www.cets.co.uk 12. Hampstead Garden Suburb Institute, www.hgsi.ad.uk 13. Havering Adult College, www.havering-learning.org.uk 14. Hillingdon Adult Education Service, www.hillingdon.gov.uk 15. Hounslow Adult and Community Education, www.hounslow.gov.uk/education 13 Q: Bezpłatne lekcje angielskiego dla obywateli UE 2. A: 16. Kingston Adult Education, www.kingston.gov.uk 17. Mary Ward Centrre, www.marywardcentre.ac.uk 18. Merton Adult Education, www.merton-adult-college.ac.uk 19. Morley College, www.morleycollege.ac.uk 20. Newham Community Education Service, www.newham.ac.uk 21. Working Men's College for men and women, www.wmcollege.ac.uk 22. Newham Sixth Form College, www.newvic.ac.uk 23. Redbridge Institute of Adult Education, www.redbridge-iae.ac.uk 24. Southwark Adult Education Service, www.southwark.gov.uk 25. St Francis Xavier College Community Education, www.sfx.ac.uk 26. Sutton College of Learning for Adults, www.scola.ac.uk 27. Tower Hamlets Lifelong Learning Service, www.learningladder.co.uk strony napewno cos pani znajdzie |
| Anonim | Post #3 2005-02-25 19:21 (4 lata temu) |
|
Dziękuję srdecznie,bardzo serdecznie bo kosztowało to dużo pracy.Dzięki
Barbara |
Post #4 2005-02-25 22:20 (4 lata temu) |
|
|
do uslug pani Basiu
|
Post #5 2005-02-25 22:21 (4 lata temu) |
|
|
prosze mi napisac jak tam Kasia sobie radzi w niedzele pracowala i nie moglysmy sie spotkac
|
| Anonim | Post #6 2005-02-25 22:47 (4 lata temu) |
|
Elza, masz ogromnie dużo informacji, moje gratulacje
Daria |
| Anonim | Post #7 2005-02-25 23:59 (4 lata temu) |
|
Jeszcze raz dziękuję.Właśnie czekam na telefon od Kasi.Odezwę się jutro,a raczej dzisiaj pod wieczór.
Pozdrawiam Basia |
Post #8 2005-02-26 00:08 (4 lata temu) |
|
|
Daria- staram sie jak moge poruszam niebo i ziemie zeby komus pomoc takie mam hobby
|
| Anonim | Post #9 2005-02-26 18:20 (4 lata temu) |
|
Ja też się przylaczam do podziękowan, chętnie skorzystam z adresow bezpłatnych szkoł.
|
Post #10 2005-02-26 21:46 (4 lata temu) |
|
|
bardzo prosze tylko nie wiem kto mi dziekuje??
|