Potem lepsza opcja steam roast czy air fry?
Str 3 z 4 |
|
---|---|
gosian | Post #1 Ocena: 0 2025-03-13 15:21:43 (2 miesiące temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
No też tak pomyślałam i zrobiłam na 22 minuty.
Potem lepsza opcja steam roast czy air fry? Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
ZlotaPerla2 | Post #2 Ocena: 0 2025-03-13 16:15:23 (2 miesiące temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Steam roast, nalej bulionu na dno.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
gosian | Post #3 Ocena: 0 2025-04-19 21:00:17 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Kaczka. Jak zrobić żeby była soczysta i krucha,a nie guma ?
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
rafald | Post #4 Ocena: 0 2025-04-19 21:24:51 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
Cytat: 2025-04-19 21:00:17, gosian napisał(a): Kaczka. Jak zrobić żeby była soczysta i krucha,a nie guma ? Confit. Ale nie wiem, czy Ninja ma taką opcję. |
ZlotaPerla2 | Post #5 Ocena: 0 2025-04-19 21:57:19 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Ja kaczkę wsadzam do piekarnika, nigdy nie była guma, tyle soków, tłuszczu, jabłuszka mniam
![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
|
|
gosian | Post #6 Ocena: 0 2025-04-19 22:18:39 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
We worku w piekarniki? Na jakiej temp i jak długo?
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
ZlotaPerla2 | Post #7 Ocena: 0 2025-04-20 08:18:16 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Możesz we worku, 180 stopni rozgrzany piekarnik, tak z godzinę, potem dziurawisz, wkładasz jabłka i dodajesz masła jak mało soków, 170 stopni tak następną godzinę i podlewanie.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
daavid | Post #8 Ocena: 0 2025-04-20 12:45:42 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Ostatnio moja mama nasłuchała się o szkodliwości tych rękawów i zaczęła mnie przekonywać, że lepiej tego nie stosować i szczerze trochę mi się udzieliło.
https://kobieta.interia.pl/porady/news-rekawy-do-pieczenia-praktyczne-ale-czy-bezpieczne-bosacka-ro,nId,7935322 |
kksiezniczka | Post #9 Ocena: 0 2025-04-20 14:01:55 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Ja kiedyś czytałam o szkodliwości picia alkoholu i jedzenia słodyczy też… Nie udzieliło mi się jakoś i wczoraj i wypiłam i zjadłam
![]() ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
daavid | Post #10 Ocena: 0 2025-04-21 03:58:50 (2 tygodnie temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Ja też czytałem i nawet próbowałem i za każdym razem przedawnienie alkoholu kończyło się źle
![]() |