Pod jaka nazwa pub? Zegarmistrz swiatla purpurowy.
Tik, tak.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
2023-11-03 17:20:40, gosian napisał(a): Ale to brać te 5 lutrowki czy nie? Mam ich 5 w sumie..
Ale będzie spotkanie integracyjne w niebie no
Bierz Gosia, bierz ile udźwigniesz. Zanim Ty się pojawisz "w pubie" ja już dawno swoje zdążę opróżnić. Będę tam prawdopodobnie pierwszy, jak nigdy na żadnym spotkaniu na Ziemi
Kto się pisze następny?
Już widzę ten las rąk w górze
Księżniczka zawita chyba ostatnia. Taka to długo pożyje, co chwila wakacje
Właśnie się przebudzilam i widzę tu teologiczno-filozoficzno-muzyczne rozważania
Ps Wakacje mam zdecydowanie za rzadko Fugazi. Jak wrócę w grudniu, to następne dopiero po pół roku…. Z tego jeszcze trzy miesiące zimy. Brrrr aż strach myśleć! I Ty tez tak się nie spiesz do tego nieba: jeszcze wnuki musisz tu dobrze wyswatać i upilnować
Ps2 A piwko to już będzie tam na mnie czekac schłodzone. Gdzie mi tachac skrzynki po tych schodach
2023-11-04 00:11:00, kksiezniczka napisał(a): Jak wrócę w grudniu, to następne dopiero po pół roku…. Z tego jeszcze trzy miesiące zimy. Brrrr aż strach myśleć!
Oj tam, jak cię znamy, to jeszcze cos w międzyczasie wykupisz w tajemnicy przed małżem
2023-11-04 00:04:03, fugazi napisał(a): Coraz więcej ludzi zainteresowanych. Cat chyba z laptopem wpadnie, o neta pytała
No tak, bede w chwilach wolnych od wina i spiewu robila risercz jak tam inni sie urzadzili w niebiosach innych kultur, jak przystalo na osobe wscibska i ciekawska.
A z tymi tylnymi drzwiami to swietny pomysl, kto pierwszy zawita to prosze na pewno poszukajmy w razie jakby kogos trzeba bylo szmuglowac. 😁