Str 78 z 153 |
|
---|---|
xxxx1234 | Post #1 Ocena: 0 2023-12-14 05:33:03 (rok temu) |
Z nami od: 27-03-2020 Skąd: ... |
Moim zdaniem takie rzeczy jak hanuka czy jak to zwał nie powinny stać na korytarzach sejmu, jestem pewien, że po tym co zrobił Braun to zostanie na wiele lat w tym miejscu takie rzeczy załatwia się inaczej. W poniedziałek naprawdę w dobry sposób exopse Morawieckiego skrytykował Menzen, we wtorek to samo zrobił Bosak z expose Tusak to mogło by zostać zapamiętane na długo i Konfederacja mogła by dużo na tym zyskać, ale niestety Braun rozwalił to wszystko. Z tego tygodnia zostanie zapamiętany tylko Braun z gaśnicą.
Media będą teraz grzały temat tygodniami, przeciwnicy polityczni wykorzystają sytuację przeciwko Konfederacji lewica już złożyła wniosek o usunięcie Bosaka z funkcji wicemarszałka, a holownia próbuje szantażować konfederację mówiąc, że jeśli nie wyrzuca Brauna to on poprze wniosek lewicy. Swoją drogą podoba mi się postawa Konferencji w tej całej sytuacji być może wyrzucili by Brauna, ale po słowach holowni zapowiedzieli, że tego nie zrobią. Holownia jest tak głupi, że aż trudno w to uwierzyć Konfederacja nie raz udowodniła, że tego typu szantaże na nich nie działają i przynoszą odwrotny efekt, a Holownia znowu próbuje. Dodatkowo gdy cały świat patrzy co wyprawia Izrael jak dopuszczają się ludobójstwa wychodzi Braun z gaśnicą i robi z żydów męczenników lepszego prezentu nie mogli dostać. Żeby nie było w tamtym rejonie i jedni i drudzy są siebie warci |
Gwontownik | Post #2 Ocena: 0 2023-12-14 06:06:27 (rok temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2023-12-13 23:02:25, daavid napisał(a): Cytat: 2023-12-13 21:33:53, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2023-12-13 16:35:01, daavid napisał(a): Nie mam pojęcia. Gdyby to było przyniesione przez Tatarów to nie widziałbym aż takiego problemu. Do tego calego bajxlu dobrze byloby dodać kilka faktow. Glowny, podstawowy to okreslenie czym minors jest I czy rzeczywiscie jest to element kuktu teligijnego. Dociekliwi znajda informacje na ten temat. Ja ze swej strony dodam tylko, ze w zydowskiej bibli nic takiego nie wystepuje. A c o czym moze swiadczyc tak gorliwe zapalanie tych swieczek to zapewne tez sami sobie odpowiecie gdy poxnacie korzenie tej tradycji. A tak swoja dyoga to ciekawe w ilu parkamentach I czy w knesecie rowniez postawia sobie szopke bozonarodzeniowa. Pozdraeiam I milego szukania. Jednego teologia i zwyczaje interesują, innego nie. Jak się to ma do bandyckiego zachowania Brauna? A ja nie odnoszę się do rzeczy oczywistych lecz zachęcam do poszerxania swych horyzontów. Dawid, jeszcze się taki nie narodził co by wiedzę całego świata posiadł. Więc nic dziwnego że ludzie pewnych rzeczy nie znają, inne znają pobieżnie, a jeszcze inne wg fałszywej opinie o obiegowej stworzonej dla celów propagandowych. W tym przypadku mówienie mnie to nie interesuje robi z ciebie wielkiego bufona, który wszędzie się wypowiada na tematy wszelakie, a odesłany do poszukiwań twierdzi jak wyżej. A tak swoją drogą ciekaw jestem w tej sytuacji tylko jednego. Jak to sobie Braun wykombinował,że zrobił to co zrobił Przecież nie jest on kimś kto by dokonał takie rzeczy bez analizy konsekwencji, analizy zysków i strat. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 14-12-2023 06:08 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
BAT_BAT | Post #3 Ocena: +1 2023-12-14 08:32:23 (rok temu) |
Z nami od: 15-06-2023 Skąd: york |
Szanowny Pan Grzegorz Braun w sposób heroiczny wykazał swe przekonanie do konstytucyjnej zasady rozdziału kościoła od państwa. I co? Wszystkie media, które ten konstytucyjny rozdział popierały, wszystkie "błyskawice" które plugawiły obiekty sakralne, wszystkie sprane berety, które jeszcze wczoraj krzyczały - "religia precz ze szkół" - wszyscy jednym głosem zawrzasnęli! ajwaj! Toż to czysty antysyfilizm jest! To niedobra tak robić! To się nie kalkuluje! A no koniec przyszedł dawidek i napisał, że to "bandytyzm" jest... Bo dla dawidków wszelakich nie jest bandytyzmem ludobójstwo. Dla dawidków bandyta to ten, co świecznik zgasi.
[ Ostatnio edytowany przez: BAT_BAT 14-12-2023 08:35 ] |
admiralbibol | Post #4 Ocena: 0 2023-12-14 09:40:51 (rok temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Mnie sie zdaje ze ten czyn Pana Brauna rzucil cien na cala klase polityczna wiec najlepszym rozwiazaniem bedzie przeprowadzenie nowych wyborow parlamentarnych.
Ps. Wciaz nie moge wyjsc z podziwu dla odwagi dla andyopole za : "Oczywiscie nie przestana jatrzyc, dlatego Kaczynski, za nazwanie premiera agentem niemieckim powinien zostac zostac postawiony przed sadem, pozbawiony immunitetu i przykladnie ukarany." ja rozumiem ze mozna tak myslec (kogo z nas umysl nie wysyla czasem w tak mroczne/dziwne/smieszne miejsca) ale zeby pisac takie rzeczy... Glowa mała ! Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
admiralbibol | Post #5 Ocena: 0 2023-12-14 09:43:31 (rok temu) |
I z lekka osobny watek, o co chodzi z tą nieokiełznaną miłoscią do Żydów ?
Ja rozumiem ze cala klasa polityczna wlazi im w rzyć bo sie ich boją, ale wśród zwyklych ludzi judeorealizm jest jednak powszechniejszy, byc moze poza kilkoma forumowymi wyjątkami. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
|
|
rafald | Post #6 Ocena: 0 2023-12-14 09:52:47 (rok temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
Cytat: 2023-12-14 05:33:03, xxxx1234 napisał(a): jestem pewien, że po tym co zrobił Braun to zostanie na wiele lat w tym miejscu takie rzeczy załatwia się inaczej. Jak szanuję Brauna, za jego postawę w czasie lockdownów - wydaje mi się, że chłopa poniosło, nie pierwszy raz zresztą. Jakiś czas temu podobny stunt odstawił z tęczową choinką. Niestety, stawanie z otwartą przyłbicą do walki z bandą oszustów i krętaczy to chyba nie jest najlepszy pomysł... Być może po prostu nastąpiło jakieś zmęczenie materiału u kogoś, kogo kojarzę z zazwyczaj całkiem zdroworozsądkowych wypowiedzi. |
admiralbibol | Post #7 Ocena: 0 2023-12-14 10:14:17 (rok temu) |
Wojciech Sumlinski
@w_sumlinski Ambasador Izraela w Polsce grzmi w polskich mediach i domaga się dalszego kajania narodu polskiego. A pamiętacie, jak polski ambasador w Izraelu Pan Marek Magierowski został zaatakowany i opluty przez żyda w Tel Awiwie? Pamiętacie tę burzę i kajanie Izraela? Ja też nie. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
iwona38 | Post #8 Ocena: 0 2023-12-14 12:25:53 (rok temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
W sumie to ja tez czekam kiedy zaczniemy klekac przed meczami, w imie solidarnosci z obrazonymi.
Moim zdaniemn reakcja jest mocno przesadzona, mozemy sie tylko domyslac dlaczego. Chcialabym uslyszec taki skowyt lewicy gdy jawnie obrazano katolikow w naszym kraju ale to dwulicowe towarzystwo wie komu lizac, zeby byc u wladzy. Nie kupuje w Amazonie.
|
admiralbibol | Post #9 Ocena: 0 2023-12-14 12:30:23 (rok temu) |
|
daavid | Post #10 Ocena: 0 2023-12-14 13:02:45 (rok temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2023-12-14 06:06:27, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2023-12-13 23:02:25, daavid napisał(a): Cytat: 2023-12-13 21:33:53, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2023-12-13 16:35:01, daavid napisał(a): Nie mam pojęcia. Gdyby to było przyniesione przez Tatarów to nie widziałbym aż takiego problemu. Do tego calego bajxlu dobrze byloby dodać kilka faktow. Glowny, podstawowy to okreslenie czym minors jest I czy rzeczywiscie jest to element kuktu teligijnego. Dociekliwi znajda informacje na ten temat. Ja ze swej strony dodam tylko, ze w zydowskiej bibli nic takiego nie wystepuje. A c o czym moze swiadczyc tak gorliwe zapalanie tych swieczek to zapewne tez sami sobie odpowiecie gdy poxnacie korzenie tej tradycji. A tak swoja dyoga to ciekawe w ilu parkamentach I czy w knesecie rowniez postawia sobie szopke bozonarodzeniowa. Pozdraeiam I milego szukania. Jednego teologia i zwyczaje interesują, innego nie. Jak się to ma do bandyckiego zachowania Brauna? A ja nie odnoszę się do rzeczy oczywistych lecz zachęcam do poszerxania swych horyzontów. Dawid, jeszcze się taki nie narodził co by wiedzę całego świata posiadł. Więc nic dziwnego że ludzie pewnych rzeczy nie znają, inne znają pobieżnie, a jeszcze inne wg fałszywej opinie o obiegowej stworzonej dla celów propagandowych. W tym przypadku mówienie mnie to nie interesuje robi z ciebie wielkiego bufona, który wszędzie się wypowiada na tematy wszelakie, a odesłany do poszukiwań twierdzi jak wyżej. A tak swoją drogą ciekaw jestem w tej sytuacji tylko jednego. Jak to sobie Braun wykombinował,że zrobił to co zrobił Przecież nie jest on kimś kto by dokonał takie rzeczy bez analizy konsekwencji, analizy zysków i strat. Chłopczyku, ja nie mówię co mnie w ogóle inspiruje, a co nie i nie nazywaj mnie tutaj buforem. Czytanie czegokolwiek w kontekście takiego zachowania jest niepotrzebne, bo to był pokaz chamstwa, bufonady i co najmniej jeszcze paru innych najgorszych cech jakie może sobą reprezentować człowiek. @rafald Zachowanie Brauna było jak najbardziej zaplanowane - nagrywał go jego asystent i akcja z gaśnicą jest nagrana od samego początku. To nie przypadek, zdaje sobie sprawę jaka internetowa tłuszcza klepie lajki po jego wystąpieniach. To nie było zmęczenie materiału. Oczywiście można się zastanawiać czy on np. celowo nie odgrywa się kolegom z konferencji za odstawienie go na boczny tor. Niektórzy z byłych już członków konferencji mówią, że Braun jest odpowiedzialny za 50% poparcia dla nich i mają z nim niezły problem, bo jakby odszedł to i 50% może odejść a raczej nikt nowy i tak nie przyjdzie, właśnie z uwagi na takie ekscesy. Oczywiście odejście i założenie kolejnej partii i pójście do wyborów to też nie taka prosta sprawa. Konfederacja ma subwencje, Braun by ich nie miał. Ja mam nadzieję, że wyrok załatwi sprawę, bo mu się spokojnie parę artykułów nazbierało. [ Ostatnio edytowany przez: daavid 14-12-2023 13:04 ] |