Drag queens czesto i chetnie chca czytac ksiazki dzieciom, ale jakos nigdy nie chca czytac ich emerytom w domach starcow.
Biore po 200 zlotych i slucham panstwa : dlaczego tak sie dzieje ?
Str 3 z 5 |
|
---|---|
admiralbibol | Post #1 Ocena: 0 2023-06-21 10:59:02 (2 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Ja podziele sie obserwacja
Drag queens czesto i chetnie chca czytac ksiazki dzieciom, ale jakos nigdy nie chca czytac ich emerytom w domach starcow. Biore po 200 zlotych i slucham panstwa : dlaczego tak sie dzieje ? Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
iwona38 | Post #2 Ocena: 0 2023-06-21 11:23:07 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Dziecmi manipuluje sie najlatwiej. Dlatego rodzice powinni czuwac nad tym co szkola pozwala wkladac ich dzieciom do glow. Nie, to nie jest normalne, ze pan z panem, bo to jest nienaturalne. Koniec kropka. Chcesz tak zyc to zyj ale nie zmuszaj mnie do uznawania tego za normalnosc. Co jesli ktos utozsamia sie z kuba rozprowaczem? Wypuscimy go na wolnosc bo to jego tozsamosc kazala mu zabic? Ludzie nie dajcie sobie robic wody z mozgu.
Nie kupuje w Amazonie.
|
admiralbibol | Post #3 Ocena: 0 2023-06-21 13:38:26 (2 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Dodam jeszcze inna ciekawoste
Mamy caly Miesiac Dumy Za to Dzien Dziecka, Dzien Matki, Dzien Ojca. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
Richmond | Post #4 Ocena: 0 2023-06-21 13:45:37 (2 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2023-06-20 22:56:05, iwona38 napisał(a): Cytat: 2023-06-20 08:29:45, Richmond napisał(a): Ja nie chcę wiedzieć do czego to dąży. Wolę żyć własnym życiem. . Naprawde myslisz, ze mozesz zyc wlasnym zyciem, obok tego wszystkiego? Podziwiam poczucie humoru...no chyba, ze jestes Elon Musk😀 Na razie udaje mi się całkiem nieźle. Wolę to, niż przejmować się i nie móc nic zrobić. Carpe diem.
|
iwona38 | Post #5 Ocena: 0 2023-06-21 14:54:17 (2 lata temu) |
Dlaczego zakladasz, ze nie mozesz nic zrobic? Kropla moze wydrazyc skale, jedno ziarnko ryzu przechylic szale. Jesli nie chcesz nic robic to tez oczywiscie mozesz ale nie powtarzaj, ze nic nie mozna zrobic.
Nie kupuje w Amazonie.
|
|
|
NoNickname | Post #6 Ocena: 0 2023-06-21 18:22:59 (2 lata temu) |
Z nami od: 10-02-2011 Skąd: * |
Cytat: 2023-06-21 10:45:19, rafald napisał(a): Cytat: 2023-06-21 09:22:47, NoNickname napisał(a): W każdym razie, ważne jest, aby szanować innych i traktować ich z szacunkiem, niezależnie od ich tożsamości czy wyrażania siebie, ponieważ każdy ma prawo do wyrażania swojej tożsamości w sposób dla niego autentyczny i satysfakcjonujący, o ile nie narusza praw innych osób. Co do autentyczności - w zasadzie nie ma możliwości weryfikacji owego wyrażania tożsamości. Trudno określić, czy dana osoba rzeczywiście czuje się jak twierdzi, czy zwyczajnie się wygłupia, bądź próbuje zwrócić na siebie uwagę, być trendy itp. I teraz mając 30 dzieci w klasie - weź bądź mądry i zapamiętaj, że do Zenka zwracamy się "kici kici" a do Zosi "taś taś". Oczekując szacunku należy okazywać go również innym, myślącym inaczej, starać się zrozumieć inne poglądy a nie tylko ja, ja, ja. Masz rację ![]() Hmm... "kici kici" do Zenka a do Zosi "taś taś" to oczywiście z największym szacunkiem ? |
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2023-06-21 18:44:30 (2 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
NoNick, mam wrazenie, ze to wlepka z ...?
Jesli nie, przepraszam. Natomiast kompletnie sie nie zgadzam, ze szacunek dla odmiennosci musi sie rownac utwierdzaniu w fantazjach i kreowanych swiatach. Jak dawniej mialo to ujscie w LARPACH i grach RPG, bylo fajne, rozwijajace, tak teraz faworyzowanie pewnych zachowan, kreowanie zapotrzebowania na nie podobnie do reklamy jeszcze bielszego prania, jest posuniete ad absurdum. A skoro przy kotach jestesmy, jak nic czas wezwac social service, bo matka sie za mocno nie szczypie wychowujac smarkacza: link |
Richmond | Post #8 Ocena: 0 2023-06-21 19:09:49 (2 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2023-06-21 14:54:17, iwona38 napisał(a): Dlaczego zakladasz, ze nie mozesz nic zrobic? Kropla moze wydrazyc skale, jedno ziarnko ryzu przechylic szale. Jesli nie chcesz nic robic to tez oczywiscie mozesz ale nie powtarzaj, ze nic nie mozna zrobic. A co takiego mogę zrobić? Carpe diem.
|
dominikana36 | Post #9 Ocena: 0 2023-06-21 20:22:27 (2 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Histori edukacji seksualnej 6-latka ciag dalszy.
Otoz Mlody mnie posluchal i zapytal wczoraj pani dlaczego moze byc dziewczynka jesli zechce a nie moze byc pizza czekoladowa. Otoz pani mu odpowiedziala, ze to dlatego , ze dziewczynki tez maja dusze (soul) tak jak chlopcy(sic) a pizza nie (noz k...a laskawa kretynka, i to kobieta powiedziala, po prostu niemozliwe). Kumpela wczoraj jakos to z nim przepracowala ale wlasnie do mnie dzwonila. Dzis Mlodego usypial Tata, zreszta w ogole nieswiadomy calej sytuacji. I odbyli oni taka rozmowe: -"Tato, ale lepiej byc chlopcem czy dziewczynka?" -"Hm, trudne pytanie, to pewnie zalezy ale ja nigdy nie bylem dziewczynka to nie wiem. A czemu pytasz?" -"Bo Pani w szkole powiedziala, ze moge sobie wybrac. A ja nie wiem co. Ja lubie byc chlopczykiem ale moze byc dziewczynka byloby lepiej? Tylko jak bym sie nazwal? Moze tak jak Mama? A Tobie dobrze byc chlopczykiem?" Gosc wpadl w szal i kumpela mowi, ze chyba od jutra bedzie samotna matka bo jej maz zamierza z samego rana pojechac do szkoly i golymi rekami babe udusic. I w tej sytuacji to ona nawet nie moze mu zabronic.. Jej maz to rodowity Angol, nie wie czy to ma jakies znaczenie w sumie ale te dialogi po angielsku jeszcze gorzej brzmia niz po polsku. Ja nie wiem ale chyba home schooling zaczyna byc jedynym rozwiazaniem. Pomjajac juz tematyke jak mozna takiego balwana jak ta nauczycielka dopuscic do pracy z malymi dziecmi, do ktorej ewidentnie nie jest przygotowana. Ani merytorycznie, ani pedagogicznie, ani w zaden inny sposob. |
iwona38 | Post #10 Ocena: 0 2023-06-21 20:22:46 (2 lata temu) |
To jest do Rich ale podzielil nas inny post 😀
Nie przechodzic do porzadku dziennego z idiotyzmami? Nie szukac toalety dla niepelnosprawnych zeby wielki facet za mna nie wszedl tylko wymagac wszedzie gdzie sie da toalety dla kobiet. Wymagac tego samego dla siebie czego wymagaja od nas mniejszosci. Ja sie wsciekam wszedzie gdzie ktos mowi do mnie bezosobowo bo jestem kobieta i mam prawo do tego aby traktowac mnie jak kobiete. Tylko tyle i az tyle. [ Ostatnio edytowany przez: iwona38 21-06-2023 20:29 ] Nie kupuje w Amazonie.
|