Str 6 z 9 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
AbacusII |
Post #1 Ocena: 0 2021-07-06 13:44:59 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat:
2021-07-06 09:59:13, sqlserver napisał(a):
Cytat:
2021-07-06 09:38:41, AbacusII napisał(a):
Moje naukowe podeście zawsze staram sie by mialo lekka nutę dystansu , bo łatwiej w ten sposób dotrzeć przekazem do klienta, pacjnta, kogokolwiek komu pomagasz.Zawsze na początku jest opor:swiadomy czy podswiadomy takiej osoby.
Nie spróbowałbym twardych narkotyków, marihuana i owszem ,ale to miekki.Z reszta jaka Marihuana? Moja przyjaciółka bierze leczniczą (po usunieciu raka, takie wsparcie kuracji zalecone przez znanego lekarza)
Wiec zalezy na co ta kuracja Gal ? jesli juz to ma byc naukowe podejscie do pytania
czy alkohol też dzielisz na miękki i twardy
trochę mnie dziwi a może własnie nie dziwi, że człowiek z kwitami na mentora, sponsora, trenera czy jak tam się każesz ofiarom tytułować pisze w taki sposób o narkotykach
Szkoda, ze facet inteligentny, potrafiacy dyskutować z polotem,nie potrafi czytac i zapamietac tytulu zawodowego i opiera sie na przypuszczeniach zabarwionych osobista niechęcią do mnie. Nie kaze sie tytulowac,mam imie i imiona funkcjonuja w takich relacjach.Moze czas na terapie SQL z podstaw zyczliwosci? Polecam porozmawiac czasem ze starszymi wiekowymi ludzmi:dziadkami, babciami, przewietrzysz swoja głowę, w ktorej potrzeba szorstkiego publicznego na forach zaistnienia, zabiera miejsce osobowisci fajnego faceta...
Nie psujmy fajnego tematu niepotrzebnymi wycieczkami osobistymi 😉
I na szybko odpowiedź bardzo uproszczona:
Za twarde narkotyki uznaje się substancje psychoaktywne o najwyższym potencjale uzależniającym, m.in. heroinę i amfetaminę, natomiast do miękkich narkotyków zalicz się takie, które nie wywołują uzależnienia fizycznego, np. marihuanę.Maryha oczywiście może wywolac uzaleznienie psychiczne.
Powyzszy podzial jest umowny, nie zwiazany zadnymi przepisami.
Nie ważne czy miekki czy twardy zawsze przestrzegam przed siegniecem po narkotyk. [ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 06-07-2021 14:13 ]
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #2 Ocena: 0 2021-07-06 14:40:15 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2021-07-06 13:44:59, AbacusII napisał(a):
natomiast do miękkich narkotyków zalicz się takie, które nie wywołują uzależnienia fizycznego, np. marihuanę.Maryha oczywiście może wywolac uzaleznienie psychiczne.
tośmy sobie pogadali, gdzie i kiedy planowany jest ten przycisk ignoruj  moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
cris82 |
Post #3 Ocena: 0 2021-07-06 14:56:59 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
a co takiego napisal? przeciez ten podzial na miekkie i twarde istnieje od zawsze
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #4 Ocena: 0 2021-07-06 15:26:59 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-07-06 14:56:59, cris82 napisał(a):
a co takiego napisal? przeciez ten podzial na miekkie i twarde istnieje od zawsze
oczywiście, wśród zwolenników zalegalizowania marihuany, którzy zaginają czasoprzestrzeń żeby udowodnić ze THC nie powoduje fizycznego uzależnienia i jest niegroźna a nawet pożyteczna. Wystarczy popatrzeć na typa który pali kilka lat żeby się z tym zgodzić
Ale to może być opinia moja albo twoja a nie specjalisty, który zajmuje się nałogowo problemami uzależnienia. To ja przekornie mogę powiedzieć, że setka wódki to nawet nie jest psychiczne uzależnienie
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
AbacusII |
Post #5 Ocena: 0 2021-07-06 15:53:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat:
2021-07-06 15:26:59, sqlserver napisał(a):
Cytat:
2021-07-06 14:56:59, cris82 napisał(a):
oczywiście, wśród zwolenników zalegalizowania marihuany, którzy... [ciah]
Jak ktos o tym chce pogadac to jest temat "Uzaleznienia w naszym zyciu"Odniose się do Tej dyskusji tam.Nie dam się wciagnac w of topicki.
Potrafisz SQL wrzucic wsteczny i wrocic do glownego tematu tej dyskusji? 🤔😃
|

|
 |
|
|
PannaZMokraGlow |
Post #6 Ocena: 0 2021-07-06 19:08:01 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja znalam bodajze dwie osoby uzaleznione od marihuany wiec wiem z autopsji ze tacy ludzie istnieja. Natomiast od lekarza podajacego mi kiedys marihuane lecznicza wiem ze ta lecznicza jest "oczyszczona" i dlatego ma nie uzalezniac. W mojej blyskotliwej inteligencji zgaduje ze nieoczyszczona - oficjalnie uzaleznia.
--------
Radzik a co masz na mysli ze wybierasz zdrowie? Bo kazdy chyba wolalby byc zdrowy niz chory, ja na pewno, ale nie zawsze jest to kwestia wyboru. Chyba ze chodzi Ci o dbanie o siebie?
Z brakiem wyboru to tak troche moze jakbym ja zastanawiala sie teraz czy wybrac rodzenie dzieci. Po prostu w moim wieku raczej nie mam takiego wyboru jesli za mlodu sie nie udalo. Na adopcje to pewnie bym odpadla w selekcji. Natomiast tak, dla wielu osob jest wybor planowania rodziny.
Szczerze mowiac, wladza tez jest nienajlepsza opcja dla mnie bo jak mowi Sqlserver, to dla mnie jednak abstrakcja.
Pieniadze-Pasja-Cel sa dla mnie realnymi opcjami. Pogon za nimi. Nie wiem jaka mialaby byc czwarta.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #7 Ocena: 0 2021-07-06 19:16:10 (4 lata temu) |
Są jeszcze trochę zapomniane i wyszydzane dziś honor, szacunek. moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
PannaZMokraGlow |
Post #8 Ocena: 0 2021-07-06 19:23:54 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-07-06 19:16:10, sqlserver napisał(a):
Są jeszcze trochę zapomniane i wyszydzane dziś honor, szacunek.
Honor jakos kojarzy mi sie z honor killing 😑
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #9 Ocena: 0 2021-07-06 19:26:41 (4 lata temu) |
A mi z romantycznymi bohaterami książek mojego dzieciństwa, tez taki chciałem być
ale kasa, władza, koks i dziewki wygrały moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
PannaZMokraGlow |
Post #10 Ocena: 0 2021-07-06 19:32:58 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
🙂 ktorych ksiazek?
|

|