MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wtopy off-top(ic)y

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Blamestorm

Post #1 Ocena: 0

2021-07-12 22:52:30 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

kobieta poslubila stacje PKP ( no ok nie do konca PKP)

mezczyzna jest w zwiazku z samochodem.

To tak extremalnie ale zdarza sie
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: +1

2021-07-12 23:32:52 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ostatnie dwa wpisy poleciały do kosza. Abacus i Serwer swoje animozje wyjaśniajcie sobie na priv. Jesli będziecie w podobym tonie utrzymywać kolejne wpisy, będą one sukcesywnie wywalane.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #3 Ocena: +1

2021-07-13 04:31:44 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Kserokopiarka 😂 Abacus, myślę tak se cobyś został przy tematach i wątkach w których masz coś do powiedzenia. Ciekawsze jest czytanie o unikaniu kielicha przez 14 lat niż robienie śmiesznych zarzutów. Ale tylko troszkę ciekawsze.

A do tego Harvard Referencing nie jest w żadnym z punktów regulaminu i wątpię, czy po przeczytaniu wpisu z wątku Blamestorm chciałoby mi sie otwierać te stronę i czytać jeszcze raz. Jak potrzebujesz wyładować nadmiar emocji to dawaj do wątków politycznych, wiesz jakie kiedyś było tam "łapanie się za łby?". Nie musisz interesować sie polityką, wystarczy że wystrzelisz znikąd jakimiś zarzutami jak tutaj i będzie wesoło.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #4 Ocena: 0

2021-07-13 11:33:13 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Z nami od: 12-05-2021

Cytat:

2021-07-12 23:32:52, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Ostatnie dwa wpisy poleciały do kosza. Abacus i Serwer swoje animozje wyjaśniajcie sobie na priv. Jesli będziecie w podobym tonie utrzymywać kolejne wpisy, będą one sukcesywnie wywalane.

Bardzo dziękuje za obiektywna reakcje.Ja juz na pewno nie bede reagował na SQL mimo,ze prowokujący robił to notorycznie i dobrze wie,co w tej dyskusji zauważyła karjo1 ,ze to ja jestem na wylocie,dając tylko mi ,ostrzeżenie. Jasnym jest ,ze nawet na SQL a zaczepki niesmaczne i obraźliwe, które z jego strony są dopuszczalne ( sa w innych dyskusjach), nie zareaguje ... Jak i nie zareaguje na jakaś inna próbę umniejszania mi jak w wątku,w którym broniłem mojego wykształcenia,bo sie szczerze obawiam kolejnych ostrzeżeń czy bana.Usuwam sie do swoich tematów ,ale jeśli i w nich ktoś sie pojawi po to by robić osobiste wycieczki do mnie to prosze o zgode na reakcje w ramach kultury dorosłego mężczyzny ,którą bronią sie inni forumowicze .Uważam,ze nie jest to mi wielokrotnie zarzucana , postawa roszczeniowa.Jest to prosba o istnienie w tej społeczności jak inni.Na którą nie trzeba sie zgodzi.To moje jednorazowa odpowiedz , nie bede juz ciągnął tej dyskusji. Dziękuje

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 13-07-2021 11:36 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #5 Ocena: 0

2021-07-13 11:43:12 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

ja tylko w kwestii formalnej
Nie ma twoje, moje. Forum jest publiczne i nikt nikomu nie może zabronić pisać tam gdzie mu się tylko podoba a w przypadku gdy jego wypociny zaczynają odbiegać od tematu to może zostać postawiony do pionu a jego twórczość wyczyszczona abo przeniesiona.
Ty natomiast dajesz takie tytuły tematom ze pasuje tu filozofia, wiersze i kocia kuweta wiec ze tak powiem "chciej se"

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 13-07-2021 11:44 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

violettaphotogr

Post #6 Ocena: +1

2021-07-13 13:08:33 (4 lata temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Cytat:

2021-07-12 22:34:56, karjo1 napisał(a):
Prosze, bys skonczyl dziecinade w postaci prywatnych wycieczek.
Potraktuj to jako ostrzezenie i przypomnienie, na jakich zasadach funkcjonujesz na forum.

Ty masz jakas fobie na punkcie tych 'prywatnych wycieczek', jednak bardzo wybiorcza: SQL-a nagminnych wycieczek nie zauwazasz...
#Violujemy

Do góry stronyOffline

violettaphotogr

Post #7 Ocena: 0

2021-07-13 13:11:36 (4 lata temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Cytat:

2021-07-12 22:46:01, sqlserver napisał(a):
Osoby, które czują się samotne, chętniej nadają ludzkie cechy przedmiotom martwym
Osamotnieni ludzie są skłonni nadawać przedmiotom ludzkie cechy, jak wynika z najnowszych badań opublikowanych w czasopiśmie „Psychological Science”, wydawanym przez Towarzystwo Badań nad Psychiką. Badanie powtarza i rozszerza wcześniejsze odkrycia pokazujące, że ludzie, którzy odczuwają samotność są bardziej skłonni do antropomorfizacji obiektów nieożywionych niż ci, którzy nie są samotni.

Uczucie samotności jest trudne dla człowieka
"Uważamy, że ta praca naprawdę podkreśla, jak ważne jest uczucie przynależenia do społeczności. Kiedy czujemy się odłączeni, to przypomina nam o wartości naszych bliskich związków. Większość z nas w pewnym momencie swojego życia doznaje uczucia rozłączenia, samotności i izolacji. Czy te uczucia są długotrwałe, czy nie, zależne od okoliczności, takich jak zmiana pracy lub szkoły, rozłączenie społeczne jest czymś, na co jesteśmy wrażliwi "- mówi psycholog Jennifer Bartz z Uniwersytetu McGill, główny autor badania.

Istnieje wiele sposobów, dzięki którym ludzie, którzy czują się społecznie odłączeni, mogą zniwelować poczucie samotności i wzmacniać istniejące więzi społeczne lub stworzyć nowe.

Wcześniejsze badanie z 2008 r., przeprowadzone przez psychologa Mikołaja Epley i współpracowników, wykazało, że jednym ze sposobów, w jaki ludzie mogą próbować zwiększyć poczucie wspólnoty i przynależności jest antropomorfizacja przedmiotów nieożywionych, takich jak poduszka lub budzik albo motor

pozdrawiam Kserokopiarka

Podaje zrodlo, bo pewnie serwer przeciazony to wcielo :-]:-8

zrodlo
#Violujemy

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #8 Ocena: 0

2021-07-13 16:44:53 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Z nami od: 12-05-2021

violettaphotography
Dziekuje.

Kazdego zapraszam do roznych tematow, gdzie mozna podzielic sie swoją pozytywna energią 😃 i zrobic fajny artystyczny balagan 😃

Opinia moderatora: Część postu edytowana. Nie po to usuwałam oba wpisy, by od nowa nakręcać temat. Konefka

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #9 Ocena: +1

2021-07-13 17:30:54 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Pozwole sobie odpowiedziec na zarzuty.
Po pierwsze, nie jestem bytem 24/7 na forum, nie da sie wszystkiego wylapac.
Od tego sa opcje zgloszen czy topik skierowany do admina/moderatorow.

Natomiast milo by bylo, by zauwazac nie tylko cudze wypowiedzi, a przeanalizowac rowniez wlasne.

Zapraszam zarowno Violetta jak i Abacus do ciekawych, merytorycznych wpisow, ktore wniosa cos wiecej na forum niz potrzebe sprzatania.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2021-07-13 17:37:50 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Obrazek

sorry Viola ale nie było cie po farbowaniu
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,