Str 9 z 61 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-04-19 16:20:29 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Słowacy musieli by dostać od Rumunów a ci byli po drugiej stronie w Wersalu bo Słowacja jest w zlewisku Morza Czarnego poprzez Dunaj
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Gwontownik | Post #2 Ocena: 0 2021-04-19 17:33:09 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Granice trzech zlewisk (M. Bałtyckie, Czarme i Północne) zabiegają się w Sudetach na szczycie góry nazwanej Trójmorski Wierch. Z racji tego, ze góra lezy w Polsce i Czechach (sam szczyt w Czechach) nosi drogą nazwę Klepáč. W polskim nazewnictwie również funkcjonował jako Klepacz do roku 1946, kiedy to zmieniono nazwę na tę obowiązującą do dzisiaj.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2021-04-20 00:53:20 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Nie wiedziałem który wątek będzie dobry ale przypomniałem sobie o tym.
" Teacher had ‘sexual relationship with boy under 14 for THREE YEARS until he called police begging for help" https://t.co/ZJHf3hkBtj https://t.co/KYFZGjgFoL A tu nauczycielka: ![]() Pokazałem właśnie kilku kumplom w pracy i 100% odpowiedziało: "chodziliśmy do ch. szkół, ja bym nie prosił o pomoc". My faceci to jednak be jesteśmy. A z drugiej strony 3 lata, gdzie to nie stereotyp czyli ksiadz i ministrant na wsi a cywilizacja, szkoła, bezpieczeństwo, nauczycielka..dziwne, może małolat miał już dość? I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
andyopole | Post #4 Ocena: 0 2021-04-20 02:23:40 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2021-04-19 15:16:58, sqlserver napisał(a): Istnieje tysiące polskich dowcipów o Czechach i ich dostępie do morza, ale formalnie Czechy dzierżawią trzy przystanie w porcie w Hamburgu - miasto jest już położone nad Łabą, która łączy się z czeską Wełtawą, co daje temu krajowi śródlądowemu pośredni dostęp do Morza Północnego. Nic dziwnego, że wynajmuje dwa z nich na mocy ... traktatu wersalskiego, którego artykuły 363 i 364 zmusiły pokonanych Niemców do udostępnienia części swoich zasobów w Hamburgu nowo powołanemu państwu czechosłowackiemu na 99 lat, a także Szczecin należący wówczas do Rzeszy (ponieważ był drugim miastem po 1945 r., Przeszedł pod polską administrację, został wyłączony spod regulacji). Ponieważ traktat podpisano dopiero w 1929 roku, Czechy, a tym samym następca prawny Czechosłowacji, utracą dzierżawę w 2028 roku. Obie strony zadeklarowały jednak chęć kontynuowania współpracy po tej dacie. Przez długi czas po wojnie Czesi mieli nadal "swoje" nabrzeże w polskim już Szczecinie. Mieli nawet swoje statki pelnomorskie, tylko trzeba by pogooglowac gdzie rejestrowane. edit: czeska marynarka handlowa [ Ostatnio edytowany przez: andyopole 20-04-2021 02:28 ] |
andyopole | Post #5 Ocena: 0 2021-04-20 02:33:05 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2021-04-19 17:33:09, Gwontownik napisał(a): Granice trzech zlewisk (M. Bałtyckie, Czarme i Północne) zabiegają się w Sudetach na szczycie góry nazwanej Trójmorski Wierch. Z racji tego, ze góra lezy w Polsce i Czechach (sam szczyt w Czechach) nosi drogą nazwę Klepáč. W polskim nazewnictwie również funkcjonował jako Klepacz do roku 1946, kiedy to zmieniono nazwę na tę obowiązującą do dzisiaj. Jeszcze taka ciekawostka: "ni ma jak Lwów, ta joj..." |
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-04-20 06:57:14 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-04-20 00:53:20, Jurny_Jurek napisał(a): Pokazałem właśnie kilku kumplom w pracy i 100% odpowiedziało: "chodziliśmy do ch. szkół, ja bym nie prosił o pomoc". My faceci to jednak be jesteśmy. A z drugiej strony 3 lata, gdzie to nie stereotyp czyli ksiadz i ministrant na wsi a cywilizacja, szkoła, bezpieczeństwo, nauczycielka..dziwne, może małolat miał już dość? Czyli sugerujesz ze dzieci z Rotherham czekały 20 lat bo tez było ok, jak się przelecisz po koleżankach ze zdjęciami tych kolesi to na pewno jakaś powie ze by z łózka nie wyzucia. Dokładnie takie reakcje jak twoja robią krzywdę poszkodowanym moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
Gwontownik | Post #7 Ocena: 0 2021-04-20 07:10:52 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2021-04-20 06:57:14, sqlserver napisał(a): Czyli sugerujesz ze dzieci z Rotherham czekały 20 lat bo tez było ok Nie. Po prostu nauczycielka już nie jest tak atrakcyjna jak wtedy była. ![]() Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2021-04-20 15:14:02 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Dzieci z Rotherham to chyba nie czekały 20 lat by się poskarżyć tylko mimo skarg to instytucje z tym nic nie robiły? Więc porównanie accurate ale nie precise. Przyjąłbym jednak jako argument, że to wstyd przed szkolłą i kumplami jako powód 3 letniego zwlekania a nie co zostało powiedziane przez randomową próbkę badawczą a potem podsumowane przez Gwontownika. Nie miałem świadomości, że robie tej ofierze krzywdę zwľaszcza publikujac wynik badania z komentarzem o facetach. Bo zgadzam sie - co innego gdyby to byl facet, jakis oblesny starszy pedofil, gang azjatów czy ksiądz-homoseksualista. Nikt by nie krył współczucia dla ofiary, tu jednak zadziałał inny mechanizm.
Podobnie jak z ta depresja wśród facetów - może ci komentujacy nie przyznaja, że byłoby to dla nich złe bo w wieku 13 lat chłopaki zaczynają myśleć o dziewczynach wiec przyznanie, że wykorzystała mnie tak atrakcyjna kobieta zamiast być +, byłoby właśnie ujmą na honorze w środowisku? I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Blamestorm | Post #9 Ocena: 0 2021-04-20 15:31:18 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Dzieko w wieku 13 lat, raz ze prawnie nie moze wyrazic zgody na stosunek, dwa ze nie ma mentalnie mozliwosci zrozumienia tak skomplikowanego zagadnienia jakim jest sex.
Trzy, osoba popelniajaca przestepmstwo, w tym przypadku nauczycielka jest na pozyzji wladzy, jest zdecydowanie nad uczniem I ma mozliwosci wplyniecia na jego zycie w szkole, lub moze to tak przedstawiac na potrzeby manipulacji dzieckiem. Oblesne, bez wzgledu na kombinacje. I oczywiscie przestepstwo. Nic tego nie usprawiedliwia. Mam nadzieje ze chlopiec bedzie w stanie mimo wszystko miec normalne zycie. If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-04-20 16:10:55 (4 lata temu) |
Nie wiemy czy czekał trzy lata może przez trzy lata był ignorowany, bo przecież o co tobie chodzi ja bym tak chciał, bo ja tak w szkole nie miałem.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|