Cytat:
2021-06-30 09:26:30, AbacusII napisał(a):
Cytat:
2021-06-30 08:12:42, Wembley27 napisał(a):
Ha ha
Pokaz swoj brzuch a powim kim jesteś...
Każdy chyba wie ze jak będzie jadl fast foody słodycze i się nie ruszał to będzie wyglądał jak wygląda
Nawet w szkole o tym mówią
A że ktoś nie rozumi to już inna bajka
Nasze dzieciństwo było na dworze ...
A teraz przewaznie dzieciaki siedzą przed komputerem i d... nie chcę im się podnieść
[ Ostatnio
edytowany przez: Wembley27 30-06-2021 08:14 ]
Dokładnie

Mi wiecej czasu poswiecala mamcia Halinka i ciocia babcia Mania , bo tata pracowal od switu do nocy ciezko.
Dlatego skupiam sie bardziej na kobiecym przekazie . Faceci duzo energi wkladaja w rywalizacje z innymi facetami .
Niestety ni jest to duch wojownika a najczęściej kompleksy ...
Cytat:
2021-06-30 11:26:13, AbacusII napisał(a):
Cytat:
2021-06-30 09:33:18, gosian napisał(a):
(...) Faceci duzo energi wkladaja w rywalizacje z innymi facetami .Niestety ni jest to duch wojownika
a najczęściej kompleksy ...(...)
Mówisz o rywalizacji płci męskiej w rodzinie???

Nie wiem w jakim kręgu się obracasz, ale u mnie ani w rodzinie ani wśród znajomych nie ma rywalizacji.
A tu na MW jej nie widzisz? 😃 W kazdej pracy gdzie sa faceci, rywalizuja, a pracowalem zapewniam
w wielu miejscsch.Nie jest to ostentacujne ale raczej na zasadzie drobnych reakcji, ktore maja publicznie
ale i sam na sam pokazac, kto tu rzadzi. Chodzi mi np tu na forum o manifestowania swej "zajebistosci"
na publicznym forum,w probach konfrontacji z innymi facetami. Kiepskie... W rodznie, prxynajmniej mojej
mezczyzni nie rywalizuja, wspieramy sie i mamy fajny dystans. Moj tata to moj przyjacil.
Cytat:
2021-06-30 11:29:09, AbacusII napisał(a):
Cytat:
2021-06-30 09:43:35, Wembley27 napisał(a):
Abacusll....a u ciebie w rodzinie kobiety nie pracowały?
Mezczyzni tylko zarabiali na rodzine...
A ja lubię rywalizować z kimś
Nie musi to być kobieta
Pozytywna rywalizacja z facetami, gdy obie strony to lubia, ok. Nie lubie prob wciagania mnie w rywalizacje
przez mężczyzn ktorzy mają kompleksy i na moich plecach chce zaistniec, albo budowac sobie lans 😃
Kobiety pracowaly ciezko w mojej rodzinie i nadal zapie.. ciężko.
[ Ostatnio edytowany
przez: AbacusII 30-06-2021 11:38 ]
Cytat:
2021-06-30 14:03:08, AbacusII napisał(a):
Cytat:
2021-06-30 12:34:27, gosian napisał(a):
(...) Chodzi mi np tu na forum o manifestowania swej "zajebistosci" na publicznym forum,w probach konfrontacji
z innymi facetami. Kiepskie..(...)

Ja mam wrażenie, że odkąd tu się zalogowałeś, to właśnie manifestujesz swoją "zajebistosc". Przynajmniej ja
ciebie tak odbieram niestety...
Ale sorry, to nie ten temat jak leczyć swoje kompleksy..

Jestem zajebistym facetem,to dla mnie oczywiste 😁 Twoje opinie, twoj czas, dziękuje 😍
Przypominam, ze tematem jest :"Muszę schudnąć 20kg" a nie czułości dla mnie 😘😉
[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 30-06-2021 14:08 ]
Cytat:
2021-06-30 15:58:20, AbacusII napisał(a):
Cytat:
2021-06-30 14:19:12, Wembley27 napisał(a):
Nie schlebiaj sobie
Chyba ze jestes

Malo kto ma tyle cierpliwości zeby mnie poznac, wiec moja autoironia jest nieczytelna a zyczliwosc dla ludzi,
jest szybko oceniana bez ufnosci i odbierana na opak.Zarzuca mi się tu, ze sie lansuje. Uwazam, ze lepiej mowic
o sobie (nie trzeba mnie czytac) niz skupiac się na ocenianiu innych.
Nie, nie jestem Piotrusiem Panem ani Czarnym Piotrusiem 😃. Jestem, gdy sie ze mnie czerpie cos dobrego
😉
Zaprasam do Zranione dusze albo innych tematow, gdzue jestem "gospodarzem" zeby osobistymi wpisami nie robic tu
balaganu.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.