MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

O nas samych - lużne rozmowy

« poprzednia strona

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 7 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2021-06-30 19:11:02 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Przeniesione z wątku o odchudzaniu

Cytat:

2021-06-30 09:26:30, AbacusII napisał(a):
Cytat:

2021-06-30 08:12:42, Wembley27 napisał(a):
Ha ha
Pokaz swoj brzuch a powim kim jesteś...

Każdy chyba wie ze jak będzie jadl fast foody słodycze i się nie ruszał to będzie wyglądał jak wygląda
Nawet w szkole o tym mówią
A że ktoś nie rozumi to już inna bajka

Nasze dzieciństwo było na dworze ...
A teraz przewaznie dzieciaki siedzą przed komputerem i d... nie chcę im się podnieść

[ Ostatnio
edytowany przez: Wembley27 30-06-2021 08:14 ]

Dokładnie *THUMBS UP* .Noi i wychowanie i geny jest jak wrodzona inteligencja i uczenie sie .
Mi wiecej czasu poswiecala mamcia Halinka i ciocia babcia Mania , bo tata pracowal od switu do nocy ciezko.
Dlatego skupiam sie bardziej na kobiecym przekazie . Faceci duzo energi wkladaja w rywalizacje z innymi facetami .
Niestety ni jest to duch wojownika a najczęściej kompleksy ...

Cytat:

2021-06-30 11:26:13, AbacusII napisał(a):
Cytat:

2021-06-30 09:33:18, gosian napisał(a):
(...) Faceci duzo energi wkladaja w rywalizacje z innymi facetami .Niestety ni jest to duch wojownika
a najczęściej kompleksy ...(...)

Mówisz o rywalizacji płci męskiej w rodzinie??? :-o

Nie wiem w jakim kręgu się obracasz, ale u mnie ani w rodzinie ani wśród znajomych nie ma rywalizacji.

A tu na MW jej nie widzisz? 😃 W kazdej pracy gdzie sa faceci, rywalizuja, a pracowalem zapewniam
w wielu miejscsch.Nie jest to ostentacujne ale raczej na zasadzie drobnych reakcji, ktore maja publicznie
ale i sam na sam pokazac, kto tu rzadzi. Chodzi mi np tu na forum o manifestowania swej "zajebistosci"
na publicznym forum,w probach konfrontacji z innymi facetami. Kiepskie... W rodznie, prxynajmniej mojej
mezczyzni nie rywalizuja, wspieramy sie i mamy fajny dystans. Moj tata to moj przyjacil.

Cytat:

2021-06-30 11:29:09, AbacusII napisał(a):
Cytat:

2021-06-30 09:43:35, Wembley27 napisał(a):
Abacusll....a u ciebie w rodzinie kobiety nie pracowały?
Mezczyzni tylko zarabiali na rodzine...

A ja lubię rywalizować z kimś
Nie musi to być kobieta

Pozytywna rywalizacja z facetami, gdy obie strony to lubia, ok. Nie lubie prob wciagania mnie w rywalizacje
przez mężczyzn ktorzy mają kompleksy i na moich plecach chce zaistniec, albo budowac sobie lans 😃
Kobiety pracowaly ciezko w mojej rodzinie i nadal zapie.. ciężko.

[ Ostatnio edytowany
przez: AbacusII 30-06-2021 11:38 ]

Cytat:

2021-06-30 14:03:08, AbacusII napisał(a):
Cytat:

2021-06-30 12:34:27, gosian napisał(a):
(...) Chodzi mi np tu na forum o manifestowania swej "zajebistosci" na publicznym forum,w probach konfrontacji
z innymi facetami. Kiepskie..(...)

*ROFL**ROFL*dobre *ROFL*
Ja mam wrażenie, że odkąd tu się zalogowałeś, to właśnie manifestujesz swoją "zajebistosc". Przynajmniej ja
ciebie tak odbieram niestety...
Ale sorry, to nie ten temat jak leczyć swoje kompleksy.. :-8

Jestem zajebistym facetem,to dla mnie oczywiste 😁 Twoje opinie, twoj czas, dziękuje 😍
Przypominam, ze tematem jest :"Muszę schudnąć 20kg" a nie czułości dla mnie 😘😉

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 30-06-2021 14:08 ]

Cytat:

2021-06-30 15:58:20, AbacusII napisał(a):
Cytat:

2021-06-30 14:19:12, Wembley27 napisał(a):
Nie schlebiaj sobie
Chyba ze jestes :Piotrusiem Panem

Malo kto ma tyle cierpliwości zeby mnie poznac, wiec moja autoironia jest nieczytelna a zyczliwosc dla ludzi,
jest szybko oceniana bez ufnosci i odbierana na opak.Zarzuca mi się tu, ze sie lansuje. Uwazam, ze lepiej mowic
o sobie (nie trzeba mnie czytac) niz skupiac się na ocenianiu innych.
Nie, nie jestem Piotrusiem Panem ani Czarnym Piotrusiem 😃. Jestem, gdy sie ze mnie czerpie cos dobrego
😉
Zaprasam do Zranione dusze albo innych tematow, gdzue jestem "gospodarzem" zeby osobistymi wpisami nie robic tu
balaganu.

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,