MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

O nas samych - lużne rozmowy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 6 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2021-03-30 14:03:31 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2021-03-30 11:23:28, Blamestorm napisał(a):
Cytat:

2021-03-29 20:40:54, Jurny_Jurek napisał(a):
Storm czyli ChillLeaf się znaczy? Wspólny mianownik jest w końcu ten sam - ton, język, wyższość, nienawiść bijąca z postów etc. Noł problem jak to mówią zahartowani w boju weterani 😎

Nie ,sorry to zle to odebralam, myslalam ze ogolnie mnie podsumowales, ze sie wywyzszam, I pisze nienawistne posty, w jakims szczegolnym tonie. Totalnie jestem otwarta na krytyke mojej osoby, szczegolnie jak jest konstruktywna.

Spoko, wiesz że za taką cię nie uważam ani nie mam do Ciebie niechęci. To że sobie podyskutujemy na forum mając często odrębne opinie tego nie oznacza. Może nie pamiętasz ale w końcu użyłem nawet "magicznego" słowa gdy tylko napisałaś, że ciebie to obraża (czy coś w ten deseń).

Tu chodziło o pożegnanie z forum ze względu na "atmosferę" oraz pozwalanie na obraźliwe treści. Dlatego pisze, fora dyskusyjne prócz typowo tematycznych pomału znikaja - nie dosc, że sa soszjalimidia to jeszcze łatwo kogos urazić. Wiec niektórzy nie chca kontynuować i myślę, że była moderatorka doszła do takiego punktu.

No ale mamy Listy i patyki i się kręci jak w Blackpool na kokejce...

[ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 30-03-2021 14:04 ]

I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ListyzArni

Post #2 Ocena: 0

2021-03-30 14:15:06 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Zaczynam robotę więc, ustosunkuje się do odpowiedzi zaśsss potem 😃

Mam Coś dla Was

Jak tylko zsiadłem kilkanaście minut temu z Eustachego, podszedłem do pierwszych napotkanych ludzi, wyglądali na szczęśliwych i pogodnych i zagadałem. I tak od słowa do słowa, na koniec poprosiłem o pozdrowienia dla Was 😃

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #3 Ocena: 0

2021-03-30 15:13:36 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-30 08:50:50, Blamestorm napisał(a):
Cytat:

2021-03-30 08:35:25, .

A portale radnkowe Listy bez sukcesu? moze tematyczne BDSm, to jednak jakas nisza?
Prawde mowiac nigdy nie bylam na portalu randkowym, wiec moze bzdury gadam o to nie jest najlepsze wyjscie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 30-03-2021 09:00 ]

Ale skąd wniosek,że ja szukam partnerki, partnera, kanarka czy pluszaka??? 🤣 Kompletne pomyłka.[B]Może
już znalazłem...
Ale nie do końca, zagłuszy samotnosc i oceany tęsknoty... tym bardziej ukochana osoba, która jest (Może) fizycznie,, milon lat,, świetlnych od nas i tonięcie w smutku co wieczór, marząc bez nadziej, że ja zobaczycie.. A moze to tylko moja bezpieczna fantazja?...I wypisuje co w duszy,by uleciało, nie ściskało za gardło...Tłum obcych ludzi daje poczucie istnienia.Jest lustrem, krzywym zwierciadłem,prawda i nie prawda, echem, z którego nasłuchuje moich slow, bo tak brzmią wracając do mniedotykalnie...Mi:Wystarczy Być.

Pisałem już to:macie obok partnerów, macie dzieci albo choć rodzinę o miasteczko dalej Tu w UK.
Myślę, że mnie jest w stanie tylko zrozumieć i ten moj wymiar samotności, ktoś kto żyje tu absolutnie sam.Inna zupełnie też jest kwestia zaspokojenia potrzeb sexualnych. Nawiasem pisząc, nigdzie nie zdeklarowałem się jako Bdsm owiec,może lubię a Morze Spokojne ? 😁 wątek jest o fantazjach sexualnych. Dopowiadacie sobie dużo ale nie za dużo, jak na moje fantazje 😂
Pojęcia nie macie ile macie mojej sympatia 😃

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #4 Ocena: 0

2021-03-30 15:41:17 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-30 08:35:25, sqlserver napisał(a):
. Kobiety również lubią facetów tajemniczych

Ale ja wiem jakich facetów lubią kobiety. Uwierz, że trochę zaliczyłem... spacerów za rączkę 😁
Nie rozumiecie.
Stać mnie by pokazywać moje sprzeczności, emocjonalne exploxje wulkanu czy fale potopu łez nad samym sobą.
Właśnie jestem taki:zaburzony (w ogólnych opiniach),przewrażliwiony wg. wielu, bezceremonialny bez Maski (która od doroslosci każdy dostał na dalszą drogę życia, ale każdy może ja wypier... ), exhibicjonista machającym przed oczyma ciekawskich swoją duszą,żeby ich z bliska przejrzeć...
Jestem autentyczny i tyle.
Bez urazy, nie jestem zainteresowany kobietami.
Nie zależy mi na wizerunku interesującego faceta wg. ogólnych schematów potrzeb kobiet, które słusznie wymieniliście.
Nie jestem zainteresowany kobietami bo Jest. Nie ważne czy zrozumiecie: Nawet jeśli nigdy się z nią nie spotkam z tą kobietą mojego życia to wiem, że ją w jakims sensie mam,gdzieś Jest. Odczuwam ja ponad czasowo, metafizycznie, duszą mi to mówi, ale wy jej słów nie usłyszcie i nie zrozumiecie. Jak i Ja, waszych dusz 😃

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #5 Ocena: 0

2021-03-30 15:45:04 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

A fajnie, nie zrozumialam, myslalam ze nikogo nie masz, a Ty jednak masz jakas wybranke serca. No to jak masz, to pewnie w pelni cie akceptuje, takiego jakim jestes. Dlugo jestescie razem jesli nie masz nic przeciwko temu ze pytam?
Serio myslalam ze jestes singlem. Sorry!
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

wit_oldo

Post #6 Ocena: 0

2021-03-30 15:48:34 (4 lata temu)

wit_oldo

Konto usunięte

Ten wątek robi się żałosno_obleśny albo ja jestem nienormalny. Blee

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2021-03-30 15:56:47 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

pociesze Cie, jesteś normalny
a luźne z tytułu tego wątku to takie z dziedziny koprofagi pochodzi
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #8 Ocena: 0

2021-03-30 15:57:33 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-30 15:48:34, wit_oldo napisał(a):
Ten wątek robi się żałosno_obleśny albo ja jestem nienormalny. Blee

Nie normalność to zaletą 😃

Do góry stronyOffline

Delfinek

Post #9 Ocena: 0

2021-03-30 18:29:17 (4 lata temu)

Delfinek

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-03-2020

Cytat:

2021-03-30 15:45:04, Blamestorm napisał(a):
A fajnie, nie zrozumialam, myslalam ze nikogo nie masz, a Ty jednak masz jakas wybranke serca.

Wyglada na to ze ona jeszcze o tym nie wie :-]

Do góry stronyOffline

DADAM1986

Post #10 Ocena: 0

2021-03-30 19:44:35 (4 lata temu)

DADAM1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-09-2017

Moze to jego matka 😊

Do góry stronyOffline