Str 5 z 7 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Delfinek |
Post #1 Ocena: 0 2021-03-29 21:34:20 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-03-2020 Skąd: London |
Cytat:
2021-03-29 17:03:02, ListyzArni napisał(a):
Cytat:
2021-03-29 13:52:02, andypolo napisał(a):
Blablabla 😁
List i Zarni
Andypolo jesteś jednym z tych facetów, którzy są szczegolnie mną tu na forum zainteresowani.Podnieciłeś się możliwością oceny publicznej innego człowieka.Doszles??... do wniosków.Zaistniałeś, zbierzesz oklaski.Brawo Rozumiem potrzebę wzwodów emocjonalnych,ale na męskim podłożu?hm...
Dziekuje, ale nie jestem zainteresowany,wchodzeniem w twoja dupe.Modom nie wchodzę,co widać po balansowaniu na granicy ich cierpliwości w stosunku do mojej osoby.
Z własnego doświadczenia wiem, że chodzenie z kijem w dupie na dłużą metę nie jest przyjemnością analna.Ale skoro lubisz...
Nagrzałeś się i pulsujesz jak wibrator na max obrotach, ale sam dalej musisz się obsłużyć , facet! Zacznij od poradzenia sobie z osobistą frustracja i z właściwą sobie, twoją ludzką życzliwością, wsac sobie tam gdzie ten kij ci sprawia rozkosz,twoje mnie oceny,w dupę...
Sporo sie napracowales zeby sie pokazac jako facet z klasa ale teraz widac jaki jestes na prawde.
Cytat:
2021-03-29 19:41:24, ListyzArni napisał(a):
:rozmarzyłem się o kobiecej dupci,
Doslownosc trzeba dozowac ostroznie bo moze wyjsc prostacko i oblesnie.
[ Ostatnio edytowany przez: Delfinek 29-03-2021 21:35 ]
|

|
 |
|
|
ListyzArni |
Post #2 Ocena: 0 2021-03-30 02:25:39 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-03-29 21:34:20, Delfinek napisał(a):
Sporo sie napracowales zeby sie pokazac jako facet z klasa ale teraz widac jaki jestes na prawde.
Cytat:
Dyskusje z mezczyanmi prowadze jak facet, czasem szorstko, bezceremonialnie,jestem samcem i tyle.
Nie po to faceci maja jaj...zeby sobie je wzajemnie miziac
[ Ostatnio edytowany przez: <i>Delfinek</i> 29-03-2021 21:35 ]
Czasem jestem prostacki,czasem oblesny itd. Po prostu jestem sobą. Co mam do stracenia ? Po co mam grac, zakladac maski , udawac kogos innego , po co ? Bo w tedy mnie ludzie zaakceptują ? Nie ! Zaakceptują kreacje , ktora stworze, nie mnie prawdziwego. Wybieram , byc Sobą . Bo Mogę .
Ponizsze nie do Ciebie jest skierowane Delfinek,
Na jedno delikatnie tylko zwrócę uwagę ,osoby, ktore mnie publicznie tu Oceniły,przeanalizowaly wg. mnie zachowaly sie obrzydliwie , wchodząc w przypuszczenia , grzebiac lapami w mojej duszy i z dupy sobie układając o mnie opinię , bo taki im w danej chwili kaprys przyszedl : pojechać po człowieku?
I jeszcze jedno NIGDY, przenigdy nie OCENIAJCIE Kogos SAMOTNOSCI bo to jest PODLE ...
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #3 Ocena: 0 2021-03-30 08:35:25 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Budowanie swojej osobowości wokół tego ze jesteś samotny tez do niczego dobrego nie doprowadzi, nie bez przyczyny dla kobiet facet w związku jest bardziej atrakcyjny. Kobiety również lubią facetów tajemniczych, takich nad rozgryzieniem ich charakteru musza się nagłówkować, dla nich to większe wyzwanie niż dostać na dłoni dwie osobowości. Robiąc z siebie ofiarę i jednocześnie pozując na domina nie jesteś autentyczny, musisz się zdecydować
A osoby które Ciebie tu publicznie oceniały zostały tez oceniane przez Ciebie, jeżeli wdajesz się z kimś w dyskusje to musisz się liczyć z takim obrotem moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #4 Ocena: 0 2021-03-30 08:50:50 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-03-30 08:35:25, sqlserver napisał(a):
Budowanie swojej osobowości wokół tego ze jesteś samotny tez do niczego dobrego nie doprowadzi, nie bez przyczyny dla kobiet facet w związku jest bardziej atrakcyjny. Kobiety również lubią facetów tajemniczych, takich nad rozgryzieniem ich charakteru musza się nagłówkować, dla nich to większe wyzwanie niż dostać na dłoni dwie osobowości. Robiąc z siebie ofiarę i jednocześnie pozując na domina nie jesteś autentyczny, musisz się zdecydować
A osoby które Ciebie tu publicznie oceniały zostały tez oceniane przez Ciebie, jeżeli wdajesz się z kimś w dyskusje to musisz się liczyć z takim obrotem
Wszystko sie zgadza tylko moze nie generalizujmy ze facet w zwiazku jest dla kobiet bardziej atrakcyjny 🥴 najbardziej atrakcyjny jest facet ktory jest dostepny ( I jako status zwiazku I emocjinalnie) taki ktory szuka partnetki a nie matki.
Ale tak, wiekszosc ludzi nie uwaza za atrakcyje uzalanie sie nad soba. Atrakcyja jest zaradnosc I pewnosc siebie I brak desperacji.
A portale radnkowe Listy bez sukcesu? moze tematyczne BDSm, to jednak jakas nisza?
Prawde mowiac nigdy nie bylam na portalu randkowym, wiec moze bzdury gadam o to nie jest najlepsze wyjscie. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 30-03-2021 09:00 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #5 Ocena: 0 2021-03-30 11:11:07 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat:
2021-03-29 20:48:52, Blamestorm napisał(a):
Jezu, nie wiedzialam ze tak sie do mnie uprzedziles, ze az widzisz u mnie nienawisc. Ja pokojowy czlowiek jestem. To ze pogadac sobie lubie to prawda, popelnie tez dyskurs od czasu do czasu glownie chyba po to zeby zobaczyc swiat z innej strony. Samolubnie, bo wtedy najwiecej sie ucze ale nie ma we mnie kszty nienawisci.
Ciekawie w sumie sie czyta jak Cie (mnie w tym przypadku ) widza inni. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 29-03-2021 21:16 ]
Pisałem o motywach żegnania się z forum a nie o moich uprzedzeniach. Myślałem, że to oczywiste. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
|
ruuuda |
Post #6 Ocena: 0 2021-03-30 11:15:53 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2013 Skąd: brak |
Cytat:
2021-03-30 02:25:39, ListyzArni napisał(a):
Cytat:
2021-03-29 21:34:20, Delfinek napisał(a):
Cytat:
Dyskusje z mezczyanmi prowadze jak facet, czasem szorstko, bezceremonialnie,jestem samcem i tyle.
Nie po to faceci maja jaj...zeby sobie je wzajemnie miziac
[ Ostatnio edytowany przez: <i>Delfinek</i> 29-03-2021 21:35 ]
Czasem jestem prostacki,czasem oblesny itd. Po prostu jestem sobą. Co mam do stracenia ? Po co mam grac, zakladac maski , udawac kogos innego , po co ? Bo w tedy mnie ludzie zaakceptują ? Nie ! Zaakceptują kreacje , ktora stworze, nie mnie prawdziwego. Wybieram , byc Sobą . Bo Mogę .
Ponizsze nie do Ciebie jest skierowane Delfinek,
Na jedno delikatnie tylko zwrócę uwagę ,osoby, ktore mnie publicznie tu Oceniły,przeanalizowaly wg. mnie zachowaly sie obrzydliwie , wchodząc w przypuszczenia , grzebiac lapami w mojej duszy i z dupy sobie układając o mnie opinię , bo taki im w danej chwili kaprys przyszedl : pojechać po człowieku?
I jeszcze jedno NIGDY, przenigdy nie OCENIAJCIE Kogos SAMOTNOSCI bo to jest PODLE ...
Forum publiczne zawsze bedzie jak i krytykowac tak i chwalic . Musisz wziac poprawke na to wszystko .
Samotnym mozna tez byc nawet i w rodzinie/zwiazku .
Pytanie czego Ty szukasz , co chcesz osiagnac . Czy szukasz przyjazni , milosci , seksu , poszanowania ? Znajdziesz jak sobie to okreslisz a wtedy bedziesz szczesliwym czlowiekiem a moze i nawet uda Ci sie satysfakcja ze swoich fantazji
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #7 Ocena: 0 2021-03-30 11:23:28 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-03-29 20:40:54, Jurny_Jurek napisał(a):
Storm czyli ChillLeaf się znaczy? Wspólny mianownik jest w końcu ten sam - ton, język, wyższość, nienawiść bijąca z postów etc. Noł problem jak to mówią zahartowani w boju weterani 😎
Nie ,sorry to zle to odebralam, myslalam ze ogolnie mnie podsumowales, ze sie wywyzszam, I pisze nienawistne posty, w jakims szczegolnym tonie. Totalnie jestem otwarta na krytyke mojej osoby, szczegolnie jak jest konstruktywna. If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
ListyzArni |
Post #8 Ocena: 0 2021-03-30 12:58:29 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-03-30 08:35:25, sqlserver napisał(a):
Budowanie swojej osobowości wokół tego ze jesteś samotny tez do niczego dobrego nie doprowadzi
A TY NIE ZAUWAAZYLES , MATKO JEDYNA ,ZE NIE ZYCZE SOBIE ANALIZY MOJEJ SAMOTNOSCI PUBLICZNIE ?????
Ja nie prosiłem o PSYCHOTERAPIE .
Odrobine taktu prosze ....Przeciez to wkraczanie w intymnosc drugiego czlowieka. Czy jak zauwazysz kogos nago , to bedziesz o tym trabil i analizowal to publicznie ...jeeesu : )
Moze cos o sobie tu napsizesz ?
Poza tym ludzie ! Czy wam do glowy nie przyszlo,ze nie potrzebuje rad ? no juz SQL polecal ...mowisz mi jak mam zyc ????

Ale tak to jzu jest: p[rzychodzi czlowiek do czlowiek, cchce sie wygadac i pojsc sobie PO PROSTU . A co ludzie robia ? zaczynaja z radami, ocenami.
ZDAJCIE SOBIE SPRAWE, ZE CZASEM CZLOWIKOWI JEST POTRZBNE TYLKO WYWALENIE CZEGOS CO CIAZY i tyle .
Prosilem gdziec o rade, pomoc , anlaize ????
Napisalem:,,nie musicie czytac tego co pisze,,, ja nie czytam watkow politycznych .
I ZNOW NA KOLANIE W BIEGU NAPISANNE, ALE CHCIALEM SIE NA GORACO ODNIESC DO TRESCI BO TAK FUNKCJONUJER, OD RAZU REAGUJE , BO TO JEST PRAWDZIWE, SZCZERE ...amen
ps: lecie do roboty , zycze eam dobrego dnia. I ciesze sie z waszych odpowiedzi , aczkolwiek troche mnie zszokowalo ta troska o moj stan psychczny z waszej stronyu
a ten tekst ,,musisz sie liczyz ze jak tu piszesz to cie ocenia ...czy jakos tak to mnie zatkal,  Niczego NIE MUSZE
Forma tyrad to subtelna sztuka nie kazdemu widze znana  [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 30-03-2021 13:09 ]
|

|
 |
|
Delfinek |
Post #9 Ocena: 0 2021-03-30 13:49:02 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-03-2020 Skąd: London |
Obnosisz sie bez ceregieli ze swoimi fantazjami erotycznymi a potem masz za zle ze ci ktos wchodzi w intymnosc
|

|
 |
|
ruuuda |
Post #10 Ocena: 0 2021-03-30 13:57:01 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2013 Skąd: brak |
Cytat:
2021-03-30 13:49:02, Delfinek napisał(a):
Obnosisz sie bez ceregieli ze swoimi fantazjami erotycznymi a potem masz za zle ze ci ktos wchodzi w intymnosc
...ale bylo zaproszenie ....chyba no nie ....  
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|

|
 |
|