Str 3 z 7 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
ListyzArni |
Post #1 Ocena: 0 2021-03-29 17:03:02 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-03-29 13:52:02, andypolo napisał(a):
Blablabla 😁
List i Zarni
Andypolo jesteś jednym z tych facetów, którzy są szczegolnie mną tu na forum zainteresowani.Podnieciłeś się możliwością oceny publicznej innego człowieka.Doszles??... do wniosków.Zaistniałeś, zbierzesz oklaski.Brawo Rozumiem potrzebę wzwodów emocjonalnych,ale na męskim podłożu?hm...
Dziekuje, ale nie jestem zainteresowany,wchodzeniem w twoja dupe.Modom nie wchodzę,co widać po balansowaniu na granicy ich cierpliwości w stosunku do mojej osoby.
Z własnego doświadczenia wiem, że chodzenie z kijem w dupie na dłużą metę nie jest przyjemnością analna.Ale skoro lubisz...
Nagrzałeś się i pulsujesz jak wibrator na max obrotach, ale sam dalej musisz się obsłużyć , facet! Zacznij od poradzenia sobie z osobistą frustracja i z właściwą sobie, twoją ludzką życzliwością, wsac sobie tam gdzie ten kij ci sprawia rozkosz,twoje mnie oceny,w dupę...
|

|
 |
|
|
karjo1 |
Post #2 Ocena: 0 2021-03-29 17:04:26 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Cytat:
2021-03-29 17:03:02, ListyzArni napisał(a):
Cytat:
2021-03-29 13:52:02, andypolo napisał(a):
Blablabla 😁
List i Zarni
Andypolo jesteś jednym z tych facetów, którzy są szczegolnie mną tu na forum zainteresowani.Podnieciłeś się możliwością oceny publicznej innego człowieka.Doszles??... do wniosków.Zaistniałeś, zbierzesz oklaski.Brawo Rozumiem potrzebę wzwodów emocjonalnych,ale na męskim podłożu?hm...
Dziekuje, ale nie jestem zainteresowany,wchodzeniem w twoja dupe.Modom nie wchodzę,co widać po balansowaniu na granicy ich cierpliwości w stosunku do mojej osoby.
Z własnego doświadczenia wiem, że chodzenie z kijem w dupie na dłużą metę nie jest przyjemnością analna.Ale skoro lubisz...
Nagrzałeś się i pulsujesz jak wibrator na max obrotach, ale sam dalej musisz się obsłużyć , facet! Zacznij od poradzenia sobie z osobistą frustracja i z właściwą sobie, twoją ludzką życzliwością, wsac sobie tam gdzie ten kij ci sprawia rozkosz,twoje mnie oceny,w dupę...
Hamuj sie.
Potraktuj to jako oficjalne ostrzezenie.
|

|
 |
|
ListyzArni |
Post #3 Ocena: 0 2021-03-29 17:13:33 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: karjo1 napisała :
Hamuj sie.
Potraktuj to jako oficjalne ostrzezenie.
Odp nie do karjo1, tylko do wszystkich.
Jak ktoś na problem ze mną to zapraszam na priv. Nie jestem zainteresowany publiczna kopulacją słowną z jakimkolwiek męskim ego.
Dziekuje.
Kogo nie zainteresowanemu osobiście, moją ripostą, uraziłem poczucie estetyki języka, przepraszam. [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 29-03-2021 17:15 ]
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #4 Ocena: 0 2021-03-29 17:24:02 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Uuuuuuu rzeczywiscie luzne te rozmowy w tym watku... [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 29-03-2021 17:27 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
galadriel |
Post #5 Ocena: 0 2021-03-29 17:37:42 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
No bo wiesz JJ, kontrowersyjni to moze sa tu wszyscy inni, a nie akurat Ada na swojej komfortowej polce sielanki pieknych widokow, przepieknego ogrodu, niefizycznej pracy wsrod uprzejmych jakkolwiek uprzywilejowanych warstw spolecznuch, co sie dziwic, dwa swiaty jak z filmu parasite, ze jej tu wiekszosc zniesc nie mogla. Dwa swiaty.
No, Listy to nie ten adres. Jak sie zalogujesz na fetlife ( to taki fejsbuk dla ludzi o niekonwencjonalnych upodobaniach) to juz na rodzinno radjomaryjne MW nie zatesknisz... Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|

|
 |
|
|
andypolo |
Post #6 Ocena: 0 2021-03-29 17:46:01 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
List i Zarni, chyba trafiłem w twój czuły punkt, bo troche poniosło cię. 😀
Przyznam, że twój wpis ubawił mnie. Obnażyłeś się przed całym forum. Nie zdziwiłbym się, gdybyś walnął focha i usunął konto. Nie rób tego, bądź mężczyzną. Uważam, że mimo wszystko coś wnosisz do MW.
PS
A poniżej cytat dnia
Wiele już w życiu doświadczyłeś.
Cytat:
2021-03-29 17:03:02, ListyzArni napisał(a):
[ Ostatnio edytowany przez: andypolo 29-03-2021 17:48 ]
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #7 Ocena: 0 2021-03-29 18:29:21 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat:
2021-03-29 17:37:42, galadriel napisał(a):
ze jej tu wiekszosc zniesc nie mogla. Dwa swiaty.
Pozwól, że się nie zgodzę. Nie ma tu nic o "znoszeniu Ady przez kogoś" a o formę i treść w wymianie poglądów. Ktoś tu dobrze podsumował "angielskie wycofywanie się z dyskusji" gdy nastąpiła próba polemizowania z jej opinią. Dla mnie sam motyw, że "pozwala się tu na hejterskie komentarze" (tak w skrócie) nie ma żadnego umocowania w faktach. Po prostu są takie czasy a zwłaszcza w tym kraju, że nazwanie spraw takimi jakie są "obraża" a jak ktoś przegina to od razu dostaje po łapach. Mnie bawi jak ci co śmieją się np. z "urażania uczuć religijnych" i uważają je za paranoję są jednocześnie zbyt wyczuleni na podobne formy "urażania ich strefy komfortu". [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 29-03-2021 19:22 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #8 Ocena: 0 2021-03-29 19:10:38 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Zgadzam się w pełni z przedmówcą JJ. Tak się porobiło, że jak się z kimś nie zgadzasz to "hejter jesteś". Z drugiej strony obserwuje zachowania jakbym powiedział "że symetrię stanowiące" byłbym zbyt delikatnym. Inni (bez przykładów) wyspecjalizowali się w rzucaniu inwektywami na podstawie "wydumanych faktów" lub jeszcze lepiej braku empatii, a wszystko po to, aby przypiąć komuś łatkę, w domyśle chama, hejtera bez krzty współczucia.
Może się mylę, może tak nie jest, ale takie są moje subiektywne odczucia.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
ListyzArni |
Post #9 Ocena: 0 2021-03-29 19:13:54 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-03-29 17:46:01, andypolo napisał(a):
List i Zarni, chyba trafiłem w twój czuły punkt, bo troche poniosło cię.
Lubie mój czuły, tylek 😁 Ale @andypolo nie dobierajmy się sobie do dupy 😉🥳😁
Przyznaje ze szorstkie męskie rozmowy szanuje i są dla mnie czasem inspirujące dla mojego rozwoju osobistego😃 Ale unikam walk Kogutów na widoku gdakajacych Kurek😃Lepiej... róbmy jaja 😉 [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 29-03-2021 19:15 ]
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #10 Ocena: 0 2021-03-29 19:19:46 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Ooo. Kogutowi pomyliły się role w kurniku  Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|