Muszę przeszukać forum by znaleźć te wypowiedzi bo najwyraźniej przegapiłem.
Str 2 z 7 |
|
---|---|
Jurny_Jurek | Post #1 Ocena: 0 2021-03-28 21:17:48 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Czytam, że Ada dostaje głos za kontrowersyjne wypowiedzi a przecież w ich wyniku opuściła forum bo za dużo przyzwolenia na takie teksty.
Muszę przeszukać forum by znaleźć te wypowiedzi bo najwyraźniej przegapiłem. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2021-03-28 21:26:22 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ode mnie nie za zadne kontrowersyjne.
Nie wiem dlaczego opuscila forum ani z kim sie ostatnio klocila. Moge tylko wyciagac wnioski na podstawie pozniejszych wydarzen... Skoro o Adzie chcesz teraz pogadac ![]() I niestety nie wchodzi w gre zasada, ze o nieobecnych sie nie mowi. Kazdy kto sie usuwa bez slowa na forum tzw dyskusyjym, musi sie liczyc z tym, ze no niestety to jest internet. Tak wiec The Elders of The Internet Has Spoken! ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ListyzArni | Post #3 Ocena: 0 2021-03-28 21:37:09 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-03-28 13:13:57, galadriel napisał(a): Listy... Moze warto zeby i twoj ostatni post z tamtego tematu tu przeniesli, bo jakos bardziej pasuje. chyba ze sam przekleisz Szczerze, to ja szybko czyszczę pamiec , powaznie.Powiem (napisze) i nie wracam do tego. Inna jest sytucja jak mam info zwrotne czy działania demolujące przekaz mojego arch. posta. ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 28-03-2021 21:42 ] |
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2021-03-28 21:38:39 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
No tak, ale to nie dla ciebie, tylko dla potomnych...
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ListyzArni | Post #5 Ocena: 0 2021-03-28 21:51:20 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-03-28 21:38:39, galadriel napisał(a): No tak, ale to nie dla ciebie, tylko dla potomnych... ![]() Jak to odgórnie zostanie teleportowane to ok , slowa moje padly , ale wole sie zajac pisankami.A potomni, moga poczytac o tym , co teraz:jak maluje sobie jaja,bez jaj ![]() |
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2021-03-28 23:29:26 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2021-03-28 21:26:22, galadriel napisał(a): Ode mnie nie za zadne kontrowersyjne. Nie wiem dlaczego opuscila forum ani z kim sie ostatnio klocila. Moge tylko wyciagac wnioski na podstawie pozniejszych wydarzen... Skoro o Adzie chcesz teraz pogadac ![]() I niestety nie wchodzi w gre zasada, ze o nieobecnych sie nie mowi. Kazdy kto sie usuwa bez slowa na forum tzw dyskusyjym, musi sie liczyc z tym, ze no niestety to jest internet. Tak wiec The Elders of The Internet Has Spoken! ![]() No tak, masz rację. Chce pogadać o niej a nie o kontrowersyjnych opiniach, które wyrażała a przez które usunęła konto. Przyzwolenie na nie było wdlg komunikatu jednym z powodów. Szczerze? Też usunąłem konto kiedyś a potem wróciłem bo Gal też wróciła z Polski a że superlovera z ironiqusem i marciniakiem już nie było to tak sie bujamy. Dobrze, że krakn wrócił na forum. Ciekawe czy taki marciniak nie teskni za forum, on byl tu calymi dniami, jakby w 2010 byl juz ma furlough 😜 I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
ListyzArni | Post #7 Ocena: 0 2021-03-29 12:03:12 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Opinia moderatora: Post eydtowany z linku. Sweetliar. Post przeniesiony do tematu http://www.mojawyspa.co.uk/forum/32/66563/18-Seksualne-fantazje,0#post1687805. Konefka |
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-03-29 12:45:25 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
to jest moja prywatna opinia, nie moderatora
jeżeli chcesz się bawić w bdsm to znajdź forum o takiej tematyce i ludzi o podobnych poglądach, tam będzie to zupełnie naturalne bo ludzie wchodzą żeby o tym poczytać czy oglądać moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
andypolo | Post #9 Ocena: 0 2021-03-29 13:52:02 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
List i Zarni, nigdy nie wiem, który z was w danym momencie pisze. W jednym zdaniu narzekasz na modów, a w następnym wchodzisz im w d_pę.
Widać, że jesteś samotną osobą, która szuka na tym forum aprobaty, poklasku. Masz niezrównoważone zachowania. Piszesz w nieodpowiednich wątkach, nie na temat, czasami nieskładnie i niegramatycznie. Wstawiasz zdjęcia swojej osoby w wątkach konkursowych, piszesz elaboraty o sobie. Nie wiem w jakim celu? By cię podziwiać czy ci współczuć? Cytujesz wiersze, pod którymi wklejasz niestosowne obrazki. Chcesz porozmawiać o BDSM to załóż nowy wątek z adnotacją 18+, bo to nie jest forum jednego użytkownika. [ Ostatnio edytowany przez: andypolo 29-03-2021 14:03 ] |
ZlotaPerla1 | Post #10 Ocena: 0 2021-03-29 14:17:27 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-03-29 13:52:02, andypolo napisał(a): List i Zarni, nigdy nie wiem, który z was w danym momencie pisze. W jednym zdaniu narzekasz na modów, a w następnym wchodzisz im w d_pę. Widać, że jesteś samotną osobą, która szuka na tym forum aprobaty, poklasku. Masz niezrównoważone zachowania. Piszesz w nieodpowiednich wątkach, nie na temat, czasami nieskładnie i niegramatycznie. Wstawiasz zdjęcia swojej osoby w wątkach konkursowych, piszesz elaboraty o sobie. Nie wiem w jakim celu? By cię podziwiać czy ci współczuć? Cytujesz wiersze, pod którymi wklejasz niestosowne obrazki. Chcesz porozmawiać o BDSM to załóż nowy wątek z adnotacją 18+, bo to nie jest forum jednego użytkownika. [ Ostatnio edytowany przez: <i>andypolo</i> 29-03-2021 14:03 ] O i to by nawet było na temat ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|