MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

O nas samych - lużne rozmowy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 2 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2021-03-28 21:17:48 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Czytam, że Ada dostaje głos za kontrowersyjne wypowiedzi a przecież w ich wyniku opuściła forum bo za dużo przyzwolenia na takie teksty.

Muszę przeszukać forum by znaleźć te wypowiedzi bo najwyraźniej przegapiłem.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2021-03-28 21:26:22 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Ode mnie nie za zadne kontrowersyjne.

Nie wiem dlaczego opuscila forum ani z kim sie ostatnio klocila. Moge tylko wyciagac wnioski na podstawie pozniejszych wydarzen...

Skoro o Adzie chcesz teraz pogadac:8

I niestety nie wchodzi w gre zasada, ze o nieobecnych sie nie mowi. Kazdy kto sie usuwa bez slowa na forum tzw dyskusyjym, musi sie liczyc z tym, ze no niestety to jest internet.

Tak wiec The Elders of The Internet Has Spoken!

:8
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #3 Ocena: 0

2021-03-28 21:37:09 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-28 13:13:57, galadriel napisał(a):
Listy...
Moze warto zeby i twoj ostatni post z tamtego tematu tu przeniesli, bo jakos bardziej pasuje. chyba ze sam przekleisz

Szczerze, to ja szybko czyszczę pamiec , powaznie.Powiem (napisze) i nie wracam do tego. Inna jest sytucja jak mam info zwrotne czy działania demolujące przekaz mojego arch. posta. :) Chce wtedy: tlumaczyc, przeprosic, spytac i ..rusza lawina moich działan...Nie zalezy mi na przyklejaniu moich postow.Poza tym rece mam w pomadkach.Kiedys zrobiłem sobie makijaż na parade Zombie i dzis chcialem je rozpuscic zeby miec farbe do pisanek wielkanocnych , ale to byl jak sie okazuje troche dziwny jakis taki pomysl , bo wszystko jest pomalowane poza jajkami :)

[ Ostatnio edytowany przez: ListyzArni 28-03-2021 21:42 ]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2021-03-28 21:38:39 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

No tak, ale to nie dla ciebie, tylko dla potomnych...

:)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #5 Ocena: 0

2021-03-28 21:51:20 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-28 21:38:39, galadriel napisał(a):
No tak, ale to nie dla ciebie, tylko dla potomnych...
:)

Jak to odgórnie zostanie teleportowane to ok , slowa moje padly , ale wole sie zajac pisankami.A potomni, moga poczytac o tym , co teraz:jak maluje sobie jaja,bez jaj :)

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #6 Ocena: 0

2021-03-28 23:29:26 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2021-03-28 21:26:22, galadriel napisał(a):
Ode mnie nie za zadne kontrowersyjne.

Nie wiem dlaczego opuscila forum ani z kim sie ostatnio klocila. Moge tylko wyciagac wnioski na podstawie pozniejszych wydarzen...

Skoro o Adzie chcesz teraz pogadac:8

I niestety nie wchodzi w gre zasada, ze o nieobecnych sie nie mowi. Kazdy kto sie usuwa bez slowa na forum tzw dyskusyjym, musi sie liczyc z tym, ze no niestety to jest internet.

Tak wiec The Elders of The Internet Has Spoken!

:8

No tak, masz rację. Chce pogadać o niej a nie o kontrowersyjnych opiniach, które wyrażała a przez które usunęła konto. Przyzwolenie na nie było wdlg komunikatu jednym z powodów. Szczerze? Też usunąłem konto kiedyś a potem wróciłem bo Gal też wróciła z Polski a że superlovera z ironiqusem i marciniakiem już nie było to tak sie bujamy. Dobrze, że krakn wrócił na forum.

Ciekawe czy taki marciniak nie teskni za forum, on byl tu calymi dniami, jakby w 2010 byl juz ma furlough 😜
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

ListyzArni

Post #7 Ocena: 0

2021-03-29 12:03:12 (4 lata temu)

ListyzArni

Konto usunięte

Opinia moderatora: Post eydtowany z linku. Sweetliar. Post przeniesiony do tematu http://www.mojawyspa.co.uk/forum/32/66563/18-Seksualne-fantazje,0#post1687805. Konefka

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2021-03-29 12:45:25 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

to jest moja prywatna opinia, nie moderatora

jeżeli chcesz się bawić w bdsm to znajdź forum o takiej tematyce i ludzi o podobnych poglądach, tam będzie to zupełnie naturalne bo ludzie wchodzą żeby o tym poczytać czy oglądać
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #9 Ocena: 0

2021-03-29 13:52:02 (4 lata temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

List i Zarni, nigdy nie wiem, który z was w danym momencie pisze. W jednym zdaniu narzekasz na modów, a w następnym wchodzisz im w d_pę.
Widać, że jesteś samotną osobą, która szuka na tym forum aprobaty, poklasku. Masz niezrównoważone zachowania. Piszesz w nieodpowiednich wątkach, nie na temat, czasami nieskładnie i niegramatycznie. Wstawiasz zdjęcia swojej osoby w wątkach konkursowych, piszesz elaboraty o sobie. Nie wiem w jakim celu? By cię podziwiać czy ci współczuć? Cytujesz wiersze, pod którymi wklejasz niestosowne obrazki.
Chcesz porozmawiać o BDSM to załóż nowy wątek z adnotacją 18+, bo to nie jest forum jednego użytkownika.

[ Ostatnio edytowany przez: andypolo 29-03-2021 14:03 ]

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #10 Ocena: 0

2021-03-29 14:17:27 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2021-03-29 13:52:02, andypolo napisał(a):
List i Zarni, nigdy nie wiem, który z was w danym momencie pisze. W jednym zdaniu narzekasz na modów, a w następnym wchodzisz im w d_pę.
Widać, że jesteś samotną osobą, która szuka na tym forum aprobaty, poklasku. Masz niezrównoważone zachowania. Piszesz w nieodpowiednich wątkach, nie na temat, czasami nieskładnie i niegramatycznie. Wstawiasz zdjęcia swojej osoby w wątkach konkursowych, piszesz elaboraty o sobie. Nie wiem w jakim celu? By cię podziwiać czy ci współczuć? Cytujesz wiersze, pod którymi wklejasz niestosowne obrazki.
Chcesz porozmawiać o BDSM to załóż nowy wątek z adnotacją 18+, bo to nie jest forum jednego użytkownika.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>andypolo</i> 29-03-2021 14:03 ]

O i to by nawet było na temat *THUMBS UP*
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,