Wczoraj zostało usunietych kilka wpisów, które nie nadawały się do tematu pytanie do modów. Szkoda, żeby poszły do kosza, dlatego wrzucam je do nowo otworzonego tematu.
Cytat:
2021-03-27 11:35:11, ListyzArni napisał(a):
Cytat:
2021-03-26 22:36:11, galadriel napisał(a): Listy sie nadal zneca nad moderacja?
Kiedyś bez ostrzeżenie zostałem usunięty jako wrzód na zdrowym ciele forum Dlatego teraz ,,kto pyta nie...wylatuje ... ? ,, Chciałem uniknąć privow od Modow,bo bywalo,ze zmordowany po ciezkim dniu otwieralem poczte,,a tam na Dobranoc wyjątkowo nieprzyjemne pouczenia z podtekstem groźby konsekwencji.Jestem wrazliwym czlowiekiem . Autentycznie czasem mi sie po taich tekstach rece zatrzesly...Oczwiscie pisze tylko o ulamku procenta Modow, rezta jest na prawde zyciowa i fajna. I pisze to publicznie, bo skoro ja bylem oceniany i krytykowany ( a najbardziej rozczarowalo mnie usowanie zartow, mam kilkanaście memow , przy ktorych sie zlapalem i stwierdzilem,ze ich nie opublikuje,bo mnie spala znow na stosie za obraze moralnosci,jechanie po bandzie netykiety moimi tekstami czy malo zabawnym dla modow i Adminki moj humor ).Spontan moj tu autentycznie nie przejdzie.Jak na razie nie wiem, czy Modzi działaja na zasadzie niekontrolowanej samowolki, czyli jaki ma nastroj i poglądy mod,taka mmoze byc opinia dla użytkownika ? .I moze byc inna z punktu widzenia innego moda ? Czy Aminka zatwierdza te działania ich ? Pytam bo z jej strony w moich przypadkach ;Ani Me , ani Be Ani Kukuryku ... Jakiś taki złożony jestem na ołtarzyku Modow jak Dziecko RoseMARYN Przyjemniej by bylo uslyszec uwage na luzie, z dystansem , z poczuciem humoru .Jesli chodzi o mnie, daje to lepszy efekt i mimo takiej lekkiej formy na pewno tego nie zbagatelizuje .A serdeczność i usmiech na luzie,potrafi cuda.Pracowalem z roznycmi ludzmi bedacymi na skraju przepaści ,czy na dnie . Przez negatywne doświadczenia życiowe wyjątkowo wyczulonymi na swym punkcie.I nawet prostemu człowiekowi,ktory czegoś nie rozumie,bo go to przerasta, ale który ma poglądy,bywalo ,ze czasem agresywne jakieś tam.., zakręconego na obrotach w zacietrzewieniu swego ,,Ja,, nigdy nie szczędziłem ciepła.Ludzie tam gdzie pracowałem, robili ,,takie oczy,,gdy jakis bezdomny darł na mnie ryja, dając upust swej frustracji ogólnej,a ja nie podniosłem głosu i po dyskusji sie przytuliliśmy. OD 14 lat ( a przed tem rzadko) nigdy nie podnoszę głosu .To u mnie naturalne.He he , nie słyszałem własnego krzyku w tych wkur..sytuacjach a przeciez mam ich sporo.Dlatego,ze krzyk to agresja.To tez forma przymusu, ktorym cos sie chce osiągnąć , ale i okazywanie swej slabosci.Przecez gdy chce pomoc,to nie na sile,nie siłowym przekazem czy szantażem emocjonalnym.
W dzisiejszych czasach wielu ludzi nie ma czasu..dla ludzi.Ja korzystam z telefonu .Bo jeśli komuś powiem , weź przeczytaj ulotkę z netykieta to wiem,ze jest to mniej skuteczne niz rozmowa o tym.
Ale ja jestem inny , czasem słyszę ze nie dostosowany , trudny.Nie mogę tego oczekiwać , ale prosze o odrobinę dystansu i mniej spinania sie na widok , moich slów Dobrego dnia , przytulam serdecznie
Filmik jako potwierdzenie,ze wyciągam wnioski. Z dedykacją dla naszej Mamy Efci i kochanych Modow
Cytat:
2021-03-27 12:22:16, andypolo napisał(a):
Cytat:
2021-03-27 11:35:11, ListyzArni napisał(a):
...Ale ja jestem inny...
I to chyba wszystko w tym temacie.
Cytat:
2021-03-27 12:40:16, galadriel napisał(a):
@andypolo, no ale w sumie dobrze, ze ktos jest inny niz kolko wzajemnej adoracji. Po latach wreszcie sie jakis inny trafil. Moze sie forum ozywi, moze bedzie ciekawiej?
Cytat:
2021-03-27 13:05:23, gosian napisał(a): Szczerze gal? Jak widzę takie długie posty to czytam kilka pierwszych zdań i się poprostu zniechęcam. Ja czytam MW z doskoku i zawsze z telefonu a takie eseje to omijam z braku czasu. Ale dla niektórych to pewnie jest ok.
Cytat:
2021-03-27 13:21:45, Jurny_Jurek napisał(a): A jakie są kółka wzajemnej adoracji? Bo jedyne jakie ostatnio mi wpadło to te zaszczepionych i te co podwaźają bezpieczeństwo szczepionek.
I mnie jakoś info z ostrzeżeniami od modów do trzęsawek nie doprowadza, ludzie to tylko forum. Jak sie nie zgodze wyrażę swoja opinie jak powyżej a potem we all move on albo cierpimy 🤩
Cytat:
2021-03-27 17:16:41, Gwontownik napisał(a): SQL
Twoje słowa są bliskie powiedzeniu, ze to koniec imprezy i czas na strzeminnego i do domu. A tu internetu jeszcze nie wyłączają
Cytat:
2021-03-27 17:21:34, ListyzArni napisał(a):
Cytat:
2021-03-27 13:45:04, galadriel napisał(a): Listy ma polot, ale bardzo chaotyczny sposob pisania, bez paragrafow itd, plus w duzej mierze jest skupiony na samym sobie, co niektorych moze zniechecac do czytania.
Dokladnie , tak .
hm...istniejecie w przestrzeni waszych związków i rodzin, istniejcie w przestrzeni waszych pasji,ale i istniejcie w przestrzeni virtualnych relacji np: MW . A jesli ja nie mam przestrzeniu zwiazku poza zwiazkiem mojego palca z moim analem , co nazywa sie tak ładnie : sam jak palec w D... ? Moze mam potrzebe zaistniec w jakies grupie virtualnej ,by miec w pewnym stopniu zaspokojone poczucie ,ze wogole jestem.... ?
Zaczepny i klotliwy wobec facetow, (co widzielismy w jego wymianie zdan z Rotaredomem) choc szybko mu przechodzi.
Zgadza sie . Ale to tez ma drugie dno...i np sqlserver uwazam,ze jest równym gościem, życiowym i ma zdrowy dystans . Z innymi facetami miałem za krotko i malo intesywne do czynienie ,zebym cos mógł o nich powiedzieć .
Dobrze, jak posty nie sa usuwane, bo to taki dowod na charakter. Mozna sobie wyrobic zdanie czy wogole chce sie z kims wchodzic w gadki, czy zignorowac.
Co do uswania postow tez sie zgodze
Bo do konca nie jest pelny obraz czlowieka,gdy posty sa INTERPRETOWANE przez Modow i czesto moje traca sens, przez wywalenie z nich czesci , albo calosci tekstu i zostaje z dup..y sam obrazek ...
@galadier byla bys dobrym rzecznikiem forumowiczów w dobrym tego slowa znaczeniu
2021-03-27 16:46:47, sqlserver napisał(a): Listonosz dam ci dobrą radę wprowadź sobie limit 50 słów na wiadomość, po napisaniu jej idź wymieszać bigos, umyć włosy, kupić bułki czy co tam jeszcze masz obecnie w planie, jak wrócisz przeczytaj ja, popraw co ci się nie podoba i wyślij. Zdziwisz się jakie postępy osiągniesz, nie ma za co.
Ja sie trzymam tej zasady tylko za czesto wychodze i myję łysinę i zamiast poprawiać i skracać to tylko dopisuję. Ale nie zawsze, jak skończy się piwo i już zamknęli sklep to tylko zdawkowo, bez przerostu treści..
Cytat:
2021-03-27 17:51:34, sqlserver napisał(a):
Cytat:
2021-03-27 17:42:18, Jurny_Jurek napisał(a): Ja sie trzymam tej zasady tylko za czesto wychodze i myję łysinę i zamiast poprawiać i skracać to tylko dopisuję. Ale nie zawsze, jak skończy się piwo i już zamknęli sklep to tylko zdawkowo, bez przerostu treści..
Piwko to zupełnie co innego, moje wpisy, którymi się tu zachwycają były pisane rękom Jack Danielsa jak pisze na sucho to są podejrzenia ze ma 80 lat
Ale koledze nie mogę dawać takich rad, bo jak ktoś tak radykalnie odnosi się fo alkoholu to musiał mieć z nim problem
Cytat:
2021-03-27 18:20:36, ListyzArni napisał(a):
Cytat:
2021-03-27 17:51:34, sqlserver napisał(a):
Cytat:
2021-03-27 17:42:18, Jurny_Jurek napisał(a):
Ale koledze nie mogę dawać takich rad, bo jak ktoś tak radykalnie odnosi się fo alkoholu to musiał mieć z nim problem
Tak samo radykalnie odnoszę sie do alkoholu jak osoby nie palce do Papierosow i ja juz milcze w tym temacie. Amen
Gdzieś zgubiły się wpisy Gal o Jurnym i Gwontowniku. Nie ma ich w temacie, do którego wrzucamy kopie wywalonych postów.
Gal jak Ci sie chce napisz raz jeszcze swoje przemyślenia.
Dodaje tez kilka wpisów z Pochwalmy sie
Cytat:
2021-03-26 17:53:12, galadriel napisał(a): W zyciu bym nie pomyslala, ze @andy ..ma 140 kg.
Cytat:
2021-03-27 12:38:01, andypolo napisał(a):
Cytat:
2021-03-26 17:53:12, galadriel napisał(a): W zyciu bym nie pomyslala, ze @andy ..ma 140 kg.
Ciekaw jestem jak sobie mnie wyobrażasz. Jedną cechę mojego wyglądu już znasz. Ale co dalej? Wysoki czy niski? Brunet czy blondyn?
Cytat:
2021-03-27 12:42:50, galadriel napisał(a): No, jakis taki chuderlawy i jestes na tym avatarze:D
2021-03-27 12:58:55, andypolo napisał(a): Z moim avatarem to tylko jedną wspólną cechę mam - zakuty łeb.
Cytat:
2021-03-27 13:03:26, Blamestorm napisał(a): Kazdy Andrzej jakiego znam osobiscie jest blondynem, stawiam na blondyna 180cm wzrostu.
Zaraz dodam resztę, bo musze lapka zrestartować
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
2021-03-27 15:36:04, andypolo napisał(a): Raczej nieeee.
Jeszcze, która z forumowiczek zakocha się. I po co mnie to.
Bo to fajne
Cytat:
2021-03-27 19:18:30, Blamestorm napisał(a): Zdjecie klikniete, I generalnie to na szczescie nic nie widac. Masz rude wlosy I 167cm wzrostu.
Tego po zdjeciu nie da sie zobaczyc.
Cytat:
2021-03-27 19:39:20, violettaphotography napisał(a): Nie i nie
Cytat:
2021-03-27 19:47:11, Blamestorm napisał(a): No coz hahah ale ladna z ciebie dziewczyna ❤
Cytat:
2021-03-27 19:52:06, galadriel napisał(a): Ona jest fotografem, to pewnie i fotke podrasowala
175, ciemne wlosy i karnacja Violetta
jakby co to do 3x sztuka, zostanie nam opcja 164 blondynka o karnacji typu lato (Penny z Big Bang Theory)
2021-03-27 19:54:49, sqlserver napisał(a): Jaka fotka to Krzysiek Ibisz za 10 lat
Z mojej fotki tez wynika ze mam ciemna karnację
Cytat:
2021-03-27 20:25:55, Maat17 napisał(a):
Cytat:
2021-03-27 19:54:49, sqlserver napisał(a): Jaka fotka to Krzysiek Ibisz za 10 lat
Z mojej fotki tez wynika ze mam ciemna karnację
Z fotki to "steinadler".
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
Karjo, no nie wiadomo. Glowni zainteresowani juz sobie pogadali; )
Nie pamietam co tam bylo o- czy do Jurka (a juz tym bardziej o Gwontowniku sobie nie przypominam czy cos wspominalismy).
Tak od slowa do slowa jakos sie JJ udalo siec zarzucic, na tym to chyba polega, ze z punktu widzenia forum lepiej pisac na ogolnym, nie na pw, w przeciwnym razie forum umarloby smiercia naturalna.
Nie bylo natomiast zadnych obrazliwych ani zaczepnych komentarzy. Na zasadzie jesli z kims nam nie po drodze, to o X, Y, Z nie piszemy. Listy nawet calkiem podchwycil temat
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Co sie dalo, zostalo przeniesione.
I pewnie tu trafi post Listow z watku pytan do moderatorow.
Tylko chwila czasu, by zainteresowani zdazyli doczytac o zmianach.
Nie ukrywam nadziei, ze taki watek jak ten bedzie jednym z bardziej ozywionych .
Podejrzewam, ze Listy bedzie zachwycony tym tematem
No wlasnie, a czy tu piszemy o sobie, czy o innych nienazasadzieobgadywania?
Bo w sumie moze potraktujemy jako takie przedstawienie sie, czym sie zajmujemy w zyciu itd. Nie kazdy tu siedzi od lat 15tu i wszystko o wszystkich wie
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Tak od slowa do slowa jakos sie JJ udalo siec zarzucic, na tym to chyba polega, ze z punktu widzenia forum lepiej pisac na ogolnym, nie na pw, w przeciwnym razie forum umarloby smiercia naturalna.
Listy nawet calkiem podchwycil temat
Radze sobie duzo nie obiecywac w moim przypadku Oczywiscie ciesze sie ,ze powstal ten dzial.
I jak zdalem sobie sprawe ile Ewa miala z tym roboty , to nie tylko martwie sie czy poradzi sobie teraz z wyparciem tego co musiala przeczytac i szuflami przerzucać do nowego watku ale i moze wystosowac prosbe o zakup dla Adminki , Wiaderka ze stalym uzupelnianiem lodu dla tej rozgrzanej do czerwoności rączki ?
Choc z drugiej strony, taka łapka to zawsze trzymana w niej bedzie Ciepla ; Herbata czy cos Ewa nie dziekuj Ja i mysle ,ze tak jak ja ,pare osob dziekuje wam za pomysl z nowym Dzialem
Listy, twoje wpisy tu moga byc jedne z ciekawszych. Wlasnie dlatego, ze jako nowy i z otwartym umyslem twoje spostrzezenia na temat swoj wlasny, uzeszkodnikow badz moderacji nie sa uprzedzone. Jeszcze; )
Moze warto zeby i twoj ostatni post z tamtego tematu tu przeniesli, bo jakos bardziej pasuje. chyba ze sam przekleisz, bo trudno sie czyta te przeniesione posty.