2020-11-27 13:03:34, ZlotaPerla1 napisał(a):
Ładny ... dom
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
No wlasnie ! Lubie szybkie kobiety i gorące motory czy jakoś tak ...

W odpowiedzi na odpowiedz do mojego ogłoszenia matrymonialnego, wyjaśniam moj stan majątkowy: , Ładny ... dom ,, nalezy niestety do trzeciej ,zony byłego męża,siostry ze strony ciotki , syna jego kuzyna

,,jak bym nie miała już dwóch motorów, to bym pewnie chciała trzeci
Jest mi przykro,ze moj Eustachy nie będzie miał zaszczytu stac w Pani stajni

,,Jako, że wczoraj musiałam oskrobywać MOTO z lodu, to dziś sobie daruję wycieczkę do pracy

,,O! Dziewczyna z bajki Andersena , Królowa Lodu

Taka muzyka jak powyżej to już jakieś zboczenie jak dla mnie, takie metalo disco polo

Rozczaruje , ale nie rozmawiam o moich zboczeniach ,,jakiś,,.Zapraszam na degustacje

Co do Tarji to przytocze krotka notke z wiki, napewno rozpoznacie po stylu piosania , autorstwo Beny Hilla

Natomiast rozmawiałem z Tarją i jest zainteresowana znanymym Ci disco polo.Czasem dba o rozBój osobisty

Sama twierdzi ze spiewac 3 oktawy to nie znaczy byc świetną wokalistką . Ja uważam,ze wszystkie inne wokalistki z ktorymi gra bez Tarji , Nightwish,zepsuły ich pierwotny niepowtarzalny styl. I wobec nich ,ZlotaPerło1 , twoje okreslenie metalodiskopolo jest wrecz wyrozumiałe

a ha ! Duzo pisałaś o skutym lodem twoim swiecie , no prawie jak w sezonie w Narnii u mnie

Moj nagi instynk mi mowi,ze masz całkiem dobrą praktykę z lodem

Polecam bardzo praktyczne narzędzie :
Lodzik