MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czesc :) Moj pierwszy post u Was , Muzycznie :)

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ListyzNarnii

Post #1 Ocena: 0

2020-11-28 13:12:14 (4 lata temu)

ListyzNarnii

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 15-11-2019

Cytat:

2020-11-27 13:03:34, ZlotaPerla1 napisał(a):
Ładny ... dom :-] :-] - jak bym nie miała już dwóch motorów, to bym pewnie chciała trzeci :-] na razie starczy, za dwa lata będzie HD.

No wlasnie ! Lubie szybkie kobiety i gorące motory czy jakoś tak ... :) albo odwrotnie ? :)
W odpowiedzi na odpowiedz do mojego ogłoszenia matrymonialnego, wyjaśniam moj stan majątkowy: , Ładny ... dom ,, nalezy niestety do trzeciej ,zony byłego męża,siostry ze strony ciotki , syna jego kuzyna :(
,,jak bym nie miała już dwóch motorów, to bym pewnie chciała trzeci :-] na razie starczy,,
Jest mi przykro,ze moj Eustachy nie będzie miał zaszczytu stac w Pani stajni :) Ale moze jak zwykle nie rozumiem kobiet ? :) , bo w tym stwierdzeniu :,,,,jak bym nie miała już dwóch motorów, to bym pewnie chciała trzeci,,jest taka zagadka logiczna ,ze zawiesiłem sie próbując ją rozkminić , lepsze niz kostka rubika :)

,,Jako, że wczoraj musiałam oskrobywać MOTO z lodu, to dziś sobie daruję wycieczkę do pracy ;-) - w sumie szybciej wyskrobałam siedzenie, niż reszta kierowców auta na parkingu :-p ,,

,,O! Dziewczyna z bajki Andersena , Królowa Lodu :),,

Taka muzyka jak powyżej to już jakieś zboczenie jak dla mnie, takie metalo disco polo :-p

Rozczaruje , ale nie rozmawiam o moich zboczeniach ,,jakiś,,.Zapraszam na degustacje ;)
Co do Tarji to przytocze krotka notke z wiki, napewno rozpoznacie po stylu piosania , autorstwo Beny Hilla :) ,,Jest sopranistką liryczną i ma trzy oktawy wokalne . Turunen studiował śpiew w Akademii Sibeliusa i Hochschule für Musik Karlsruhe . Ona jest profesjonalny klasyczny kłamał piosenkarz i były wokalista fińskiego symfonicznego metalu zespołu Nightwish ,, :)
Natomiast rozmawiałem z Tarją i jest zainteresowana znanymym Ci disco polo.Czasem dba o rozBój osobisty :) Choć ja ją ostrzegam,ze ta muzyka odbierze jej mowę czyli i głos :) Jednak dla niej to wyzwanie , uczyć się od Zenka Martyniuka i na koncert zalozyc ,,Majteczki w kropeczki,, :)
Sama twierdzi ze spiewac 3 oktawy to nie znaczy byc świetną wokalistką . Ja uważam,ze wszystkie inne wokalistki z ktorymi gra bez Tarji , Nightwish,zepsuły ich pierwotny niepowtarzalny styl. I wobec nich ,ZlotaPerło1 , twoje okreslenie metalodiskopolo jest wrecz wyrozumiałe :)

a ha ! Duzo pisałaś o skutym lodem twoim swiecie , no prawie jak w sezonie w Narnii u mnie :)
Moj nagi instynk mi mowi,ze masz całkiem dobrą praktykę z lodem ;) Z resztą w tej sztuce co dzień trenujesz i to nawet przy motorze :)
Polecam bardzo praktyczne narzędzie :
Lodzik

Don Pedro z Krainy Deszczowców

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla1

Post #2 Ocena: 0

2020-11-28 13:43:46 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Obawiam się, że narzędzie powyżej do niczego mi się nie przyda ... jeszcze :-p :-] mąż dobre pieniądze zarabia, a ja nie pijam drinków :-p tylko piwo.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2020-11-28 14:51:21 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Ja wole Anette od Tarji, a operowy glos Anyi z Closter raczej. Zlota Perla awansowalas na Krolowa Sniegu, podoba mi sie :D pamietaj ten nick jakbys sie znow usuwala i z martwych powstala pod nowa nazwa. Dear King Arthur, my tu wszystkie stare podle jedze mamy mezow i kochankow, wiec na swa Gwenewer przyjdzie ci poczekac.oczywiscie postaramy sie ci urozmaicic to czekanie muzyka potworna i innym trollowaniem. Masz to jak w banku za nazwa ie nas silami przepieknymi. W imieniu swoim i reszty wiedzm obiecuje iz ci to zapamietane ostanie. Sobie zbierasz plusy jedym slowem; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ListyzNarnii

Post #4 Ocena: 0

2020-11-28 16:00:19 (4 lata temu)

ListyzNarnii

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2020-11-28 14:51:21, galadriel napisał(a):
Dear King Arthur, my tu wszystkie stare podle jedze mamy mezow i kochankow, wiec na swa Gwenewer przyjdzie ci poczekac.

oczywiscie postaramy sie ci urozmaicic to czekanie muzyka potworna i innym trollowaniem. Masz to jak w banku za nazwa ie nas silami przepieknymi. W imieniu swoim i reszty wiedzm obiecuje iz ci to zapamietane ostanie. Sobie zbierasz plusy jedym slowem; )

ech jak mawiala Dykiel w Kogol Mogel , Podlosc ludzka nie zna granic:) wiec i u mnie czasem granicer Narnii probuje przekraczac ale Eustachy goni takie sily nieczyste :)
Za to intryguje mnie to czym jest dla kobiet Kochanek i po co ? poza orgazmiczną przyjmnością,potrzebny ? :)

Postaram sie dla równowagi i o minusy ;)

A teraz wyjmuje moja mandoline i zagram Wam pieśn przepięką
,czyli odrobina mojego łomotu
(orginal SLIPKNOT wam oszczedze Slipknot )

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2020-11-28 16:51:50 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

A po co komu maz, oto jest pytanie! : 8

Kot zamruczal: no wlasnie, ja w zupelnosci wystarcze!

A jako sciezke dzwiekowa pod te sobotnie dylematy, niech bedzie Closter:

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ListyzNarnii

Post #6 Ocena: 0

2020-11-28 22:36:40 (4 lata temu)

ListyzNarnii

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2020-11-28 16:51:50, galadriel napisał(a):

A jako sciezke dzwiekowa pod te sobotnie dylematy, niech bedzie Closter:

Sobotnie dylematy można ,,rozwiązać,, :)

[ Ostatnio edytowany przez: ListyzNarnii 28-11-2020 22:44 ]

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #7 Ocena: 0

2020-11-29 08:51:46 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Gal, ten twój kawałek był zaje... do momentu włączenia wokalu 😎
A ten od listonosza fajny, wciągnęłam się, sama Żydówka intrygująca, wciąga, fajna muza.

aaa ten awans sobie zapamiętam :-8

[ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla1 29-11-2020 09:37 ]

Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2020-11-29 17:22:48 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

No jak ci sie moze Any wokal nie podobac : D

Ten bialo czarny wezly Shibaru czy jak tam te sado macho klimaty, nie moja bajka, ani muza, anin teledysk. Za to moze pod to dobra noc... powrocmy jak za dawnych lat :-8

Do góry stronyOffline

ListyzNarnii

Post #9 Ocena: 0

2021-02-11 13:04:00 (4 lata temu)

ListyzNarnii

Mężczyzna

Konto zablokowane

Bylem w moim ,,Dark,, podróżując machiną czasu, więc mnie trochę Tu nie było.Poza tym,gdy się wszystkie tu dworzanki określiły, jako mające swoich Mężów i Kochanków , to uznałem ,ze singiel , nie znajdzie z zajętymi kobietami, Wspólnego... Języka ;) Nie mogę , też was czarować , bo splątam z którąś koniuszki języków ,w bliskiej dyskusji,za co mogę sie nadziać na kopie , któregoś Oblubieńca .A nie jestem zainteresowany głębszą znajomością z facetami, od dupy, strony :)
Jednak mój Eustachy poklepał mnie skrzydłem po nieuczesanych myślach i przekonał,bym odwiedził najgorszy ze światów męskich : friend zone ...Witajcie ponownie niewiasty :)

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,