MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czesc :) Moj pierwszy post u Was , Muzycznie :)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2020-11-25 08:05:48 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-11-24 22:39:36, karjo1 napisał(a):
No i lochy i smoki sie odezwaly :)

Ale że to o mnie tak z czułością się wyrażasz? *ROFL*
Jesli już to Smoczyca :-8
Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2020-11-25 09:02:38 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Your Smocza Highness, sluzby interwencyjno wywiadowcze melduja sie w gotowosci bojowej. P.S ale co to jest Sztaba to za diabla nie mam pojecia.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #3 Ocena: 0

2020-11-25 09:34:45 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ach ten Sztaba, ach 😂😂😂

Obrazek

Ale Sztabę to biorę wyłącznie z fortepianem/ pałeczką 🤣😂🤣😂

[ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla1 25-11-2020 09:51 ]

Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2020-11-25 10:29:21 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

My tu komuś skutecznie w tej Narnii rozwalamy wątek powitalny i sobie urządzamy przyjemny zakatek do babskich ploteczek :-]
No ale jak kota nie ma to myszy harcuja czy jakoś tak. Zresztą ile można sie witać na Boga jedynego.

Cytat:

2020-11-25 09:02:38, galadriel napisał(a):
Your Smocza Highness, sluzby interwencyjno wywiadowcze melduja sie w gotowosci bojowej.

Ty to wiesz jak plusów nałapac :-8 Za bardzo chyba się wciagnełaś w The Crown ;-) Apropo's jestem na czwartym sezonie i choc podoba mi się postać Thatcher grana przez pania z archiwum X to jak mówi , działą mi na nerwy.

Perła w zachwytach nad Adasiem :-) Nie wiem, mnie jakoś nigdy nie ruszali aktorzy, muzycy czy inni celebryci. Miałyście za nastolęcia plakaty na ścianach i wzdychałyście do idoli?

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

boszka8

Post #5 Ocena: 0

2020-11-25 10:35:45 (4 lata temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

Miałam i ja plakaty i westchnienia :-) a był to zespół 2+1 i piosenkarz Drupi :-) oraz Jan Tomaszewski bramkarz co zatrzymał Anglię :-)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2020-11-25 10:40:07 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2020-11-25 10:35:45, boszka8 napisał(a):
Miałam i ja plakaty i westchnienia :-) a był to zespół 2+1 i piosenkarz Drupi :-) oraz Jan Tomaszewski bramkarz co zatrzymał Anglię :-)

Bosze...Boszka...musiałam leciec googlowac kto zacz :-)

Obrazek

O tym panu mówisz?

Do góry stronyOffline

boszka8

Post #7 Ocena: 0

2020-11-25 11:09:58 (4 lata temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

A jak :-) Mój idol :-)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2020-11-25 11:56:09 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Modern Talking, Limahl. Potem Sex Pistols. No i Madonna:) Mnie co odcinek The Crown coraz bardziej sie podoba. Teraz jestem juz po slubie Malgoski. Oh cant wait for Thatczerowa!
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #9 Ocena: 0

2020-11-25 12:40:06 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ja zbierałam plakaty z weekendowego „Świata Młodych” ale to zbierałam w sensie bo wszystko się wtedy zbierało: plakaty, pocztówki, znaczki, puszki po zagramanicznych napojach 😎 opakowania/ etykiety po czekoladach ... hmmmm dalej ... kolekcja figurek z Mupet Show, komiksy.
Później jeszcze miałam prenumeratę niemieckiego tygodnika dla młodzieży (i koleżanka mi to zaje... 😡;)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2020-11-25 13:04:44 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Bravo:D;)

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,