Tutaj nie potrzeba dialogu tylko proste non possumus.
Str 2 z 3 |
|
---|---|
admiralbibol | Post #1 Ocena: 0 2020-07-17 15:43:08 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Aktywisci i fundamentalisci lgbtrtvagd licza tylko na zwarcie. Jest ich promil a robia sieke w glowach milionow.
Tutaj nie potrzeba dialogu tylko proste non possumus. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2020-07-17 16:17:28 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-07-17 08:05:05, Wielim napisał(a): Dla gejów i lesbijek te różne działania LBGT tylko zaszkodziły , marsze , demonstracje , profanacja i obrażanie symboli religijnych , próba narzucenia swoich racji i wymaganie szacunku od innych podczas gdy sami nie mają szacunku do innych . Nie chodzi mi o gejów i lesbijek ale cały ten cyrk z ideologią lbgt ... Bo to nie ludzie , chyba każdy to zrozumie , te hasło to nie ludzie , to naprawdę ideologia , normalni geje i lesbijki żyją normalnie a szukający wrażeń zasłaniają się hasłami i protestami W tej kwestii z Tobą się zgadzam. Kiedys juz pisałam, że w rodzinie mam geja i często rozmawiając poruszamy różne tematy. Niestety On i jego facet mają podobne spostrzeżenia. Nie należę do osób religijnych, niemniej szanuję czyjeś uczucia na tyle, by nie opluwac tego, co dla kogoś świete. Uważam podobnie, że te wszystkie marsze, gdzie są profanowane i wyszydzane czyjeś wierzenia religijne, niestety nie przyniosą niczego dobrego LGBT. Pogłebią niechęć, a ucierpią na tym własnie te osoby, ktore chcą żyć w spokoju i niekoniecznie czują potrzebe obnosic sie ze swoją orientacją. Nie mówie tu o tym, że mają sie ukrywać, bo mają takie samo prawo życ, kochac i byc częscia społeczństwa. Mówie o takim epatowaniu na siłe innościa i narzucaniem jej innym. Mam ogólnie wrażenie od jakiegoś czasu, że zaczynamy popadać w skrajności i nie ma już nic pośrodku. Czy to w kwestii black lives matter czy LGBT to wszystko zaczyna zmierzać w dziwnym kierunku. Dla mnie nie wszystko jest czarno- białe. Widzę pewne niuanse i popadanie ze skarajności w skrajność nie prowadzi niestety do niczego dobrego. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
admiralbibol | Post #3 Ocena: 0 2020-07-17 16:28:15 (5 lat temu) |
Czerwoni w opieke kiedys brali robotnikow, teraz teczowych i kolorowych. Czy los robotnika sie wtedy poprawil ?
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2020-07-17 17:56:13 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
ewa musze powiedziec ze twoje zdanie w dyskusji jest bardzo wazne
takim ludziom jak ja czy wielim uswiadamia ze jest jednak nadzieja ze nie zwariowalismy i inni tez to widza : ) a tym ktorzy sa bardziej na lewo moze da cos do myslenia niestety obawiam sie ze swiat juz zwariowal do tego stopnia ze coraz mniej jest ludzi ktorzy chca sie wystawiac na cel ryzykujac ze ktos ich zaraz zrowna z ziemia -maczuga nietolerancji nie po to dziesiatki tysiecy ludzi studiowalo jakies gender studies zeby teraz wyladowac na kasie w tesco... [ Ostatnio edytowany przez: cris82 17-07-2020 18:04 ] |
stinki_spo | Post #5 Ocena: 0 2020-07-17 21:21:26 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-10-2014 Skąd: Manchester |
Cytat: 2020-07-17 12:33:51, Jurny_Jurek napisał(a): Bo oto np czytamy: ,,Działacze LGBT spotkali sie z dziecmi by omówić z nimi techniki autostymulacji". Działacze to nie sa chyba jacys ludzie na spontanie wchodzacy do szkoły jako drag queen by uczyć 8 latków zabawy wibratorami? Masz jakieś źródło tej rewelacji? |
|
|
AgentOrange | Post #6 Ocena: 0 2020-07-20 16:06:12 (5 lat temu) |
Z nami od: 17-05-2015 Skąd: Twickenham |
On sie pomylil, nie "dzialacze LGBT" a "mlodzi klerycy z seminarium".
|
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2020-07-20 16:34:03 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Tak, chodziło mi np.o tego kleryka z Youth Scotland LGBT. Z twarzy na ksiedza pasuje ale wolał dzieci gwałcić pod tęczową flagą:
,,Gay rights campaigner led a double life as leader of paedophile ring that carried out a catalogue of child abuse Among the crimes was a shocking sexual attack carried out on a three-month-old baby boy by an executive adviser on child sex issues. James Rennie, chief executive of a publicly-funded gay rights group, was one of the men exposed yesterday as members of Scotland's biggest paedophile ring. A trained teacher, Rennie became the boss of LGBT Youth Scotland, a publicly-funded support group for lesbian, gay, bisexual and transgender young people. He took on the £40,000 a year role when the group was set up in 2003 and became the Executive's most important and influential adviser on gay issues affecting children." Niezłe. Za 40k rocznie advisować gay issues affecting children i gwałcić 3 miesięczne dziecko. Z 49 kolegami. LGBT chce edukować! Ja młody gej-pedofil z LGBT pokaże ci malutki bobasku co może zrobić ci ksiadz-pedofil. I jak cie bedzie gwalcił jak ja teraz to masz odmowić i poinformować. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 20-07-2020 16:38 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
admiralbibol | Post #8 Ocena: 0 2020-07-20 17:14:47 (5 lat temu) |
Wspomne jeszcze Simona Mola, ktory byl oredownikiem BLM zanim to bylo modne !
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
Adacymru | Post #9 Ocena: 0 2020-07-20 20:14:07 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Jurny, a fakt ze hetero nauczyciel potrafi dopuscic sie takich samych przestepstw oznacza, ze powinno sie edukacje zatrzymac zupelnie? Jak LGBT jest zle, bo gay nauczyciel jest pedfilem, to co powiesz o nauczaniu przez hetero pedofili? Nie przeszkadza ci,z e bedzie ... Za 40k rocznie advisować hetero issues affecting children i gwałcić 3 miesięczne dziecko. Z 49 kolegami. Hetero chce edukować! Nie masz nic przeciwko??
Ada
|
Jurny_Jurek | Post #10 Ocena: 0 2020-07-20 20:22:57 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Brzydze sie każdym pedofilem, czy ksiedzem czy nauczycielem wuefu czy dzialaczem LGBT.
Tutaj chlopaki uważają, że trzeba zlikwidować kościol bo ukrywaja sie w nim pedofile. Ja temu co sieje hejt mowiac ,,Kosciol katolicki uczy nienawisci do drugiego czlowieka" ku twojej aprobacie i przyzwoleniu odpowiedzialem, ze pedofile to nie tylko mlidzi klerycy ale dzialacze LGBT, ktorzy udajac że ucza dzieci - gwalca je. A za gwalt na 3 miesiecznym dziecku to kara smierci przez powieszenie za jaja - bez znaczenia czy to papież, premier, nauczyciel hetero czy dzialacz LGBT. Chcialem jeszcze dodać, ze glownym grzechem kosciola a wlasciwie biskupow jest ukrywanie pedofilow dlatego wielokrotnie pisalem, ze jestem za tym by zaostrzono w PL kodeks i by ukrywajacy przelozony odpowiadal za pedofilie jak podopieczny. Ale z drugiej strony tenkraj ma bogata historie ukrywania pedofili w swieckich kregavh. Pomijajac cale lata bezkarnych dzialan gangow pedofilskich bo ,,rasizm" wystarczy przytoczyc Jimmyego z bbc - wszyscy wiedzieli, ze lubi dzieci ale nikt nic nie zrobil. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 20-07-2020 20:34 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|