Str 86 z 126 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2022-09-28 09:25:16 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Obejrzałem dwa sezony the crown i więcej już nie dam rady znudził mi się pierwszy sezon ekstra drugi też oknale później straciłem wenę
Fajna rola Churchilla zwłaszcza odcinek kiedy modernista robił jego portret haha uśmiałem się na odsłonięcie świetnie zagrane sceny Niby rodzina królewska stawiana jako autorytet a dzieci to chyba nie widywali no ale taki tam muszą mieć klimat Filip to jakiś pies na baby chyba żadnej nie przepuszcil ale to nawet takie po królewsku podejście Wiem wiem to nie był dokument tak tylko : P |
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2022-09-30 22:49:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Rings of power. Straszne, to teraz Southlands przemienily sie w Mordor, a ten wulkan, to ten sam do ktorego po latach Frodo z Samem beda szli?
Halbrand tak poza tym wyglada jak Aragorn. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 30-09-2022 22:50 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Antyszczepan | Post #3 Ocena: 0 2022-09-30 22:52:11 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Galadriel ogólnie znawca tematu Drwal świetnie pkt amazona i cały ten twór.
[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 30-09-2022 22:53 ] |
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2022-10-02 00:02:17 (3 lata temu) |
Gal ty coś cicho siedzisz nie piszesz o tym filmie to chyba jeszcze nie widziałaś DAHMER na Netflix ja już zasuwam z 4 odcinkiem
No nie jest to do końca normalny film i napisać o nim że wciaga jest nie łatwo bo można by zostać posądzonym o różne rzeczy : P Na pewno nie jest to film dla osób uprzedzonych bo jest tam dużo homoseksualnych wątków Żona powiedziała że go nie będzie oglądać to dopiero mogę sobie obejrzeć o 23😅 Ogólne to przeczytałem jedna recenzję tego filmu gdzie autor zarzucał twórcom robienia kasy na filmie o seryjnym mordercy gdzie rodziny ofiar jeszcze żyją mam przez to drobne wyrzuty sumienia że mi przepadł do gustu na tyle żeby oglądać kolejne odcinki : P |
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2022-10-02 08:59:44 (3 lata temu) |
Bo nie mam czasu teraz, lawiruje miedzy Rings of power, House of dragon i Penny dreadful powtarzam. Ale jak mowisz, ze dobry, kiedys wrzuce. Nie wiem czy po Rings of power bedzie od razu kolejna seria czy trzeba czekac.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2022-10-02 09:04:27 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2022-10-02 00:02:17, cris82 napisał(a): Gal ty coś cicho siedzisz nie piszesz o tym filmie to chyba jeszcze nie widziałaś DAHMER na Netflix ja już zasuwam z 4 odcinkiem Nie miałam czasu ostatnio nic oglądać, ale z ciekawości weszłam na recenzje i ma dość wysokie oceny. Może dzisiaj zacznę. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2022-10-02 09:42:06 (3 lata temu) |
Nie napiszę że warto bo dziwne to zabrzmi w kontekście tego filmu : P
Żona nie ogląda bo za dużo tam scen typu zachwyt nad flakami więc niekoniecznie musi ci przypaść do gustu pomimo że jest dobrze zrobiony Główny aktor to ten "speedy Gonzales" z x menow tam zabawny i sympatyczny ciężko ocenić go jako aktora bo grał tylko kilka epizodów w x meanie a rola była jaka byla innych filmow z nim nie kojarzę Za to w tym pokazuje że jest naprawdę dobrym aktorem [ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-10-2022 09:45 ] |
tesstickle | Post #8 Ocena: 0 2022-10-02 18:04:07 (3 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
La Famille Bélier (Rozumiemy się bez słów) 2014 ‧ Drama/Comedy ‧ 1h 46m Aż miło było oglądać ![]() Ten film trzeba oglądać (a nie przy okazji zerkać) bo sporo jest migania. A scena u lekarza i w sypialni mnie rozbawiła ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2022-10-02 19:36:17 (3 lata temu) |
No dalej, Rafal i Kanonier. Jak myslicie, kto bedzie Sauronem: Meteor Man czy Halbrand?
Skoro nie czarny elf Adar. Taka byla zastanawiajaca ta scena z Halbrandem, kiedy nie odpowiedzial kim jest. Nie znosze tajemnic:D Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
rafald | Post #10 Ocena: 0 2022-10-02 20:33:14 (3 lata temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
Screenrant twierdzi, że Halbrand.
Adar nigdy mi nie pasował, jedynie ta blaszana rękawica mogła rodzić jakieś podejrzenia. Nadal uważam, że meteor to Gandalf, chociaż coś mi się kojarzy, że Maiar raczej przypłynęli do Middle-Earth... |