Zastanawiam się czy zwiastuny polskich filmów nie mogłyby być bardziej zachęcające (Czarny Mercedes)?
Str 77 z 127 |
|
---|---|
SweetLiar | Post #1 Ocena: 0 2022-07-25 00:25:15 (3 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Zaczęłam oglądać The Deep End of the Ocean.
Zastanawiam się czy zwiastuny polskich filmów nie mogłyby być bardziej zachęcające (Czarny Mercedes)? Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Turefu | Post #2 Ocena: 0 2022-07-25 22:16:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
"To each her own". Z tematyki LGBT. Lesbijka z zydowskiej rodziny boi sie ujawnic swojej orientacji. Zaskakujace zakonczenie. Calkiem przyjemna komedyjka.
|
wolnewnioski | Post #3 Ocena: 0 2022-07-30 20:44:09 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Serial Holiday, całkiem udany jak na angielską produkcję. Oparty na książce T M Logan'a o tym samym tytule. Zgrabna intryga, kilka nieoczywistych zwrotów akcji sprawia, że nieźle się ogląda.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2022-08-11 21:59:45 (3 lata temu) |
Konto usunięte |
Zaczynam. Zobaczymy jakie będą wrażenia
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2022-08-18 20:58:55 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
No ja juz tego Sandmana obejrzalam. Przereklamowany. Na poczatku wydawalo mi sie, o fajne, zwlaszcza ten odcinek w knajpie 24/7. Ale im dluzej w las, tym bardziej mysle sobie taka troche kicha. Niby taki piekny gotycki jest ten Sandman, i zapewne w wieku 16 lat bym sie w nim zakochala, ale teraz to mnie zwyczajnie irytowal. Chociaz niektore pomysl fajne. Najbardziej podobala mi sie biblioteka z e wszystkimi ksaizkami swiata, nawet tymi, ktore jeszcze nie powstaly. Najmniej wizja piekla, demonow i Lucyfer. Za bardzo jak orki z Mordoru, no i rycerka z Gry tronow, e no po prostu i nie koniec.
A teraz czekam na Tolkiena na Amazonie, na Wiedzmina 3 ke na flixie no i musze No TV wykupic znow bo tam bedzie chyba House of Dragon. Choc tez przypuszczam, ze takie na sile bedzie, ze GoT nie przebije. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2022-08-20 20:06:47 (3 lata temu) |
Dokument I just killed my dad.
Poki co, to glada na to ze temu dad to sie nalezalo. I po kolejnym tego typu, ja tam lubie Ameryke, ale ich system sprawiedliwosci to jest ponizej dna. Chyba, ze to to poludnie takie jest specyficzne... Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2022-08-21 19:36:07 (3 lata temu) |
Czy House ofDragonjest tez na Now tv?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2022-08-21 21:21:25 (3 lata temu) |
Tak, jest na Now TV; ) ale zaczyna sie od jutra od 2 am.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2022-08-22 20:05:31 (3 lata temu) |
No dobra, obejrzalam pierwszy odcinek. Najpierw walczylam z Now Tv bo nie odtwarza, trzeba zaladowac ich aplikacje, potem jak sie w ty oknie aplikacji film otworzyl, to nie ma napisow, ani ogolnie ne mozna zatrzymac, cofnac, nic. Albo nie wiem jak. Zoabcze zaraz na tablecie czy moze jest inaczej niz na laptopie, ale z tymi napisami chba duzo osob ma problem bo na ich forum community tez narzekaja (glusi) ze nie ma. No i przez to polowy rozmow nie rozumialam, tle muzyka, seplenia. No wiadomo mozna sie domyslic z kontekstu, ale niusanse tym zgubilam. Ogolnie wiec rozczarowanie. No smoki ladne, aktorzy tak brzydcy, ze az w sumie "ladni" w sensie ciekawi. No a plot poki co przewidywalny. Krew i qrfy obowiazkowo, tak toche na sile, byle bylo- bo czym by bylaby proza Martina bez chleba i igrzysk.
|
Wembley75 | Post #10 Ocena: 0 2022-08-22 20:17:11 (3 lata temu) |
Z nami od: 26-12-2021 Skąd: Wembley |
Obejrzałam dokument
Dziewczyna ze zdjęcia |