ostatni odcinek jaki ogladalam, to jak syn Michaela chcial go namowic, by nie popelnial samobojstwa, i pojawila sie ta stauszka z dlugimi wlosami tez nie wiem ktora to, ta od tego psa Gretchen? )
Lepszego streszczenia dawno nie czytałam serio
Jak się ten serial zwie?
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
Dark na netflixie. Obejrzalam do konca drugiej serii, ale jazda. @ chris,, gdzie tyogladales serie 3 ?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
albo jakby to powiedziala Martha: nie kiedy, a z ktorego swiata; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
ostatnio tez korzystam z usług Netflix
polecam wymieniany już chyba tutaj The Mist (Rojas) - zagadka kryminalna w latach 80-tych z Sewerynem w roli głównej. Moim zdanie b dobry serial
w rozpędzie zapodałem "1983" polityczna fikcja ...takie polski ''Rok 1984'' fajna obsada, ciekawa architektura(scenografia), trochę za bardzo namieszany scenariusz...8 odcinków
2020-04-09 11:47:00, autor65 napisał(a): ostatnio tez korzystam z usług Netflix
polecam wymieniany już chyba tutaj The Mist (Rojas) - zagadka kryminalna w latach 80-tych z Sewerynem w roli głównej. Moim zdanie b dobry serial
w rozpędzie zapodałem "1983" polityczna fikcja ...takie polski ''Rok 1984'' fajna obsada, ciekawa architektura(scenografia), trochę za bardzo namieszany scenariusz...8 odcinków
Oba mi się podobały.
Właśnie skończyliśmy oglądać Kalifat, polecam.
Dopiero dziś w sumie udało mi sie zacząc ...i skończyć Myślałam nie wiedzieć czemu, że to dłuższe jest.
Serial mi sie podobał. Odnajduje w nim siebie w latach młodzieńczych
Teraz zabieram sie za
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.