Woody Allen - albo się go lubi albo nie. (jakie to głębokie
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 37 z 126 |
|
---|---|
tesstickle | Post #1 Ocena: 0 2021-05-05 22:27:28 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Na karuzeli życia.
Woody Allen - albo się go lubi albo nie. (jakie to głębokie ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-05-06 19:22:57 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
HBO pracuje nad serialem House of the Dragon będzie to serial prequeli, której akcja toczy się około 300 lat przed historią Gry o Tron
Krążą pogłoski, że serial HBO obejmuje wydarzenie znane jako Dance of the Dragons, które było zasadniczo wojną domową Targaryenów ![]() na zdjęciu Lord Corlys Velaryon „The Sea Snake” z rody Targaryenów to z tego rodu będzie w przyszłości Daenerys i jej brat Viserys Targaryen ![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
tesstickle | Post #3 Ocena: 0 2021-05-07 09:17:06 (4 lata temu) |
Taki troszke inny niż netfliksowe wytwory
![]() Sergio and Sergei (2017) Sergio & Serguéi (original title) 1h 33min | Drama | 20 April 2018 (Spain) ![]() ![]() Autentyczna historia rosyjskiego kosmonauty uwięzionego w kosmosie. Rok 1991. Sergio, profesor filozofii marksistowskiej, próbuje związać koniec z końcem, gdy w wyniku rozpadu ZSRR Kubę dosięga wielki kryzys ekonomiczny. W tym samym czasie, Siergiej, ostatni sowiecki kosmonauta zostaje zapomniany i uwięziony na popsutej stacji orbitalnej Mir. Przypadkowo, Rosjanin nawiązuje radiowy kontakt z Sergio. Kubański profesor, będący jedyną nadzieją na ratunek Siergieja, postanawia nagłośnić sprawę i nawiązuje kontakt ze znanym amerykańskim dziennikarzem, którego z kolei śledzi CIA. opis dystrybutora kino Jest rok 1992, Związek Radziecki upadł, zimna wojna została zakończona. Jest tylko jeden człowiek, który o tym nie wie: Siergiej, ostatni radziecki kosmonauta, przebywa na stacji kosmicznej MIR, nieświadomy, że jego państwo już nie istnieje. Niestety z powodu braku środków nie może wrócić na Ziemię, zmuszony jest więc do przedłużenia swojego pobytu na orbicie, odizolowany od reszty świata. platforma vod [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 07-05-2021 09:19 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2021-05-07 09:39:40 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
tesstickle | Post #5 Ocena: 0 2021-05-07 10:44:01 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-07 09:39:40, sqlserver napisał(a): Zakładam że to jest w odpowiedzi na nieścisłości w filmie. To zupełnie jak.. ![]() Nowa anne boleyn jest biała, zgodnie z obrazkiem. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 07-05-2021 10:47 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
|
|
tesstickle | Post #6 Ocena: 0 2021-05-07 11:04:44 (4 lata temu) |
Suburbicon (2017)
To nie jest lekki/łatwy i przyjemny film. ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2021-05-07 16:30:11 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Ciekawe nazwiska.
I nie wspomniales, ze bracia Coenowie sie dolaczyli. Do listy weekendowej ![]() |
tesstickle | Post #8 Ocena: 0 2021-05-07 16:49:39 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-07 16:30:11, karjo1 napisał(a): Ciekawe nazwiska. I nie wspomniales, ze bracia Coenowie sie dolaczyli. Do listy weekendowej ![]() Z różnych artykułów można wywnioskowac ze nie wszystkim to pasowało. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
tesstickle | Post #9 Ocena: 0 2021-05-08 09:42:47 (4 lata temu) |
Tajemnica Zawodowa (2021)
Oglądał to ktoś? Pierwszy odcinek jakoś mnie nie porwał i nie wiem czy warto tracić czas. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2021-05-08 15:41:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ostatnio polubilam polskie filmy na Netflixie, no i obejrzalam nowy. Fajna taka studencka komedia o autystycznej programistce i orgazmach
![]() No i seria Orphan black. Niezla jazda wjlkimacie Dark/ OA czy Black Mirror. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|