MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Netflix lub nie netflix

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 31 z 126 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ... 124 | 125 | 126 ] - Skocz do strony

Str 31 z 126

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tesstickle

Post #1 Ocena: 0

2021-02-28 19:28:37 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Z nami od: 19-01-2020

Cytat:

2021-02-28 18:32:18, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2021-02-28 17:53:35, tesstickle napisał(a):
Chyłka - chwalić się, kto dał rade to obejrzeć?

Ja oglądałem, seria książek i motyw kryminalny świetny, film trochę gorzej, dużo ordynarnego lokowania produktów
Ale sama Chylka, raz ze nie przepadam za Cielecką a dwa trochę na sił próbuje się stworzyć obraz silnej niezależnej kobiety i wychodzi tak średnio bym powiedział
To ze pije cały czas i przeklina i słucha Iron Maiden nie przekonuje mnie do jej silnego charakteru

Ale to jest problem nie tylko polskiego kina, ktoś sobie wymyślił ze przysłuży się kobieta pokazując je jako przerysowanych meneli

[ Ostatnio edytowany przez: <i>sqlserver</i> 28-02-2021 18:52 ]

Dziękuje.
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2021-03-05 12:03:24 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Obrazek
Wczoraj zaczęłam oglądać i jestem pozytywnie zaskoczona.

"Bodyguard” to fikcyjny serial osadzony w korytarzach władzy. Jego bohaterem jest David Budd (Richard Madden), odważny i nieprzewidywalny weteran wojenny pracujący jako funkcjonariusz Ochrony Osób Publicznych londyńskiej policji. Kiedy Budd dostaje zadanie ochraniania ambitnej i wpływowej minister Julii Montague (Keeley Hawes), która była gorącą orędowniczką wojny, musi wybierać między służbą a własnymi przekonaniami. Czy osoba odpowiadająca za bezpieczeństwo polityk może stać się jej największym zagrożeniem?
Info z filmweb
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #3 Ocena: 0

2021-03-05 18:39:41 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Call My Agent! (Gdzie jest mój agent?)Obrazek
- Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień. - Ale pieniądze wydałeś? - Tak - Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2021-03-05 20:02:02 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Ktos widzial przymiarki do Kajko i Kokosza?
Zajawki po telewizji biegaja, a jak z faktyczna realizacja bedzie/jest?

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2021-03-06 21:38:17 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Nie, ale chetnie obejrze.

Tymczasem zaliczony Radioactive o Marysi SC. Swietny film, jesli ktos ma jazde a la Sheldon z The Big Bang Theory. Bardzo fajnie sie oglada.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

tesstickle

Post #6 Ocena: 0

2021-03-07 23:39:10 (4 lata temu)

tesstickle

Mężczyzna

Cytat:

2021-03-05 18:39:41, tesstickle napisał(a):
Call My Agent! (Gdzie jest mój agent?)Obrazek

4 sezony - mini serial zaliczony.
Romase, intrygi, zdrady, wściekłość, knucie, zazdrość, wzruszenie, łzy...ect
To wszystko w tym jednym serialu.

Całość oprawiona w zdjęcia Paryża i okraszone pięknym językiem Moliera. *THUMBS UP*

[ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 07-03-2021 23:39 ]

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #7 Ocena: 0

2021-03-08 09:05:00 (4 lata temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Cytat:

2021-03-05 20:02:02, karjo1 napisał(a):
Ktos widzial przymiarki do Kajko i Kokosza?
Zajawki po telewizji biegaja, a jak z faktyczna realizacja bedzie/jest?

Probowalam ogladac, ale nie moge. Jest w spisie, ale nie wyswietla. Nie wiem dlaczego.

Do góry stronyOnline

Strona WWW

VingaSandemo

Post #8 Ocena: 0

2021-03-09 21:15:37 (4 lata temu)

VingaSandemo

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Trial by Fire
Obrazek
Mężczyzna z Teksasu, Cameron Todd Willingham, został skazany za potrójne zabójstwo trzech bardzo młodych córek, które zginęły w pożarze domu, z którego uciekł. Willingham, niespokojny mężczyzna z przeszłością kryminalną i skłonnościami do przemocy (choć nigdy przeciwko swoim dzieciom), upierał się, że nie podpalił, a dowody kryminalistyczne nie były rozstrzygające; niemniej jednak został wysłany do celi śmierci.
Blis­kość jest w dzi­siej­szych cza­sach tak rzad­ka, że aż magiczna.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #9 Ocena: 0

2021-03-10 06:07:15 (4 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Cytat:

2021-03-05 12:03:24, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Obrazek
Wczoraj zaczęłam oglądać i jestem pozytywnie zaskoczona.

"Bodyguard” to fikcyjny serial osadzony w korytarzach władzy. Jego bohaterem jest David Budd (Richard Madden), odważny i nieprzewidywalny weteran wojenny pracujący jako funkcjonariusz Ochrony Osób Publicznych londyńskiej policji. Kiedy Budd dostaje zadanie ochraniania ambitnej i wpływowej minister Julii Montague (Keeley Hawes), która była gorącą orędowniczką wojny, musi wybierać między służbą a własnymi przekonaniami. Czy osoba odpowiadająca za bezpieczeństwo polityk może stać się jej największym zagrożeniem?
Info z filmweb

spoko ten serial
akcent glownego bohatera jest tak wkurzajacy ze az fajny ale i tak przez caly czas myslisz dlaczego dali kogos z takkim smiesznym akcentem

glownego bohatera przezyje ale wobrazacie sobie serial w ktorym wszyscy aktorzy mowia w ten sposob... *CRAZY*

wiem wiem ze to fikcja ale w bbc nie moglobyc inaczej bialych terrorystow wiecej niz pozostalych
pozytywna postacia jest babka ktora chciala wysadzic pociag na poczatku wszyscy mamy jej teraz wspolczuc

nie obejrzalem jeszcze do konca ale za chwile moze sie okaze ze jej maz tez zostal zmuszony a prawdziwym mozgiem operacji jest "blondyn"jak sie pozniej okaze z polskimi korzeniami *CRAZY*

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 10-03-2021 07:09 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2021-03-10 07:30:50 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

No oglądaj, oglądaj :-) Ja skończyłam wczoraj :-)
Mnie tam się akcent głównego bohatera podoba :-) choc ciężko mi zrozumieć było co mówi, dlatego włączyłam angielskie napisy

Na dniach obejrzę ten film polecany przez Vingę
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Strona 31 z 126 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ... 124 | 125 | 126 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,