Jesteś zdecydowany, aby się nie szczepić. Stwierdzenie faktu. Twoja decyzja, a mi nic do tego. Uważam, że każdy ma prawo podjąć decyzję, zwłaszcza dotyczącą własnego ciała, zdrowia.
Natomiast, że już doprawiasz mi mordę 'szczęśliwego idioty' co to zaszczepił się, bo dała mu przykaz władza lub czuję się bezpieczny i w ogóle 'cud, miód i orzeszki' - to trochę nadużywasz wzajemnego szacunku. Przynajmniej z mojej strony jest zawsze szacunek do osób, które nie wyśmiewają, nie szydzą z innej osoby na tym Forum. Dlatego czytam Twoje wpisy, a czy się z nimi zgadzam, to mniejsza.
-----
Natomiast, długo nie sądziłem, że trzeba będzie napisać to na tym Forum. Kilka wpisów odnosi się bezpośrednio do mnie. To są aroganckie, personalne docinki i zwyczajne 'rzucanie fekaliami' w nadziei, że zawsze się coś przylepi. Tymczasem z mojej strony nie było bezpośredniego odniesienia się do nikogo. Oprócz powyższej opinii do Jurnego Jurka.
-----
Zachęcam aktywnego w tym wątku Moderatora, aby - oprócz propagowania swoich poglądów - raczył zwracać uwagę na Regulamin Forum, a nie jedynie kontentował się poklaskiem dla własnej próżności.
Jeżeli MW idzie w kierunku jakości komentarzy, jak np. w serwisie You Tube, gdzie chamstwo wraz z problemami gramatycznymi, ortografią są na porządku dziennym, to zakładkę 'Forum' będzie można wyłączyć. Lepiej skoncentrować się na serwisie informacyjnym Wyspy.
Z tego co zauważyłem, to Moderacja- Richmond, Karjo - zapisała swoją opinię. Negatywną - na temat szczepień. Ewa, coś nieśmiało wspomniała o tym, że się zaszczepiła.
Turefu I Sweet nie wiem, jakie poglądy Panie wyrażały wprost.
Jedyną osobą w Moderacji, ale dość zakrzyczaną - była Ada, co jednoznacznie pisała o pandemii, o skutkach, o życiu innych. Ale Ady już nie ma...

Naprawdę śmieszne, że ja o tym wspominam, bo z Adą zazwyczaj nie było mi po drodze.

[ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 25-05-2021 13:37 ]