MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

MOJE NIEPOKOJE...KORONAWIRUS

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 561 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 560 | 561 | 562 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

Str 561 z 1206

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2021-05-21 20:19:12 (4 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

gdzie ty robisz ziom...

ja poki co przestalem nosic maske w pracy nikt mi nic nie mowi narazie

czasami pol zartem pol serio slysze jakis komentarz to tylko odpowiadam ze u kolegi w rollce roysie czy jak im tam dostali oficialne pismo zeby juz nie nosic a ja mam nosic tutaj?

w szkolach dzieci nie musza w pubach tez nie a ja jak idiota mam nosic tutaj? nonsens

i zazwyczaj jest taki promyk zrozumienia w oczach pytajacych : ))

jak lecialem do Polski to specjalnie mowilem zeby wszyscy wiedzieli

"do Poski?! ale tam teraz duzo caseow cris teraz nie mozna latac"
mozna na wesela i w waznych sprawach dzisiaj taka wazna sprawa to skoszenie trawy w drugiej posiadlosci: ))

krew czlowieka zalewa od tej paranoii

ostatnio wyslalem tez na maila z smsa o szczepionce ktora na mnie czeka wiadomosc

ze bardzo dziekuje za mozliwosc zaszepienia ale czytam duzo niepokojacych wiadomosci na temat dostepnych obecnie szczepionek wspomnialem o ministrze zdrowia ktory nie rekomenduje astry ponizej 40roku zycia

i o tym ze ja czekam na johnsona wiem ze rzad zamowil 30mln dawek ze ma byc lada dzien autoryzowana i podawana dla osob hard to reach a jestem jedna z nich : P

napisali tylko ze dziekuja ze ich powiadomilem i w sumie jest cisza od tego momentu

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Jurny_Jurek

Post #2 Ocena: 0

2021-05-21 22:02:08 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2021-05-21 20:15:45, Blamestorm napisał(a):
Cytat:

2021-05-21 19:52:42, Jurny_Jurek napisał(a):
Są jakieś dane, że zaszczepieni nie chorują, nie zarażają innych, nie umierają na covid-19? Bo tylko wtedy taki paszport ma sens i przywileje z tym idące. Nie no, nie żebym zazdrościł tylko nietestowany paszportowoec z wirusem zarazi innych ludzi w czasie podróży a wina będzie niezaszczepionych?

link

link

Chyba mi sie nudzi, ze mi sie dzisiaj chce.

Jak up to half znaczy, że nie zaraża innych to dobra ściema. 50% czy 100% - a co za różnica. Ponad 500 osób w PL zmarło na covid po 2 dawkach. Oficjalne dane MZ. Wiec jak maja nie zarażać jak sami choruja, w sklepach nosza maseczki i umierają?

Ja rozumiem, że wiara w szczepionkę i jej moc sprawia, że umysł człowieka zaszczepionego odrzuca takie ewentualności. Stopuje most transmission czyli nie wszystkie a przy takim R0 jakim straszyła nas ChillLeaf to nie dziwne, że w szpitalach w East Lancashire wiekszosc chorych na covid jest po szczepieniu. Most to oznacza 51%, 60%, 80% ale nie 99,9%. Czyli nie zatrzymuje a wiec latając bez testów nie boicie się narażać setki niewinnych na śmierć (przy takim R0)?

Że mi sie chce - nie no, chce mi się bo licze, że szczepionka bedzie skuteczniejsza niż iwermektyna. Wiecie co robia hindusi? Nie zamawiaja szczepionek genomicznych tylko zwiekszyli produkcje wlasnie tego leku, do konca czerwca ma wystarczyc dla calej populacji i beda leczyc chorobe. Zobaczymy z jakim wynikiem bo w europie zbanowano leczenie tym znanym i bezpiecznym lekiem na rzecz szczepionek.

Dla przypomnienia:

Jak działa iwermektyna?

- blokuje wnikanie wirusów do komórek

- blokuje wnikanie wirusów do jądra kom

- hamuje transkrypcję/translację

- zapobiega burzy cytokinowej

- zapobiega okluzji naczyń

- zwiększa produkcję interferonu

https://t.co/yzJRk4qLHi

https://t.co/ekNHdaE2Gr

Polecam zamowic z indii, przyjdzie ze 3 tygodnie ale kolejma fala dopiero od października.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #3 Ocena: 0

2021-05-21 22:02:29 (4 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

To razem czekamy Cris na JJ.:-8

[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 21-05-2021 22:11 ]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #4 Ocena: 0

2021-05-21 22:16:33 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

A tutaj przykład jak depopulacja dzięki covid trwa, oczywiście w PL gdzie łatwiej o dostep do informacji. Wydano na szczepienia, trzeba gdzieś ciąć. Pisałem o narażeniu na śmierć przez odwołanie badań i terapii tysiecy kobiet, ale feministki siedza w domach bo je rajcuje tylko slowo aborcja a guzik obchodzi chora na raka kobieta w ciąży.

No to kupyly szczepionki a decyzją Ministerstwa Zdrowia od 1 maja przestały być refundowane farmaceutyki stosowane przy rozsianym HER2-dodatnim raku piersi.

Dla niewtajemniczonych, cofnięcie tych refundacji jest czymś równoznacznym z zaplanowaną eutanazją. Strajk kobiet siedzi cicho, rak rozsiany piersi to już nie jest moje ciało moja sprawa.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #5 Ocena: 0

2021-05-21 22:21:06 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Depopulacja😂
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #6 Ocena: 0

2021-05-21 22:45:01 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

:-|
Cytat:

2021-05-21 22:21:06, Blamestorm napisał(a):
Depopulacja😂
:-|
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #7 Ocena: 0

2021-05-21 23:28:29 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Cytat:

2021-05-21 22:21:06, Blamestorm napisał(a):
Depopulacja😂

Ten komentarz chyba jest nie na miejscu chil.
Moja siostra jest w tej grupie nie refundowanej.. Ma tylko 50 lat. Raczej mi nie do śmiechu.
Ale co tam.. Fale były dzisiaj nie za duże przy tym wietrze? Mam nadzieję że miałaś znowu wspaniały dzień

[ Ostatnio edytowany przez: gosian 21-05-2021 23:30 ]

Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #8 Ocena: 0

2021-05-21 23:47:33 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Smieje sie z depopulacji , nie refundacji.
No bo inaczej zareagowac nie mozna.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #9 Ocena: 0

2021-05-21 23:51:07 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Ja wiem z czego się śmiejesz, co nie zmienia powagi sytuacji gdzie przez covid z braku leczenia umrze tysiące młodych ludzi. I nadal twierdzę że ta emotka byla nie na miejscu.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #10 Ocena: 0

2021-05-21 23:51:45 (4 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

A jak brak leczenia badz ograniczenia leczenia nazwiesz? Co to jest jak nie depopulacja?
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

Strona 561 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 560 | 561 | 562 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,