MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

MOJE NIEPOKOJE...KORONAWIRUS

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 552 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 551 | 552 | 553 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

Str 552 z 1206

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Gwontownik

Post #1 Ocena: 0

2021-05-15 17:20:53 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2021-05-15 16:46:11, Kanonier30 napisał(a):
@Gwontownik, ja nie rozumiem w jakim celu wstawiłeś film z YT, gdzie eksploatuje swoje fantazje ów ... mamy nabijać ilość odsłon?

Po to abys mógł swobodnie i bez przeszkód narzucać komuś kogo nie znasz od "...".
Do tej pory szanowałem cię za twoje poglądy choć różnią się od moich (i wielu innych czytelników) przekonań. Nie miałem z tym problemu. Twoje poglądy szanuję dalej, a resztę sobie odpowiedź sam. Nie mam zamiaru uzewnętrzniać swych odczuć w temacie twojego wpisu.:-!

Opinia moderatora: Post częściowo edytowany ze słów, które zostały wczęsniej usuniete jako obraźliwe. Konefka

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Kanonier30

Post #2 Ocena: 0

2021-05-15 17:34:54 (4 lata temu)

Kanonier30

Konto usunięte

@Gwontownik, proszę o wybaczenie, ale wartość merytoryczna - w przytaczanych, przywoływanych nagraniach YT - powinna być nadrzędna. Z wypowiedzi tego Pana wynika jedynie tylko tyle, że niezbyt ma świadomość tego, czym chce się podzielić z innymi.

Inaczej nie zadawałby sobie trudu publikowania filmu w serwisie. Dlatego poczułem się zwolniony z obowiązku używania grzecznych zwrotów, jeżeli sam zainteresowany obraża Premiera (od którego poglądów mogę być daleko, to bez znaczenia).

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #3 Ocena: 0

2021-05-15 17:35:59 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-15 17:13:48, gosian napisał(a):
Chill, Jeżeli masz na myśli Massimo Marone, to nie mój typ. Ale taki Organek to już tak :-8

Cris, fantazja nie zna granic :-8

Moze byc Organek :-] tez fajny
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Kanonier30

Post #4 Ocena: 0

2021-05-15 17:58:09 (4 lata temu)

Kanonier30

Konto usunięte

PS.
Moja Mama miała styczność z Covid19 i była chora. Wiem, z bezpośredniego przekazu, że to nie jest 'fałszywa pandemia' i wymyślona choroba. Nie widzę celowości dalszego kontynuowania wpisu, bo poglądy w kilkuset stronach wątku zostały przedstawione przez każdego, zainteresowanego Forumowicza.
Czekam na drugą dawkę szczepionki, za dwa i pół tygodnia. Mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez efektów ubocznych :)

Do góry stronyOffline

gosian

Post #5 Ocena: 0

2021-05-15 18:14:15 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Kanonier, myślę że większość z nas nie neguje, że virus jest. Tylko nie na tyle groźny żeby paraliżować gospodarkę. Nie na tyle groźny żeby pozbawiać ludzi opieki medycznej czy przekładanie operacji ratujących życie. Wielu z tych ludzi umrze zanim przyjdzie ich kolej na zabieg lub będzie za późno na leczenie. I o to chodzi. Dzieci pozamykane w domu z ich oprawcami, gdzie chociaż będąc w szkole miały bezpieczne schronienie. Wymieniać można dużo.. Oczywiście moim zdaniem.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #6 Ocena: 0

2021-05-15 18:17:10 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2021-05-15 18:14:15, gosian napisał(a):
Kanonier, myślę że większość z nas nie neguje, że virus jest. Tylko nie na tyle groźny żeby paraliżować gospodarkę. Nie na tyle groźny żeby pozbawiać ludzi opieki medycznej czy przekładanie operacji ratujących życie. Wielu z tych ludzi umrze zanim przyjdzie ich kolej na zabieg lub będzie za późno na leczenie. I o to chodzi. Dzieci pozamykane w domu z ich oprawcami, gdzie chociaż będąc w szkole miały bezpieczne schronienie. Wymieniać można dużo.. Oczywiście moim zdaniem.

To wszystko już było i wszyscy wszystko wiedzą. Każdy ma swoje przemyślenia i zgodnie z nimi postępuje zachowując przy tym człowieczeństwo.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2021-05-15 18:53:03 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Cytat:

2021-05-15 13:27:43, Jurny_Jurek napisał(a):
Te testy nic nie pokażą. Pisałem - moka żona dostaje takie w szkole i robi 2x tygodniu. Tu lekko polik czy język, tu na początku nosa. Ma traumę jak dzieci po tym co zrobili ludzie w skafandrach na drive-thru - były przypadki uszkodzenia tej błony od tego patyka i chyba nie trzeba tłumaczyć jakie to może mieć konsekwencje.

Wszystkie koleżanki z pracy robia dokľadnie tak samo, od powrotu do szkoly 0 przypadkow wirusa wsrod kadry, 0 wsrod dzieci.

Ciekawe, czy to juz specyfika poszczegolnych placowek, czy wymogi gmin i urzedow lokalnych?
U nas pelna swoboda, kto chcial, to mial testy do dyspozycji, bez obowiazku wykonania.

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #8 Ocena: 0

2021-05-15 21:30:04 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2021-05-15 15:20:21, Blamestorm napisał(a):
W sumie to nie ma co sie dziwic ze tyle ludzi ma tak tragiczny stan uzebienia, jak lekka interwencja medyczna daje Im taka bolesna traume.:-]

I widzialam ze znow z zazdrosci pisaliscie o moim wychodzeni na plaze, to chcialam szybko doniesc ze dzis tez bylam na desce I fale byly fantastyczne. Polecam 🌊🤙

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 15-05-2021 15:24 ]

Słaba kpina, prócz fałszywych pozytywnych testy pcr o czułości 40-45 dają wynik dodatni infekcji wirusowej czy bakteryjnej górnych dróg oddechowych nawet 6-12 miesięcy po jej przebyciu. Jest szereg opracowań naukowych na ten temat i jedno kiedyś dałem. Stąd najbardziej zabójczy wirus w historii jest w 80% "bezobjawowy" a zgodnie z tym co pisałem zimą i wczesną wiosną (a co heheszkowałaś) sezon na koronawirusa kończy sie jak w zeszłym roku.

Tak, tak, z zazdrości podkreśliłem Twoje kłamstwo i manipulację gdzie po dołączeniu na forum poruszyłaś nas historią o rocznej izolacji bez rozrywek - a potem surfing i plaża jakoś tak wyszły i podkreśliły, że faktycznie to był rok izolacji podobny do ludzi z domów opieki.

Czasem umyślne mijanie się z prawdą wychodzi z czasem i może faktycznie są tacy, co ci tego zazdroszczą.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #9 Ocena: 0

2021-05-15 21:48:56 (4 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Cytat:

2021-05-15 17:35:59, Blamestorm napisał(a):
Cytat:

2021-05-15 17:13:48, gosian napisał(a):
Chill, Jeżeli masz na myśli Massimo Marone, to nie mój typ. Ale taki Organek to już tak :-8

Cris, fantazja nie zna granic :-8

Moze byc Organek :-] tez fajny

No to ja na googla.... I wszystkich bym ogolila.... moze by co z tego bylo.:-]

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #10 Ocena: 0

2021-05-15 22:48:51 (4 lata temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2021-05-14 12:51:50, Emeryt56 napisał(a):
Cytat:

2021-05-14 12:36:29, cris82 napisał(a):
i wypalanie znaku na czole...

To nie te czasy co zakładano opaski itd.
Przecież tu już pisano że zaszczepionym implantują "nanoczipy" i jeszcze wszędzie zainstalują elektroniczne bramki aby nie zaszczepionych nie wpuszczać. :-)
Niema co się martwić bo podobno ... mają na to sposób i noszą "nanoczipa" w portfelu.

Jakiś update gdzie tu pisano, że wraz ze szczepionkami wjadą nanoczipy?

Bo tu zwolennicy szczepień eksperymentalnycg pisali, że niezaszczepieni nie powinni mieć prawa do korzystania ze służby zdrowia gdy zachorują na covid. Oraz że nie spotka ich żadna dyskryminacja i nie będzie paszportów covidowych bo ludzie mają mieć prawo wyboru. Potem ktoś tradycyjnie heheszkował brakiem wiedzy porównując zrobioną naprędce szczepionkę genetyczną mRNA do znanej, przebadanej i tradycyjnej szczepionki na malarię i "tam nikt nie robi afery".

A do tego milionera co zaoferował 1.2mln dolców to zgłosił już się ktoś z wyizolowanym wirusem by rozpocząć badania czy to, że go nie wyizolowano a szczepionki robiono na sekwencjach RNA białka "s" osoby chorej to tylko miejska legenda?
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Strona 552 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 551 | 552 | 553 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,