Str 551 z 1206 |
|
---|---|
ZacznijOdSiebie | Post #1 Ocena: 0 2021-05-14 20:06:53 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-03-2021 Skąd: CBR |
Przypominam ,że nie ma znaczenia ,że jest zielona strefa w kilka dni mogą zmienić na żółtą albo czerwoną w sobote od 4 rano i LYPA.
|
Gwontownik | Post #2 Ocena: 0 2021-05-14 22:08:09 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Nieprzekonanych nie przekona. Przekonanych utwierdzi.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Maat17 | Post #3 Ocena: 0 2021-05-15 00:08:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Ciag dalszy... testy polowek dostal w aptece jak wybieral recepte. Uf.... na razie leza, a niech leza. Jak trzeba bedzie to juz mam.
|
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2021-05-15 13:27:43 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Te testy nic nie pokażą. Pisałem - moka żona dostaje takie w szkole i robi 2x tygodniu. Tu lekko polik czy język, tu na początku nosa. Ma traumę jak dzieci po tym co zrobili ludzie w skafandrach na drive-thru - były przypadki uszkodzenia tej błony od tego patyka i chyba nie trzeba tłumaczyć jakie to może mieć konsekwencje.
Wszystkie koleżanki z pracy robia dokľadnie tak samo, od powrotu do szkoly 0 przypadkow wirusa wsrod kadry, 0 wsrod dzieci. Ludzie bez symptomow już sie nie testuja bo koncza sie choroby sezonowe, ktore test pcr o czulosci 45 cykli pokaże positive. Sam twórca pcr tests mowił, ze to nie sa selektywne testy na zaden korinawirus, moze byc rinowirus, moze byc bakteria grinkowiec, moze byc infekcja przebyra 6 miesiecy wczesniej. Dzisiaj zapytałem pani z no symptoms testing centre (wrzucilem zdjecie jakis czas temu) , ktora palila fajke na zewnatrz. Mowila, ze wczoraj od 10-16 bylo 6 klientów 60-70 lat. Pytam czemu nie ma tego skafandra jak ci z drive-thru, w końcu to najniebezpieczniejszy wirus świata. A ona sie usmiechnela i maseczka wystarczy. Plus nikotyna. Kurde, płaskoziemstwo wśród zawodowych nurses mających styczność z wirusem. Nie zakładajac skafandra i maski z googlami roznosi chorobe i zabija innych. Emeryt, gdzie te wypowiedzi o czipach w szczepionkach na tym forum i w tym temacie? [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 15-05-2021 13:28 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Blamestorm | Post #5 Ocena: 0 2021-05-15 15:20:21 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
W sumie to nie ma co sie dziwic ze tyle ludzi ma tak tragiczny stan uzebienia, jak lekka interwencja medyczna daje Im taka bolesna traume.
![]() I widzialam ze znow z zazdrosci pisaliscie o moim wychodzeni na plaze, to chcialam szybko doniesc ze dzis tez bylam na desce I fale byly fantastyczne. Polecam 🌊🤙 [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 15-05-2021 15:24 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
|
|
gosian | Post #6 Ocena: 0 2021-05-15 16:34:05 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
A ja byłam dzisiaj 6 godzin w spa. Masaże, maseczki, cały zestaw. Potem był fantastyczny lot balonem zakończony szampanem. Chwila relaksu teraz przy kawie i karpatce a za chwilę wypad na szybkie zakupy do Armani
![]() ![]() Jak dobrze, że klawiatura przyjmie wszystko co się napisze ![]() ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Kanonier30 | Post #7 Ocena: 0 2021-05-15 16:46:11 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
@Gwontownik, ja nie rozumiem w jakim celu wstawiłeś film z YT, gdzie eksploatuje swoje fantazje ów ... mamy nabijać ilość odsłon?
Opinia moderatora: Post częściowo edytowany z obraźliwej treści. Konefka |
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2021-05-15 16:55:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2021-05-15 16:34:05, gosian napisał(a): A ja byłam dzisiaj 6 godzin w spa. Masaże, maseczki, cały zestaw. Potem był fantastyczny lot balonem zakończony szampanem. Chwila relaksu teraz przy kawie i karpatce a za chwilę wypad na szybkie zakupy do Armani ![]() ![]() Jak dobrze, że klawiatura przyjmie wszystko co się napisze ![]() ![]() a ten balon to pewnie prowadzil ubrany tylko w muszke sam lennyn kravitz ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 15-05-2021 16:56 ] |
Blamestorm | Post #9 Ocena: 0 2021-05-15 17:09:35 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-05-15 16:34:05, gosian napisał(a): A ja byłam dzisiaj 6 godzin w spa. Masaże, maseczki, cały zestaw. Potem był fantastyczny lot balonem zakończony szampanem. Chwila relaksu teraz przy kawie i karpatce a za chwilę wypad na szybkie zakupy do Armani ![]() ![]() Jak dobrze, że klawiatura przyjmie wszystko co się napisze ![]() ![]() Fajnie Gosian, mam nadzieje ze potem limuzyna zabrala cie lekko wstawiona prosto do domu, gdzie do lozka zaniosl cie malzonek wygladajacy jak Massimo ![]() If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
gosian | Post #10 Ocena: 0 2021-05-15 17:13:48 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Chill, Jeżeli masz na myśli Massimo Marone, to nie mój typ. Ale taki Organek to już tak
![]() Cris, fantazja nie zna granic ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|