Str 539 z 1206 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2021-05-11 10:13:10 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
spokojnie ... czekamy... nie wychylamy sie... to oni maja przyjsc do nas na kolanach a nie my do nich
"one shot" vaccine by Johnson & Johnson is expected to get approval soon – and could be used for "hard to reach" groups. Regulators are expected to authorise the jab shortly, with 30 million ordered for the UK. Health officials said" |
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2021-05-11 10:53:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
"Wirusolog i noblista, odkrywca wirusa HIV, prof. Luc Montagnier twierdzi, że należy zatrzymać program szczepień.
"W obliczu nieprzewidywalnej przyszłości, lepiej się powstrzymać [od szczepień preparatami mRNA]" ![]() Zwolennicy szczepionek moga oczywiście zrównać noblistę z foliarzem bo minister zdrowia z BoJo mówią, że bezpieczna to jak nie ufać politykom, ekspertom od szczepionek mRNA? A teraz - pisałem kiedyś o wykorzystywaniu przez chiny czy singapury testów o niższej czułości. Dzieki czemu nie mieli pandemii już a Europa z godzinami policyjnymi sie meczyła. Jak wiec zakonczyć pandemię? Testować ludzi tylko z symptomami i tylko testami pcr o niskiej czułości. Bo takie są o czym nie mówia w bbc tylko jest w tym chloernym internecie. Testy made in china przysłane przez komunistów maja czułość 40-45. Co to oznacza? Niech wyjaśni ekspert bo w wiadomościach zero: "40-45 to jest o wieeeeele za dużo. To jest na mur beton 70-90 % fałszywie pozytywnych wyników. Powyżej 35 cykli to jest już reakcja na niespecyficznych fragmentach wszystkiego ze wszystkim.[np.wyleczonych infekcji nie związanych z sars2+] Amplifikacja zachodzi wykładniczo ale o wyniku decyduje ilość matrycy wyjściowej, jej jakość oraz specyficzność wiązania primerów. 30 cykli to jest eksperymentalnie potwierdzona minimalna ilośc cykli dla realnie pozytywnego / prawidłowego wyniku. 28 cykli może nie ujawnić ... obecnosci matrycy na bazie zamplifikowanego jej fragmentu o ile jej ilość wyjściowa jest zbyt mała lub wiązanie primerów nieskuteczne 9wady w ich zaprojektowaniu, niedostepność pełnego wiązania). 28 cykli to warunki idealne - rzadkie do spełnienia w realiach diagnostycznych" Na chłopski - im test czulszy pokaże nawet piwo żubr pozytywne, przebyty karar jak i infekcje zęba. Im niższy, kolo 30 cykli tym lepiej. W chinach, singapurze używają 25-30 cykli, już od roku stad w Wuhan w sylwestra setki tysiecy ludzi bez maseczek. Test jest, gotowy ale nikt go nie wdraża bo...lekarze w takiej PL przestana zarabiać 50 patykow miesiecznie za oddzialy covidowe, znikna teleporady i zmniejszy sie ilosc prywatnycb wizyt. Dużo krajow już zamowiło te testy, ot np. USA i tam CDC bedzie robić tak: "Takiej manipulacji danymi w tak otwarty sposób nigdy nie widziałem. CDC USA będzie od teraz: - przeprowadzało mniej czuły test dla "szczepionych" - zgłaszało przypadki nowe covid wśród "zaszczepionych" tylko gdy ci trafią do szpitala/umrą Dla "niezaszczepionych" nic się nie zmienia. Co to oznacza? to że CDC w ten sposób będzie zamiatało pod dywan powikłania po szczepionkach które nie kończą się hospitalizacją/śmiercią "zaszczepionego" czyli np. możliwy koniec ze zgłaszaniem poronień u zaszczepionych matek (bo płod nie był sczepiony a w ogóle to preparaty genomiczne są przecież wg. rządów bezpieczne dla kobiet ciężarnych choć nie ma żadnych danych nauk. że tak rzeczywiście jest). Dalej CDC USA poprzez zastosowanie mniej czułego testu "ominie" niektóre przypadki covid wśród zaszczepionych." Jest też szczegółowo opisany mechanizm szczepionki mRNA, jej potencjalnych zagrożeń nie tylko dla zdrowia ale także dla dalszych mutacji wirusa dzieki pomocy szczepionek. Wszystko na poziomie naukowym, żaden doradca rzadowy nawet nie spróbował dyskutować z tymi faktami, jak ktos lubi czytać biologie i genetyke to moge podać fajne rzeczy ale ostrzegam - bedzie dłużej niż 10sek i wielu sie zniechęci. Poki co na covid-19 od dawna jest lek i prawie nie stosowany, o jego wysokiej efektywnosci powstały całe raporty. Ale po co leczyc tanim i sprawdzonym lekiem jak sa bezpieczne szczepionki? A pfizer ma rekordowy obrót? "Jak działa iwermektyna? - blokuje wnikanie wirusów do komórek - blokuje wnikanie wirusów do jądra kom - hamuje transkrypcję/translację - zapobiega burzy cytokinowej - zapobiega okluzji naczyń - zwiększa produkcję interferonu https://t.co/yzJRk4qLHi https://t.co/ekNHdaE2Gr Chetnych zapraszam do dyskusji z noblistami i naukowcami, ja tylko posłużę za "cytownik" ich wypowiedzi wiec nie bedziecie dyskutować ze mna lol. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2021-05-11 11:28:05 (4 lata temu) |
brawo jurek bardzo wartosciowy wpis
a johnson to jaka to szczepionka wektorowa czy mrna? [ Ostatnio edytowany przez: cris82 11-05-2021 11:28 ] |
Blamestorm | Post #4 Ocena: 0 2021-05-11 11:28:56 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Tradycyjna
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Wembley27 | Post #5 Ocena: 0 2021-05-11 11:35:35 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Zbierajcie na trumnę dla mnie zbiorka powinna szybko pójść ...Idę na drugą szczepionke 29 maja
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2021-05-11 11:45:12 (4 lata temu) |
kalejny punkt dla firmy od szamponow dla mnie wybor jest juz prawie oczywisty
bierze ja matt produkuje pozytywnie kojarzona marka jest tylko jedna dawka jest tradycyjna ci co wzieli astre beda mi zazdroscic polece do Polski bez kwarantanny same zalety nic tylko brac |
Blamestorm | Post #7 Ocena: 0 2021-05-11 11:53:03 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-05-11 11:45:12, cris82 napisał(a): produkuje pozytywnie kojarzona marka Z tym bym nie przesadzala, nie wiem komu moze np: azbest w pudrze dla dzieci kojarzyc sie pozytywnie link If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2021-05-11 11:54:26 (4 lata temu) |
cos w tym jest kiedys tez wydali produkt dla niemowlakow ktory mial nie szczypac w oczy
klamali... |
Blamestorm | Post #9 Ocena: 0 2021-05-11 12:09:14 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Wiesz, ze ja nigdy tego nie testowalam? Jak gdzies w gosciach znajde na brzegu wanny to sobie oczy namydle ze ciekawosci.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Maat17 | Post #10 Ocena: 0 2021-05-11 12:10:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Przynajmniej masz wybor. Ja nie, ale poczekam.
... a produkty to tylko w Pewex byly I przez szybe mozna bylo zobaczyc.... to tak ze wspomnien. Ja nigdzie nie lece, przezyje (moze). Wembley po co Ci trumna? Direct cremation koszt okolo tysiaca. Blamestorm praktykuje sie przemywanie oczu wacikami z tym ich zoltym szamponem... I to tu widzialam w UK. Uzywaja zamiast mydla jak sa "spioszki" u dzieci i starszych. Bylam zdziwiona. Sama nie sprawdzalam. [ Ostatnio edytowany przez: Maat17 11-05-2021 12:22 ] |